>>>BETFAN - TRIUMF BONUSA NAD BOOSTEM <<<<
>>> ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 200 ZŁ!<<<

Pozostałe turnieje i memoriały żużlowe w sezonie 2023 (SEC, SON, IMŚJ)

Brummie83 38,5K

Brummie83

Użytkownik
Ode mnie poniższe typy na dzisiejsze turniej - wszystko forbet:

Lebedev - Woryna 1 1.50
Dudek - Zengota 1 1.40
Berge - Kvech 2 2.25
Lindback - Ellis 1 1.52

Krótka analiza typów. Woryna jak i Zengota końcówkę sezonu mają słabą. Uważam że zarówno Andrzej jak i Patryk dziś będą wyżej. Kvech dziś na swoim owalu i uważam, że dziś będzie niespodzianka turnieju. Lindback trochę niestabilny ale ostatnie zawody całkiem dobrze pojechał i liczę że dziś będzie równie dobrze i pozostawi w pokonanym polu Anglika. Taka analiza oparta na obecnej formie zawodników.

Ostatnia edycja:
Q 2,6K

quatr0

Użytkownik
Już od kilku rund SGP nie ma otwieram nowych tematów więc wrzucam na szybko typy na dzisiaj.
Jestem w podróży więc wszystkie 3 typy oparte są na wynikach kwalifikacji, polach startowych, obecnej formie zawodników i jakimś wewnętrznym przeczuciu.

Bewley - Doyle @ 1,50 STS
Jednego punktu Bewleya zabrakło.
Nilsson - Becker @ 1,75 STS
Vaculik - Madsen @ 1,75 STS

Ostatnia edycja:
maniek81 230K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Finlandia - Słowenia [1] 1.55 forbet

MEP w Opolu. Finowie mają w składzie przede wszystkim Lahtiego, który ma dobrą końcówkę sezonu. Słoweńcy ogólnie słabszy skład, a Ivacic jest cieniem zawodnika z początku sezonu. Przewiduję, że Finowie spokojnie będą wyżej od Słoweńców.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +929
maniek81 230K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Cyfer - Polis [1] 1.62 sts / 1.55 forbet, etoto
Słabe zawody, tor kompletnie nie do walki.

IM 2 ligi. Pożegnalny występ Cyfera (od nowego sezonu będzie zawodnikiem Unii Tarnów) przed pilską publicznością. Myślę, że będzie chciał pożegnać się godnie i zostawić po sobie dobre wspomnienia. Sezon bardzo udany, druga średnia biegowa w lidze. Polis również sezon udany, ale mam wrażenie, że końcówka sezonu już troszkę słabsza. Domowy tor i chęć do tego pożegnania się z Piłą powinny dziś zagwarantować Adrianowi miejsce wyższe od Oskara.

Ostatnia edycja:
maniek81 230K

maniek81

Moderator
Członek Załogi
Gomólski - Suchecki [1] 1.80 etoto

Turniej Chrobrego w Gnieźnie. Zestawienie dwóch zawodników miejscowego Startu. Kurs przeszacowany moim zdaniem. W trakcie sezonu Gomólski miał dużo więcej jazdy, a Suchecki rzadko kiedy łapał się do składu. Suchecki dostał szansę na półfinał z Opolem i pojechał słabo. W treningach przed finałowym starciem z Rzeszowem lepiej wyglądał Gomólski i myślę, że ten trend zostanie dziś podtrzymany.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +601
Do góry Bottom