>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Piastun1986

P 7

piastun1986

Użytkownik
Witam

Na dziś tj. 10.03.2017 proponuję następujące typy.

Kupon nr 1

Z.Pruszkow - Ch.Chojnice 02 - 1.32
Espanyol - Las Palmas 10 - 1.33

Całkowity kurs 1.76

Z.Pruszkow - Ch.Chojnice
Drużyny z dwóch krańców tabeli. Gospodarze w planach mają utrzymanie a goście awans. Jeśli chodzi o gospodarzy to w okienku transferowym bez większych wzmocnień i strat drużyna oparta jest na młodzieży i z tego tytułu jest trochę nieprzewidywalna sporo błędów z tyłu ale i czasami ciekawie z przodu co było widać w Głogowie. Należy pamiętać też że Znicz to raczej drużyna wyjazdowa tam szukają zdobyczy punktowych u siebie wyniki nie wyglądają rewelacyjnie tylko dwa wygrane mecze z aktualnie ostatnią i przedostatnią drużyną oraz dwa bezbramkowe remisy ze średniakami. Goście natomiast w całym sezonie przegrali tylko 1 mecz a inaugurację zaczęli bardzo dobrze ratując remis z wg. mnie najlepszą drużyną 1 Ligi. I jeśli chcą liczyć się w walce o awans takie mecze muszą wygrywać. Wygrana znicza była by wielką sensacją.

Espanyol - Las Palmas
Kolejne spotkanie to pojedynek średniaków ostatnie wyniki Katalończyków nie powalają ale mają teoretyczne szanse na puchary więc jest o co grać a dzisiejszy mecz będzie dobry na przełamanie. Na własnym terenie przegrali w sezonie tylko 3 razy natomiast goście na wyjazdach spisują się bardzo słabo 1 zwycięstwo 3 remisy. Ostatnie mecze zagrali dobrze remis z Realem ale tu raczej myślę słabsza dyspozycja dnia Królewskich i wygrana z autsajderem Osasuna z którym wszyscy punktują. W dodatku za kartki pauzuje 2 graczy z 1 składu w tym ich najlepszy strzelec. Nie przypuszczam żeby Las Palmas dziś wygrała.

Z punktu widzenia statystyki i sportowego poziomu typy powinny wejść ale to tylko sport...

Kupon nr 2

Katowice - S.Olsztyn 1 - 1.75
Całkowity kurs 1.75

Najlepsza sportowo drużyna 1 Ligi wg. mnie atut własnego boiska jasny cel który im przyświeca. Oraz dobry początek rundy. Katowiczanie u siebie tracili punkty ale z czołówką natomiast Olsztynianie na wyjazdach z dobrymi drużynami wracali z opuszczoną głową. Co prawda wyrwali punkt w Sosnowcu ale byli z przebiegu spotkania słabszą drużyną.

