Cześć, ze względu na to, że potrzebuję złapać trochę systematyki i motywacji, chcę rozpocząć projekt, którego celu pewnie nie uda się osiągnąć, ale kto wie. Początek projektu, będzie opierał się bardziej na budowie kapitału, także stawki też będą ograniczone do okolic 4j, (maksymalnie jednostek jest 100) oraz gra będzie w dużej mierze polegała na bonusach, które są oferowane przez bukmacherów.
Kilka zasad, którymi będę się kierował:
- Gram single, double, czasem kupony do maksymalnie 4 zdarzeń
- Staram się grać jedynie zakłady w których będę widział Value,
- Jeśli chodzi o bukmacherów, to wszyscy legalni wchodzą w grę. Prawdopodobnie najczęściej będzie to Betclic, ale jeśli gdzieś będzie lepsza oferta to też będę korzystał.
Głównie zakłady będą pochodzić z piłki nożnej (rożne, strzały, celne strzały, czasem 1X2), siatkówki (powyżej punków w 1 secie, powyżej punktów w meczu, handicapy, 1X2), NBA. Czasem dorzucę jakiś zakład, który spodoba mi się z typów dnia, albo innych miejsc z których sięgam po informacje.
Z uwagi na to, że czasami będę puszczał kilka zakładów dziennie, a chcę je dodawać przed czasem, to postaram się, by podsumowania były na koniec każdego dnia.
Kupony będę starał się wrzucać zawsze przed zdarzeniem, a w przypadku live to od razu po postawieniu.
1. Kupon 6.02.2025
Valencia - Barcelona, powyżej 9,5 RR (rzutów rożnych), 1.85. Betclic.
Stawka 6j
Edit: dorzucam jeszcze (2j, więc łacznie zmieniam stawkę na 6j)
Kilka zasad, którymi będę się kierował:
- Gram single, double, czasem kupony do maksymalnie 4 zdarzeń
- Staram się grać jedynie zakłady w których będę widział Value,
- Jeśli chodzi o bukmacherów, to wszyscy legalni wchodzą w grę. Prawdopodobnie najczęściej będzie to Betclic, ale jeśli gdzieś będzie lepsza oferta to też będę korzystał.
Głównie zakłady będą pochodzić z piłki nożnej (rożne, strzały, celne strzały, czasem 1X2), siatkówki (powyżej punków w 1 secie, powyżej punktów w meczu, handicapy, 1X2), NBA. Czasem dorzucę jakiś zakład, który spodoba mi się z typów dnia, albo innych miejsc z których sięgam po informacje.
Z uwagi na to, że czasami będę puszczał kilka zakładów dziennie, a chcę je dodawać przed czasem, to postaram się, by podsumowania były na koniec każdego dnia.
Kupony będę starał się wrzucać zawsze przed zdarzeniem, a w przypadku live to od razu po postawieniu.
Post automatycznie złączony:
1. Kupon 6.02.2025
Valencia - Barcelona, powyżej 9,5 RR (rzutów rożnych), 1.85. Betclic.
Stawka 6j
Edit: dorzucam jeszcze (2j, więc łacznie zmieniam stawkę na 6j)
Ostatnia edycja: