>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pozostałe ligi Europejskie mężczyzn i kobiet 2024/2025

Volleyball_Expert 517,2K

Volleyball_Expert

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Olympiakos - Guaguas typ (Handicap setowy -1.5 seta Olympiakos) kurs 1.81 Fortuna

Olympiakos na swojej hali bardzo mocny zespół. Bardzo dobrze wiemy jak Grecy grają na swoim terenie. Guaguas to zespół głównie prezentujący się dość dobrze na swoim terenie w Hiszpanii na wyjazdach grają zdecydowanie gorzej w rozgrywkach europejskich. W tym sezonie Olympiakos może pochwalić się dość dobrym składem. Na rozegraniu niezwykle doświadczony Travica. Na pozycji atakującego dobrze znany Aleksandar Atanasijević bardzo solidny siatkarz grający praktycznie przez większość swojej kariery w Perugii topowym włoskim zespole jednym z najlepszych w Europie. Znamy go także z parkietów PlusLigowych, gdzie występować w Skrze Bełchatów. Na przyjęciu Kanadyjczyk Perrin bardzo solidny na swojej pozycji. Na środku doświadczony Słoweniec Pajenk dla którego będzie to już czwarty sezon w Olympiakosie. Do pomocy na środku Djuric występujący w Reprezentacji Grecji. Na ławce trenerskiej Gardini znany m.in czy to z Jastrzębskiego Węgla, Skry Bełchatów, Olsztyna, ZAKSY czy włoskiej Piacenzy. Bardzo doświadczony trener. Jeśli chodzi o Hiszpanów pamiętam bodajże mecz Jastrzębskiego Węgla z tym zespołem, gdzie na własnej hali próbowali powalczyć z JW lecz w Jastrzębiu to był szybki mecz. W Hiszpanii praktycznie warto wyróżnić na przyjęciu Bruno i środkowego Ramosa, ale kadrą gospodarzy wygląda zdecydowanie lepiej i według mnie dzisiaj pewnie powinni wygrać to spotkanie. Pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3281
Volleyball_Expert 517,2K

Volleyball_Expert

Użytkownik
+2
Chaumont - Poitiers typ Poitiers kurs 2.10 Superbet

Analizowałem ten mecz dość długo i według mnie dzisiaj goście nie są na straconej pozycji. Do zespołu dołączył Erwin Ngapeth topowy przyjmujący na świecie, który wywalczyl z Reprezentacja Francji Złoto Olimpijskie. W zespole gospodarzy warto wyróżnić Maase, który prosperuje na naprawdę dobrego środkowego w klubie oraz w Reprezentacji Niemiec. Chamount bez jakiś większych wzmocnień. W dodatku odszedł do Częstochowy Patrik Indra atakujący tego zespołu. Jeśli chodzi o gości wygrali pierwsze spotkanie dość pewnie Narbonne i to za trzy punkty, natomiast Chamount przegrali po tie-breaku z zespołem Tourcoing. Poitevin w porównaniu do składu z ubiegłego sezonu to wygląda to naprawdę bardzo dobrze i obiecująco. Klub zasili siatkarze grający naprawdę w przyzwoitych klubach występujących w Lidze Mistrzów. Kursy były bardziej wyrównane z lekkim wskazaniem na gospodarzy teraz dość poszły w górę i ja to pobieram w stronę gości. Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +160
C 258,9K

czary-mary

Użytkownik
+2
Świdnik - BBTS BIELSKO-BIAŁA
Typ: BBTS BIELSKO-BIAŁA kurs @2.17 Superbet

Spotkanie na zapleczu PlusLigi. Kompletnie niezrozumiałe jest faworyzowanie gospodarzy w tym spotkaniu. W mojej opinii na każdej pozycji lepsi zawodnicy po stronie BBTSu. Avia Świdnik to solidny średniak, natomiast BBTS rok w rok walczy w półfinałach czy też finałach rozgrywek 1 ligi. W tym sezonie nie powinno być inaczej. Mocniejszą ekipę ma w swoich szeregach jedynie ChKS Chełm. Pozostałe zespoły wyglądają bardzo mizernie. Świdnik póki co komplet zwycięstw. O ile pokonanie Radomia należy zaliczyć na plus, chociaż skład spadkowicza nie budzi podziwu to już pokonanie Jaworzna, Spały czy też Krakowa to był ich obowiązek. Z obowiązku się wywiązali, ale warto przyjrzeć się stylu. Sety wielokrotnie były wymęczone po graniu na przewagi czy też minimalne zwycięstwa 2-3 punktowe w poszczególnych setach. Trójka pokonanych to praktycznie najsłabsze zespoły w lidze, które będą mieć ogromne problemy z utrzymaniem. Co do personaliów to ciężko kogoś wyróżnić. Skład utrzymany, ale wielką stratą jest brak Wierzbickiego względem poprzedniego sezonu.
Teraz kilka słów o nich faworytach w tym spotkaniu, czyli BBTS. Skład jak co roku bardzo solidny. Względem poprzedniego sezonu lekkie wzmocnienie w postaci transferu przyjmującego Pietruczuka, który to wywalczył z Będzinem awans. Na ataku również fenomenalnie prezentuje się Kowalczyk, który zastępuje Romacia wracającego po konfuzji. Pozostałe formacje bardzo konkretne: na środku bracia Zawalscy, Siek, młody Ukrainiec z Akademii JW Kluts. Na rozegraniu solidny Bereza, przyjęcie oprócz Pietruczuka to również Dębski i Szwed. BBTS ma swoich szeregach zawodników, którzy mieli do czynienia z PlusLiga: Pietruczuk, Zawalski, Siek, Romać, Dębski, Szwed.
W tym sezonie grają bardzo poprawnie; dwa zwycięstwa w tym pokonanie Visly Bydgoszcz i pokonanie Nowej Soli. Zanotowali jedną porażkalę z hegemonem ligi z Chełmna.
Uważam, że Avia Świdnik notuje wyniki ponad stan, ale jest to związane z bardzo przyjemnych terminarzem, na który trafili. Sądzę, że Bielsko jest murowanym faworytem w tym spotkaniu. Personalnie każda formacja zdecydowanie mocniejsza w BBTS BIELSKO-BIAŁA

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +415
Do góry Bottom