>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

O co chodzi z tym Betfair? Nauka tradingu.

falthorn 70

falthorn

Użytkownik
CZERWIEC 2015 PODSUMOWANIE
Budżet na czerwiec: 57,17 euro
Stan obecny: 94,25 euro
Zysk: 37,08 euro (✅ 64,85%)
Rynki: 54 (52 - 0 - 2)
59 trafionych LAY CS od początku gry.
Budżet na lipiec: 94,25 euro.

falthorn 70

falthorn

Użytkownik
02.07.2015

Mam tutaj zagrane 3 rynki. Pierwszy to skalp pod koniec meczu na polską drużynę a dwa kolejne to LAY 3-3.
Czwartek - 3 rynki (3 na plus) ✅ 1,28 euro, 1,35% zysku.

falthorn 70

falthorn

Użytkownik
12.07.2015

Niedziela - 5 rynków (5 na plus) ✅ 5,81 euro, 5,43% zysku. 71 LAY CS.
W tej chwili na koncie mam 112,74 euro co oznacza, że udało się pomnożyć budżet początkowy (11 euro) dziesięciokrotnie. ✅✅✅

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Co z rynkami CS przy niekorzystnym wyniku? Będziesz ciął straty czy czekasz do końca?
Bo scalp bardzo rozważnie grasz ale CS może Cię pogrążyć.
Wytrwałości i greenów życzę bo ładnie lecisz.

falthorn 70

falthorn

Użytkownik
Co z rynkami CS przy niekorzystnym wyniku? Będziesz ciął straty czy czekasz do końca?
Bo scalp bardzo rozważnie grasz ale CS może Cię pogrążyć.
Wytrwałości i greenów życzę bo ładnie lecisz.
Plan jest żeby ciąć oczywiście, ale nie wiem czy będę potrafił zaakceptować dużą stratę.
15.07.2015

Środa - 4 rynki (3 na plus, 1 strata) ✅ 0,59 euro, 0,5% zysku.

1 12

19stalowiak79

Użytkownik
Witam. Przy tak zajeb.... skuteczniej grze moze mógłbys wspomniec kilka słów o swojej grze jaką amsz strategię jak wybierasz spotkanie jakie kursy kiedy sprzedajesz itp z góry wielkie dzieki

falthorn 70

falthorn

Użytkownik
Witam. Przy tak zajeb.... skuteczniej grze moze mógłbys wspomniec kilka słów o swojej grze jaką amsz strategię jak wybierasz spotkanie jakie kursy kiedy sprzedajesz itp z góry wielkie dzieki
Mam kilka sposobów gry w zależności od tego jaki gram mecz lub jak on się układa. Może po kolei kilka przykładów:
1. Gra na under 2.5. Kupuję kurs kilka chwil przed meczem, gdy wydaje mi się on lekko zawyżony i wystawiam LAY kilka sekund po rozpoczęciu. Zazwyczaj udaje się szybko sprzedać z zyskiem.
2. Gra po odwieszeniu rynku. Wiadomo, wpada bramka, jest zamieszanie na rynku. Wjeżdżamy szybko z BACKiem i odsprzedajemy po maksymalnie 2 minutach, nawet jeżeli mamy stracić. W większości gram na bramki (z zapasem dwóch), czasem Match Odds, bo wydaje mi się to bardziej ryzykowne.
3. Skalp. Najważniejsze to oglądać mecz.
a. under 2.5, 3.5, 4.5, 5.5... gram gdy widzę, że gra się nie układa, gdy jest faul, gdy ktoś leży i zwija się z bólu na boisku (urwę zawsze te kilka sekund na tick) albo zwyczajnie nie widzę szans na strzelenie bramki. 1, maksymalnie 2 ticki i wychodzę.
b. match odds. Drużyna prowadzi, widzę, że dalej ciśnie lub, że przeciwnik osłabł i kupuję. Nic nadzwyczajnego. Żaden to genialny sposób ;)
c. gra na końcówki spotkań. 88 minuta powiedzmy i jedziemy BACK. Kursy wtedy szybko lecą, czy to na under, czy to na zwycięstwo danej drużyny. Kilkanaście sekund (w założeniu) i LAY.
4. LAY dokładny wynik. Najczęściej 3-3, 3-2. Tutaj prosta analiza spotkania, jak u standardowego bukmachera.
5. Gra in-play. Ten sposób u mnie raczkuje dopiero, więc niewiele mogę napisać.
To tak z grubsza. Nic odkrywczego tu nie napisałem oczywiście, ale może jakiemuś amatorowi (tak jak ja) się przyda. To tylko kilka sposobów gry. Zachęcam do przeglądania internetu, a szczególnie YouTube&#39;a.
I od dzisiaj gram za maksymalnie 20% banku.
Pozdrawiam.

falthorn 70

falthorn

Użytkownik
19.07.2015

Niedziela - 9 rynków (6 na plus, 3 na minus) ✅ 1,64 euro, 1,21% zysku.
Tak jak pisałem w poprzednim poście - przy obecnym stanie konta mogę sobie pozwolić na małe &quot;zarządzanie kapitałem&quot; i gram za maksymalnie 20% budżetu. Wiadomo, że da to mniejsze zyski, ale chciałbym sprawdzić czy da się wypracować przy takim sposobie około 0,5% zysku dziennie.

Do góry Bottom