Znacie może jakieś stronki internetowe o tematyce sportowej dla której można pisać artykuły? Czy otrzymuje się za to jakieś pieniądze, bo słyszałem kiedyś że są takie strony. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Ponawiam pytanie
W sumie ostatnio więcej piszę, ale głównie dla młodzieżeowej Gazety Internetowej, a chciałbym też do jakiegoś poważniejszego pisma sportowego, gdzie mógłbym pisać o tenisie
Ponawiam pytanie
W sumie ostatnio więcej piszę, ale głównie dla młodzieżeowej Gazety Internetowej, a chciałbym też do jakiegoś poważniejszego pisma sportowego, gdzie mógłbym pisać o tenisie
Ponawiam pytanie
Witam, pamiętam kolega raz mówił mi coś na temat pisania artykułów. Pieniądze, On dostawał 20 zł od napisanego artykułu, za każdy błąd minus 2 zł, ale to chyba nie będzie problemem, teraz jest tyle programów. Jaki to był portal to Ci nie powiem bo sam nie wiem,ale jakiś mały który dopiero zaczynał swoją karierę
Ponawiam pytanie
Znacie może jakieś stronki internetowe o tematyce sportowej dla której można pisać artykuły? Czy otrzymuje się za to jakieś pieniądze, bo słyszałem kiedyś że są takie strony. Z góry dziękuje za odpowiedź.
Skoro chcesz zarabiać poprzez pisanie to dowiedz się co to są Presell Pages (Precle) i wystaw aukcje na allegro, że napiszesz kilka(naście) wstawiasz wtedy kilka przeważnie ok 3 odnośników do kluczowych słów i albo sam dodajesz do katalogów, ale kupujący się tym zajmie.