>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Papa obstawia

P 6

papa_tadeo

Użytkownik
Witam
Zajmuję się bukmacherką od 2 lat. Będę wrzucał swoje kupony, jeśli komuś się przydają lub będą pomocne to bardzo się cieszę.
Moje typy będą uwarunkowane analizą lub też jej brakiem, wszystko zależy od czasu który postaram się znaleźć.
pozdrawiam ✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
P 6

papa_tadeo

Użytkownik
1 Kupon
analiza
#1 West Brom - Everton = West Brom po 6 rozegranych kolejkach ma 8 punktów często remisując lub przegrywając spotkania, u siebie zanotowali 2 porażki oraz remis, zdecydowanie lepiej idzie im na wyjazdach. Everton ma naprawdę dobra drużynę, napastnika Naismitha, który zanotował 3 trafienia. Początek sezonu nie jest najlepszy dla Evertonu, lecz dziś myślę i zdecyduje postawić na ich zwycięstwo.
#2 Atlanta - Sampdoria = Mecz środkowej tabeli Serie A, w tym meczu postawię na ilość kartek. Obie drużyny w tym sezonie zdobywają dużą ilość karetek Atlanta ( 4,3,6 ) w ostatnich meczach. Podobnie jest z Sampdorią ( 6,3,5 ). Myślę, że to będzie ostry wyrównany mecz z dużą ilością kartek. Dlatego decyduje sie na to, że padnie czerwona kartka w tym meczu.
#3 Rio Ave - Academica = Mecz, który raczej skończy się dużą ilością bramek. Academica kompletnie nie radzi sobie w tym sezonie ligi portugalskiej, ich bilans wynosi 1-9. Natomiast Rio Ave ma 2 bardzo dobrych strzelców Guedesa i Heldona, którzy zaliczyli po 2 trafienia. Myślę ze Academica będzie starała sie o zwycięstwo i odsłoni się na przeciwnika.
Dlatego też daje powyżej 2,5 bramki w meczu.
kurs
#1 West Brom - Everton = 2 2,50 ✅
Atlanta - Sampdoria = padnie czerwona 2,80⛔
Rio Ave - Academica = powyżej 2,5 2,25⛔

kurs 15,75 x 10 zł = 157,50
strata 10 zł zysk 0 zł

P 6

papa_tadeo

Użytkownik
2 Kupon
analiza
#1 Arsenal ₋ Olympiacos - Co można powiedzieć o tym meczu, faworytem jest Arsenal. Obie drużyny dobrze graja we własnych ligach, obie wygrywają, co ciekawe grając ze sobą w LM zawsze dana drużyna wygrywała u siebie. Dlatego decyduje się na obie drużyny zdobędą gola oraz powyżej 2,5 bramki.
#2 Barcelona - Leverkusen - Brak Messiego oraz czołowych obrońców bardzo daje sie w znaki poprzednim mistrzom, już w ostatnich ligowych meczach mieli problemy, również z Romą. Widać że nie są na takim gazie jak rok temu. Leverkusen zaczyna w lidze niemieckiej dobrze funkcjonować i wygrywać. I tu zdecyduje sie na to że obie drużyny zdobędą gola. Myślę ze barcelona wygra lecz nie będzie to porażające zwycięstwo.
#3 BATE Borisov ₋ Roma - Rzymianie jadą na bardzo trudny teren gdzie podejmować będą białoruskiego mistrza BATE, bialorusini lidze idą jak burza, będąc na pozycji lidera, nie dają łatwo odebrać sobie punktów nawet takiemu przeciwnikowi jak ROMA, myślę ze oba zespoły zdobędą bramkę.
#4 Bayern Monachium ₋ Dinamo Zagrzeb- nie pozostaje mi powiedzieć nic innego jak grad goli, tak przynajmniej wynika z statystyk. Myślę, zę tak sie stanie. Bayern będzie chciał zdominować przeciwnika i roznieść go w pył nawet przy wysokiej wygranej będzie im mało. Dlatego 2 typy. Obie drużyny strzelą i 1 polowa powyżej 1,5 bramki.
#5 Porto ₋ Chelsea FC - Znów spotkanie po latach tych zespołów. Porto dobrze radzi sobie w lidze, gorzej z Chelsea.. ale czy można w jakiś sposób porównać obie ligi. Myślę ze The Blues są bardzo nastawieni na LM, za wszelką cenę będą chcieli wygrać jak i Mourinho.
Typ obie strzelą a drugi na zwycięstwo Chelsea.
#6 Lyon ₋ Valencia- spotkanie można powiedzieć średniaków jeśli chodzi o własne ligi, w LM też nie zaczyna się dobrze dla obu drużyn, remis Lyon-u oraz przegrana ale po równej rywalizacji hiszpanów.
myślę ze lepszej dyspozycji są jednak Hiszpanie i dlatego zaryzykuje na nich.
Kursy: Obie druzyny zdobędą gola(william hill)