P 7

piastun1986

Użytkownik
W roli podsumowania
Kupon nr 1✅
Z.Pruszkow - Ch.Chojnice 02 - 1.32 3:3 ✅
Espanyol - Las Palmas 10 - 1.33 4:3 ✅
Całkowity kurs 1.76
Chojniczanka miała tym razem pecha ostatnio to ona goniła GKS teraz to ją dogonili. Wynik otworzył Znicz karnym w 9 min potem 3 bramki dla gości w 45, 48, 52 min by znowu stracić w 54 piszę to po to żeby przedstawić jaką drużyną jest Znicz stracił 3 bramki w 7 min co większość drużyn by dobiło o tu kontaktowa w 54 i w 90 bramkarz strzela bramkę na 3:3 szok ale jak już pisałem młodzież znicza jest nieprzewidywalna. Z kolei Chojniczanka znowu traci łatwo bramki nad czym musi popracować. Hiszpanie zagrali tak jak mieli do przewidzenia był wysoki wynik ogólnie 2 bardzo ciekawe mecze kupon miał wejść i wszedł.
Kupon nr 2 ⛔
Katowice - S.Olsztyn 1 - 1.75 2:2 ⛔
Całkowity kurs 1.75
Tu było blisko było wszystko co trzeba GKS zdecydowanie lepszy. Znowu powtarza się sytuacja co w debiucie wychodzą na prowadzenie a potem tracą przewagę w tym meczu było tak dwukrotnie. Zabrakło koncentracji z tyłu i trochę szczęścia.
I do rzeczy
Kupon nr 3
GKS Tychy - Kluczbork 1 - 1.90
Całkowity kurs 1.90
Drużyny z końca tabeli tu nie będzie kalkulowania i patrzenia co zrobi przeciwnik z jednej jak i z drugiej strony będzie chęć zdobycia 3 punktów co obie drużyny przed spotkaniem deklarują &quot;to tak zwany mecz o 6 pk&quot;. Zwłaszcza goście którzy w tej chwili mają stratę 5 pk + zakładając jeden mecz zaległy Tyszan.Kluczbork musi zagrać otwartą piłkę a to spowoduje łatwiejsze dotarcie do ich bramki. Dodatkowo za gospodarzami przemawia atut własnego boiska na którym potrafią wygrywać z drużynami myślącymi o awansie a przeciwnik wręcz odwrotnie na wyjazdach 3 remisy 7 porażek. Sportowo lepsze Tychy jak i ekonomicznie włodarze na pewno mają w przyszłości większe plany niż walka o utrzymanie. Nie sądzę by Kluczbork był w stanie coś dziś ugrać w ostatnim meczu nic z przodu nie pokazali jedynie coś rwał Egipcjanin co go Korona nie chciała;). Dodatkowo z tego co doczytałem zagrają bez jednego grajka nie będzie mógł zagrać Kamil Nitkiewicz (lewa obrona), który musi pauzować za kartki.
Kupon nr 4
Ruch Ch. - Lechia G. 2 - 2.22
Całkowity kurs 2.22
Bez zbędnego rozpisywania atrakcyjny kurs skusił mnie ku grze na gości. Wszyscy wiedzą jak gra Lechia na wyjazdach ale i Ruch u siebie też nie spisuje się najlepiej. Tu liczę na przełamanie wyjazdowe Gdańszczan. O absencjach Lechii wiem ale nie sądzę by miały większe przełożenie na dzisiejsze spotkanie sportowo lepsza Lechia a jak chce walczyć o mistrza to takie mecze musi wygrywać

P 7

piastun1986

Użytkownik
Kupon nr 3 ✅
GKS Tychy - Kluczbork 1 - 1.90✅
Całkowity kurs 1.90
Wszystko zgodnie ze scenariuszem była walka pozytywnie zaskoczony jestem grą Kluczborka
Kupon nr 4 ⛔
Ruch Ch. - Lechia G. 2 - 2.22 ⛔
Całkowity kurs 2.22
Tu grałem na przełamanie Lechii na wyjazdach nie wyszło ryzyko było skalkulowane

I do rzeczy:

Kupon nr 5
Lillehammer-kto lepszy

Kraft S. - Tande D.A. 1 - 1.15
Eisenbichler M. - Stoch K. 1 - 1.27
Johansson R. - Descombes S.V. 1 - 1.35
Polasek V. - Stursa V. 1 - 1.30
Całkowity kurs 2.56

Kraft solidna firma co cały czas udowadnia a Tande skacze w kratkę ale nawet jak mu wyjdzie to i tak jest zawsze za plecami Krafta. Eisenbichler ostatni w gazie wygrał kwalifikacje do konkursu Kamil natomiast znaczny spadek formy i nie sądzę żeby coś się dziś odmieniło. 3 para najbardziej ryzykowna w zestawieniu ale lepszym i bardziej równo skaczącym skoczkiem jest Norweg i to on powinien uzyskać więcej pk. Kolejna para to bratobójczy pojedynek Czechów gdzie Polasek jest o klasę lepszym skoczkiem Stursa ledwo co się zakwalifikował słabo skoki treningowe.

P 7

piastun1986

Użytkownik
Kupon 6

Juventus - FC Porto 1 - 1.76
Holstein Kiel - Duisburg 02 - 1.60
Całkowity kurs 2.82

Juventus co prawda powoli widać lekki spadek formy ale dalej to rewelacyjna drużyna na swoim terenie. Porto przyjedzie to Turynu powalczyć nie odpuści tego meczu a to oznacza otwartą grę co będzie wodą na młyn dla piłkarzy starej damy.

Kolejne spotkanie, które wybrałem to drużyny 3 Bundesligi Holstein Kiel aktualnie 10 miejsce Duisburg lider. Jest to mecz na przełamanie z dodatkową podpórką. Duisburg w 3 ostatnich meczach nie strzelił nawet bramki 2 remisy 1 porażka czas to przerwać dodam że do tej pory przegrali na wyjeździe tylko 1 mecz na 13 rozegranych. Uważam że jest to bardzo rozsądny typ po takim kursie.

Do góry Bottom