>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Problem z subskrypcją

W 0

wiesiek55

Użytkownik
Witam,

mam problem z otrzymywaniem powiadomień na email odnośnie dodania nowego postu przez autora tematu, który mnie interesuje. Wszystko mam ustawione i wiadomosci przychodza, ale nie zawsze, raz na jakiś czas po prostu nie przyjdzie w ogóle. Podejrzewam, że może to być wynikiem zmiany czasu na forum, gdyż nieraz autor dodaje post którego godzina jeszcze w Polsce(czasu polskiego) nie wybiła. Ostatnio pechowo przegapiłem 2 posty właśnie w ten sposób. Czy ktoś z Was wie jak sobie z tym poradzić?

Pozdrawiam

lanski 700

lanski

Użytkownik
Ja mam jeszcze gorszy problem bo do mnie z opóźnieniem a wcale od jakiegoś czasu nie dochodzą powiadomienia o nowych postach subskrywowanych tematów

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Ja mam jeszcze gorszy problem bo do mnie z opóźnieniem a wcale od jakiegoś czasu nie dochodzą powiadomienia o nowych postach subskrywowanych tematów
U jakiego operatora posiadasz skrzynkę pocztową (onet, wp, o2, gmail...)?

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
Mam skrzynke pocztowa u operatora o2.pl.
Pozdrawiam
Od pewnego czasu, większość polskich portali (wp, onet, o2 itp), traktuje maile z naszego forum jako Spam. Dlatego bardzo proszę o założenie poczty np na gmailu.

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
@K@mil ale gdyby traktowali jako spam to miałbym od was chyba e-mail w folderze spam?
Wiadomości oznaczane jako spam na &quot;wysokości&quot; serwera, nie dochodzą nawet do skrzynki odbiorcy.
Na 100% tak jest, bo wracają do nas maile wysyłane poprzez panel admina.

lanski 700

lanski

Użytkownik
K@mil a jak sądzisz,gdybym napisał do supportu o2.pl w tej sprawie to mogli by coś zmienić czy to raczej zbyt odgórnie już postanowione?
Jeśli uważasz,że może to coś pomóc to przypomnij mi waszego e-maila z którego wysyłacie powiadomienia

k@mil 1,2K

k@mil

Użytkownik
K@mil a jak sądzisz,gdybym napisał do supportu o2.pl w tej sprawie to mogli by coś zmienić czy to raczej zbyt odgórnie już postanowione?
Jeśli uważasz,że może to coś pomóc to przypomnij mi waszego e-maila z którego wysyłacie powiadomienia
To raczej odgórna decyzja, bo większość polskich portali zaczęło banować treści związane z hazardem.
Załóż skrzynkę na gmailu i problem z głowy.
Poza tym, przypominam, że obecnie obowiązuje już &quot;ustawa inwigilacyjna&quot;, która pozwala bez ograniczeń czytać maile ulokowane na polskich serwerach.

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Inna sprawa, że to po prostu z wygody warto założyć/przenieść pocztę na normalnego dostawcę. Problemy z dochodzeniem maili są nie tylko problemem na forum, ale także w różnych innych miejscach. Gdzieś się zarejestrujesz i może być ten sam problem.

Polecam gmaila tak jak Kamil pisze.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Gmaila łatwiej skonfigurować w telefonie komórkowym i wówczas powiadomienia będziesz otrzymywał nawet do 60 sekund od napisania postu w danym temacie niezależnie czy jesteś w domu na komputerze czy na zakupach z telefonem.
U każdego operatora (onet, tlen, wp etc) można zrobić przekierowanie poczty na inną skrzynkę mailową. Jest to według mnie bardzo wygodne rozwiązanie.

buleczka 4,2K

buleczka

Forum VIP
Ja mam pocztę na interii i jakoś każdy mail z forum dochodzi.

Problem może wynikać z tego, że jak subskrybuje się jakiś temat i dostanie maila z powiadomieniem o nowym poście, to trzeba zalogować się na forum, bo w przeciwnym wypadku nie dostanie się kolejnych powiadomień. Jest nawet taka informacja w mailu:

Temat może zawierać więcej odpowiedzi, ale nie otrzymasz ponownie takiego powiadomienia jeśli nie odwiedzisz forum.

Z pozdrowieniami,
Forum Bukmacherskie team

Do góry Bottom