>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Polski Bukmacher a Yield problem

E 0

esportowy-swir

Użytkownik
Cześć stawiam zakłady od jakichś 2 lat ale totalnie bez spiny 2-3 kupony na weekend żeby poczuć lepszy dreszczyk emocji przy oglądaniu spotkania ale ostatnio przeglądnąłem historie swojej gry i w zasadzie nie jest tak tragicznie ale oczywiscie w dluższej perspektywie straty więc przysiadłem ostatnio i zacząłem analizować problem i wyszło mi na to że głównym powodem wychodzenia na - jest zasrany podatek 12% mając skuteczność około 40% zawsze koniec końców wychodzi się na -. Pootem trafiłem na baaardzo ciekawą stronę która zniszczyła moją ochotę na stawianie już doszczętnie. Mianowicie na stronie oddsmatch w zakładce betting tips są podane propozucje spotkan po jakims tam kursie i stawce za jaka powinnismy zagrac no i teoretycznie stawiając każdy kupon od nich mają od początku roku zysk 70 kilka tysiecy. Wiadomo nikt nie postawi kilkuset tysiecy kuponow od poczatku roku ale statystycznie puszczajac kupony od nich w dłuższej perspektywie powinno sie byc na + Ale jest wlasnie jedno ale biąrąc pod uwagę wkład i zysk i uwzgledniajac nasz 12% podatek byli bysmy na - z typami z tej strony bo oni yield maja od poczatku roku 8%
Wniosek a zarazem pytanie stawiajac kupony u polskiego buka doliczajac podatek aby wyjsc na plus powinnismy miec yield powyzej 12% aby cokolwiek ugrac dokladajac do tego ze kursy na polskich stsach totolotkach czy innych fortunach są duzo nizsze od zagranicznych czy jest jakikolwiek sens grac idzie cos wygrac? Wiem ze zagmatwałem ale cierpie na brak czasu mam nadzieje ze ktos zrozumie cokolwiek co napisałem pozdro z fartem.

ryanwolf 26K

ryanwolf

Użytkownik
Da się &quot;coś ugrać&quot;. Ale to już wyższa szkoła jazdy i totalny laik - żeby dojść do poziomu wygrywania długofalowo u polskich buków - będzie potrzebował kilku dobrych lat wytężonej pracy. Dobrze sobie odpowiedziałeś: musisz mieć yield powyżej 12%. Nie jest to łatwe nawet u pozostałych softów, nie wspominając o polskich bukach. Ja wiem, jak zrobić powyżej 12% u polskich buków, aczkolwiek jest to bardzo trudne i kokosów z tego nie da się zrobić, aczkolwiek jeśli pytasz czy możliwe, odpowiedź brzmi: w teorii &quot;tak&quot;.

Do góry Bottom