Witam. Przy tak zajeb.... skuteczniej grze moze mógłbys wspomniec kilka słów o swojej grze jaką amsz strategię jak wybierasz spotkanie jakie kursy kiedy sprzedajesz itp z góry wielkie dzieki
Mam kilka sposobów gry w zależności od tego jaki gram mecz lub jak on się układa. Może po kolei kilka przykładów:
1. Gra na under 2.5. Kupuję kurs kilka chwil przed meczem, gdy wydaje mi się on lekko zawyżony i wystawiam LAY kilka sekund po rozpoczęciu. Zazwyczaj udaje się szybko sprzedać z zyskiem.
2. Gra po odwieszeniu rynku. Wiadomo, wpada bramka, jest zamieszanie na rynku. Wjeżdżamy szybko z BACKiem i odsprzedajemy po maksymalnie 2 minutach, nawet jeżeli mamy stracić. W większości gram na bramki (z zapasem dwóch), czasem Match
Odds, bo wydaje mi się to bardziej ryzykowne.
3. Skalp. Najważniejsze to
oglądać mecz.
a. under 2.5, 3.5, 4.5, 5.5... gram gdy widzę, że gra się nie układa, gdy jest faul, gdy ktoś leży i zwija się z bólu na boisku (urwę zawsze te kilka sekund na tick) albo zwyczajnie nie widzę szans na strzelenie bramki. 1, maksymalnie 2 ticki i wychodzę.
b. match
odds. Drużyna prowadzi, widzę, że dalej ciśnie lub, że przeciwnik osłabł i kupuję. Nic nadzwyczajnego. Żaden to genialny sposób
c. gra na końcówki spotkań. 88 minuta powiedzmy i jedziemy BACK. Kursy wtedy szybko lecą, czy to na under, czy to na zwycięstwo danej drużyny. Kilkanaście sekund (w założeniu) i LAY.
4. LAY dokładny wynik. Najczęściej 3-3, 3-2. Tutaj prosta analiza spotkania, jak u standardowego bukmachera.
5. Gra in-play. Ten sposób u mnie raczkuje dopiero, więc niewiele mogę napisać.
To tak z grubsza. Nic odkrywczego tu nie napisałem oczywiście, ale może jakiemuś amatorowi (tak jak ja) się przyda. To tylko kilka sposobów gry. Zachęcam do przeglądania internetu, a szczególnie YouTube'a.
I od dzisiaj gram za maksymalnie 20% banku.
Pozdrawiam.