marok - nie jestem zbytnio zmartwiony, ponieważ mój staż na
Betfair to 4 miesiące, więc i tak całkiem nieźle poszło. Wiadomo, że szkoda tych 159 euro które miałem w najlepszym momencie, ale cóż. Uczę się dalej.
19Stalowiak79 - na DC United wtopiłem podobnie jak na Barcelonie, z tym, że wtedy zdążyłem ciąć.
voic3d - być może ta tabelka jest jakimś rozwiązaniem. Wciąż myślę jak tu zarządzać kasą. A teraz, po wtopie, myślę intensywniej, uwierz ???? Już pokazuję jak będę grał.
Wracam z kolejnym małym budżetem na naukę. 14 euro w grze (razem już zainwestowane 25e). Tak jak pisałem - obserwowałem trochę rynki CS. Wiem już nieco, jak i kiedy zachowują się rynki, więc spróbuję na nich się skupić. Choć nie tylko.
21.08.2015
Biorę na warsztat mecz Pogoń - Wisła. Moja analiza wskazuje na to i wydaje mi się, że Pogoń pierwsza bramki nie strzeli. A przynajmniej nie za szybko. Wiem, że kursy na wyniki 0-0, 1-0, 0-1 będą spadały, bo jest to powszechnie wiadome. Kupuję więc wynik 0-1.
Okazuje się, że kupuję za wcześnie, bo poszybował on jeszcze do kursu 11,5. Gdybym poczekał i kupił za 11,5 to mógłbym sprzedawać już w 3 minucie z zyskiem jednego ticka, czyli tak jak planowałem. W każdym razie czekam dłużej, Wisła strzela bramkę i sprzedaję z fajnym plusem.
Strategia mocno hardcorowa, bo wiadomo co by było gdyby Pogoń strzeliła pierwsza ????