>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Pomóżcie

L 21

lordjuvent

Użytkownik
Niedawno skończyłem 18 lat i chcę wpłacic pieniądze w bwin. Nie mam jeszcze konta w banku. a chce pieniadze przelać przelewem bankowym. Czy mogę to zrobić na poczcie lub w banku bez posiadania konta?jeśli tak to jak?pomóżcie. co muszę robi c po kolei?

2. Chcesie zarejestrowac wpisuję w pole imię Michał wyskakuje mi wykrzyknik że mozna uzywac znakow łacińskich tylko. Czy jesli zarejestruje sie jako michal(bo inaczej sie nie da) to czy nie bedziep problemu przy wypłacaniu kasy?odp please

bodi 70

bodi

Użytkownik
Tak, nie mozesz uzywac polskich znaków Ł Ś itp, a do nich mozesz wpłacic z poczty, przekazem lub przelewem - jak się zarejestrujesz na stronie znajdziesz u góry przycisk wpłaty i tam bedziesz miał dane ich banku i numer.

L 21

lordjuvent

Użytkownik
To znaczy ze jesli nazywam sie Michał np Brzęczyszczykiewicz to nie bedzie pozniej probkemów gdy napisze Michal Brzeczyszczykiewcz?

narosdz 46

narosdz

Forum VIP
Lord oni o takich szczegółach pomyśleli już dawno, wiele języków ma swoje litery, tak jak my mamy polskie litery jak ą, ę, ó, tak jak Niemcy mają swoje umlauty... z tym nie ma najmniejszego problemu ????

Do góry Bottom