Nic nie stoi na przeskodzie zeby pan 'organ sts' zalozy lwlasn ytemat gdzie pokaze wszystkim jak sie kosi buka ????
Kto jest za?
Dzis 3 zaklady z etoto
Kukiz 6,5 under
Tak szczerze mowiac to watpie ze bedzie nawet 5%, gdzies ta msie otra o prog wyborczy. To juz nie ten sam Kukiz, ktory porywal tlumy, obrazil sie lub odeszl ood niego cakies 75% bazy wyborzej, na czolowe miejsca na listy powstawial miernych dzialaczy z partii, ktore nigdy nie mialy nawet 5 procent typu Kongres Nowej Prawicy etc, prawdziwi woJOWnicy zostali zepchnieci na margines, jest mnostwo awantur, Kukiz jest gluchy. Zaplaci za t oprzy urnach, nie wolno lekcewazyc glosu ludu, on jezdzi na pstrym koniu i jak szybko zbudowal przyznaje niewiarygodne poparcie tak szybko polecial na pysk (moze jeszcze szybciej) nieczystymi, zakulisowaymi dzialaniami. To co m isie z nim kojarzy ogladajac
TV to awantury, zacietrzewienie, piana na pysku, wiesniacki ubior, do tego zmiany zdania jak np w kwestii emigrantow. Mozliwe ze minimalnie przekroczy prog
Mam wypowiedz rzecznika Kukiza ktory przyznal mi na priv ze sztab celowo utudnia kampanie kandydatom z dalszych miejsc na listach Kukiza zebuy do Sejmu weszly tylko jedynki ,a tam sa tylko partyjniacy plus pajace typu Liroy (mieszka w Gdyni, kandyduje w Kilecach). Krzyz na droge z takim podejsciem.
Wielu ludzi na listach Kukiza jest z PO, PiS, (w tym aktywni dzialacze!), startowalo np z list PO w ostatnich wyborach samorzadowych, a wiec juz po aferze podsluchowej, po prostu sep ywyczuly padline ilatwe wejscie. Malo kto prowadzi kampanie, znam przypadki ze po opublikowaniu list kandydaci pojechali na urlop ????
I sztab odpowiada ze 'kazdy zasluguje na odpoczynek' ????
Mam pytanie czy Robert LEwandowski podczas Euro 2016 tez pojedzie na urlop a PZPN powie ze 'kazdy zasluguje na odpoczynek' .
Wiecej nie bede sie znecal nad calym tym ruchem Kukiza na kolanie ( a wiem yo wiele wiecej) p oprostu jako Nowoczesna stawiamy na inna jakosc i gwarantujemy Wam ze nie bedzie atakow na inne partie niz te, ktore rzadza czyli PO i PPIS, ktory proponuje program gospodarczy z ksiezyca. Kukizowi damy spokoj ????
PSL -Kukiz'15 1 1,70
O PSL pisalem, to jest moj kandydat na 3 miejsce (bedzie zazarty boj z Nowoczesna) a o Kukizie macie wyzej, nie ma sensu sie powtarzac
PO powyzej 26,5 2,38
Nie doceniacie mocy mediow i stanowisk, 22-23% na PO bedzie glosowal nawet jesl iokaze sie ze wszyscy czlonkowie rzadu to pedofile i zlodzieje. I nic ztym nie da sie zrobic, aparat i elektorat jest rozbudowany. Nie zdziwie sie jak przegraja minimalnie z PIS lub bedzie remis.
I na koniec moja prognoza
PIS 35%
PO 29
PSL 10
Nowoczesna 9
Lewica 7
Kukiz 6
Korwin 3
Razem 1