Kilka słów ode mnie: Czas na podsumowanie 2,5 miesiąca obstawiania. Wyniki i średnia Yield jest na bardzo wysokim poziomie, co mnie cieszy. W tym temacie chciałem pokazać, że bez dużych środków i bez dużej wiedzy na temat drużyn, można całkiem ładnie wyjść na plus. Na początku tematu można powiedzieć, że byłem dość świeży w bukmacherce. Teraz mogę powiedzieć, że system który opracowałem przynosi duże zyski. Mam nadzieję, że dalej będzie bardzo dobrze działał. Można mi zarzucić, że nie wygrałem dużo i jest to prawdą, ale każdy może sam spróbować przejść ten okres w ten sam sposób co ja, zwiększając sumy postawionych pieniędzy. Głównym warunkiem tego tematu było to, aby grać tylko zyskiem. Udało się i muszę powiedzieć, że czasami naprawdę kusiło, żeby dosłać większe sumy do konta, ale udało mi się wytrwać przy pierwszych postanowieniach. Mam nadzieję, że mój temat będzie dla niektórych drogowskazem, aby opracować swój system gry i swoje zasady, którymi będziecie się kierować. Trzeba być cierpliwym.
Pozdrawiam