>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Pieniądze z wypłaty nie doszły

M 0

manievsky

Użytkownik
Witam, wypłacilem z bah 260 zł , wpisalem nazwe banku, nr konta 26 cyfr (bez IBAM i czegos tam ), nazwisko. Po 1 dniu pieniadze z konta bah zniknely, ale na moim koncie bankowym nic sie nie pojawilo. E-maila zadnego tez nie otrzymalem o ewentualnym bledzie w danych. Kto wie co jest grane?

martinho19 8,4K

martinho19

Użytkownik
Jutro wieczorem powinienes juz miec pieniadze. Co do twojej dalszej kariery bukmacherskiej polecam buka Unibet lub Betsson - wyplaty realizowane sa bardzo szybko a kursy sa wyzsze niz w cieniutkim wg mnie BAH. Jak dla mnie BAH to jeden z najgorszych popularnych bukow pod wzgledem wysokosci kursow i pomocy supportu.

rts 55

rts

Użytkownik
Szczerze powiedziawszy w obu bukach nie spotkałem się takową zakładką.W unibet można kliknąć w zakładkę- (w ciągu) jeśli wcześniej wybierzesz dyscyplinę np. piłkę nożną, wtedy wyskakuje np. 1 h ,2dni,5 dni.
W Betsson jest podobnie;jeśli chcesz wybrać zakład na inny dzień bierzesz dyscyplinę i zjeżdżasz na dół i powinna się pojawić oferta z datą kolejnego dnia,po skończeniu się typów na dzień poprzedni.

Do góry Bottom