>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Nowa szata Bet At Home

K 0

kolarz3

Użytkownik
Od dzisiaj użytkownicy Baha mogą zauważyć nową szatę graficzną. Z nowości zaważyłem że, zakłady piłkarskie zostały pogrupowane krajami.

D 5

degusto

Użytkownik
Szkoda, że tylko szata graficzna się poprawiła
Kursy i objętość oderty wciąż daleko od normy

Dobrze, że bonusami nadrabiaja

wojt_as 5

wojt_as

Użytkownik
Z pierwszych spostrzeżeń moge powiedzieć że na:
+
1.Zakłady last minute!
2.Podział na kraje
3.Dokładniejsze statystyki
4.Lepszy wygląd
-
1.Nadal dość uboga oferta zakładów i opcji co do poszczególnych zakładów

L 5

lampardd

Użytkownik
+
1.Zakłady last minute!
2.Podział na kraje
4.Lepszy wygląd
-
Możesz dać linka do podstrony ze statystykami, bo po zmianie na nową szatę graficzną nie mogę znaleźć
już znalazłem :)

S 0

szym9

Użytkownik
+
1.Zakłady last minute!
2.Podział na kraje
4.Lepszy wygląd

-

Co masz na myśli pisząc zakłady last minute?
Z tego co się orientuję to last minute były także dostępne przed zmianą.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Mnie zawsze co w bahu denerwowało to nazwy lig i krajów z różnych dyscyplin sportowych które były nieposegregowane według kolejności alfabetycznej. Aby znaleźć np 3 ligę szkocką musiałem ctrl +f używać. Teraz na + się poprawiło klikamy kraj a potem wybieramy rozgrywki.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Mnie natomiast się nie podoba, zdecydowanie dłużej się ładuje za dużo kolorów. Oferta niby dodała kilka ciekawostek jednak BAH to zawsze będzie BAH

wojt_as 5

wojt_as

Użytkownik
Co masz na myśli pisząc zakłady last minute?
Z tego co się orientuję to last minute były także dostępne przed zmianą.
Teraz w zakładach last minute są chronologicznie posegregowane najbliższe spotkania, o ile pamietam wczesniej było ich tylko kilka pokazanych, teraz jest ich cała oferta na najblizsze 24 godziny

K 0

keyt74

Użytkownik
Przed zmiana była opcja &quot;moje zakłady&quot; gdzie można było wybrać ulubione dyscypliny,ligi itp. a teraz jej nie ma.

J 0

johnadams1

Użytkownik
A ktoś może podać linka do starego systemu statystyk? Teraz BAH uzywa Betradar, wcześniej używał innego, moim zdaniem najlepszego pod względem przejrzystości. Byłbym wdzięczny za pomoc.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
A ktoś może podać linka do starego systemu statystyk? Teraz BAH uzywa Betradar, wcześniej używał innego, moim zdaniem najlepszego pod względem przejrzystości. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Z tym będzie problem ponieważ oni wykupują licencję tym razem wykupili tam gdzie nasi lokalni ziemniaczani bukmacherzy ponieważ Betradar jest dużo tańszy.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Ta w/w zmiana - niestety na niekorzyść - dotyczy w tym zakresie większości firm , ale jest światełko w tym tunelu ????

Otóż https://sports.gamebookers.com/en/sports w zakresie statystyk ( zakładka na dole po lewej stronie ) korzysta z usług firmy ElectraWorks i dzięki temu można mieć wciąż dostęp do takich o jakie pytasz , tylko trochę trzeba najpierw poklikać aby do nich dojść , gdyż są dostępne z poziomu lig.

J 0

johnadams1

Użytkownik
Ta w/w zmiana - niestety na niekorzyść - dotyczy w tym zakresie większości firm , ale jest światełko w tym tunelu ????

gamebookers w zakresie statystyk ( zakładka na dole po lewej stronie ) korzysta z usług firmy ElectraWorks i dzięki temu można mieć wciąż dostęp do takich o jakie pytasz , tylko trochę trzeba najpierw poklikać aby do nich dojść , gdyż są dostępne z poziomu lig.
Może jestem ślepy, ale to co ja widzę to Gamebookers korzysta właśnie z Betradar? To nie jest ten system, stary z BAH był zupełnie inny. Mozna było ustawić 10 ostatnich spotkań/wszystkie spotkanie/ zaznaczyc wyjazdy, czy domowe, na Betradar tego nie ma, albo trzeba sie naklikac. (co najlepsze tamten system nie korzysta, badz korzysta w bardzo malym zakresie z JS co sprawia ze jest on zwyczajnie szybszy)
Jeszcze może napiszę, że teraz korzystam ze starego serwisu Expekta (tez zmienili na Betradar bodaj). Chcialem podac link, ale nie moge. Idzie jakos tak stats.expekt.c%^ ;). Potrzebuje linka do starego systemu BAH, nie wiem jakim cudem nigdzie nie mam go zapamietanego, serwisy archiwizujace tez tego nie zapisały. Tak jak wyzej ten expekta juz nie jest polaczony z bukiem, ale wciaz dziala i mysle ten stary z BAH tez ciagle dziala.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Może jestem ślepy, ale to co ja widzę to Gamebookers korzysta właśnie z Betradar? To nie jest ten system, stary z BAH był zupełnie inny. Mozna było ustawić 10 ostatnich spotkań/wszystkie spotkanie/ zaznaczyc wyjazdy, czy domowe, na Betradar tego nie ma, albo trzeba sie naklikac.
Nie wiem czy jesteś ślepy , ale wiem że aby te statystyki o których piszesz uzyskać , to trzeba się naklikać -
ale są tam na 100% :

http://stats.betradar.com/s4/?clientid=477&amp;amp;language=en#2_1,3_1,22_1,5_6315,9_overview,25_1

( być może z poziomu tego forum w/w adres nie funkcjonuje , ale po wklejeniu do paska adresu u mnie otwiera się bez przeszkód ) .

Otrzymane punkty reputacji: +18
J 0

johnadams1

Użytkownik
To nie ten system, to jest Betradar. Szukam starego systemu, którego uzywał BAH. Stara strona BAH to ta gdzie mozna bylo otworzyc na jednej stronie wszystkie wydarzenia danego dnia, ułozone dyscyplinami od pilki noznej na gorze. Szukam systemu statystyk przypisanego do starej wersji BAH.

Do góry Bottom