#1 Arsenal ₋ Olympiacos = tak 1,80 ✅
#2 Barcelona - Leverkusen = tak 1,67 ✅
#3 BATE Borisov ₋ Roma = tak 2,00 ✅
#4 Bayern Monachium ₋ Dinamo Zagrzeb = tak 2,75 ⛔
( ale hattrick lewego wynagrodził)
#5 Porto ₋ Chelsea FC = tak 2,00 ✅
#6 Lyon ₋ Valencia = tak 1,91 ⛔

Kurs 62.02 stawiam 10 zl
Kupon 2a
#1 Arsenal ₋ Olympiacos = powyzej 2,5 1,57 ✅
#2 Barcelona - Leverkusen = obie strzelą i Barcelona wygra 2,87✅
#3 Bayern Monachium ₋ Dinamo Zag= 1 poł powyzej 1,5 2,10✅
#4 Porto ₋ Chelsea FC = 2 3,20 ⛔

#5 Lyon ₋ Valencia = 2 3,00 ✅
Kurs 91.08 stawiam 10 zl

zapraszam jutro na kolejna faze LM, jesli ktoś coś wybrał z tego i dobrze ułożył to gratuluje. Pozdrawiam ✅

P 6

papa_tadeo

Użytkownik
tak, trafia sie takie coś wiadomo nie zawsze ale jak trafisz to jest duzo, troche inny system niz większość ale nie dawno za 10zł wygrałem 4200zł. Wiadomo inwestowanie w takie kupony tez jest np zeby trafić tez za 4200 wydałem jakies 300 zł ale jaki był zysk i radość.

P 6

papa_tadeo

Użytkownik
Kupon 3
Witam, dziś kolejna faza LM
1# atl.madryt - benfica - Oczywiście faworytem jest Atletico,graja u siebie są lepszą drużyną oraz bardziej doświadczoną jesli chodzi o LM. Benfica ma wspaniałego strzelca Jonasa i to może być ciekawe widowisko jesli chodzi o bramki. Stawiam na bramki dla obu zespołów. I na to,że Jonas zdobedzie bramke.
2#CSKA - PSV - Faworytem w tym spotkaniu jest moskwa, ale czy na pewno. PSV wygrało w 1 meczy z MU, po bardzo ładnej grze. Obie drużyny gol oraz drugi kupon zwyciestwo PSV.
3# juventus - sevilla- dwie bardzo utytułowane drużynym według mnie mecz dnia. Obie często strzelają i często tracą bramki. Faworytem jest Juve. Myślę że bedzie duzo zóltych kartek oraz obie druzyny zdobędą gola.
4# MU- Wolfsburg - MU w ostatnim czasie zaczeli dobrze grać w lidze, Wolfsburg często gubi punkty. handicap -1 MU
5# Malmo - Real - licze na duzo bramek gosci. handicap real -2,5
6# Shakhtar - PSG - Faworytem PSG . Obie strzelą bramkę.

Kursy (STS)
Kupon 3a
1# atl.madryt - benfica= Obie bramki -------2.03✅
2# CSKA - PSV= Obie bramki -------1.62✅
3# juventus - sevilla= Obie bramki -------1.75⛔
4# MU- Wolfsburg - MU= handicap -1 MU ------- 3.40⛔
5# Malmo - Real= handicap -2,5 Real------- 2.23⛔
6# Shakhtar - PSG= Obie bramki -------1.75⛔

Kurs 76,36 stawiam 10zł
Kupon 3b

1# atl.madryt - benfica= Jonas bramka tak
------- 4.20⛔