a kto wyznacza te normy? jakies przykłady?Szkoda, że tylko szata graficzna się poprawiła
Kursy i objętość oderty wciąż daleko od normy
Dobrze, że bonusami nadrabiaja
Możesz dać linka do podstrony ze statystykami, bo po zmianie na nową szatę graficzną nie mogę znaleźćZ pierwszych spostrzeżeń moge powiedzieć że na:
+
1.Zakłady last minute!
2.Podział na kraje
3.Dokładniejsze statystyki
4.Lepszy wygląd
-
1.Nadal dość uboga oferta zakładów i opcji co do poszczególnych zakładów
Z pierwszych spostrzeżeń moge powiedzieć że na:
+
1.Zakłady last minute!
2.Podział na kraje
3.Dokładniejsze statystyki
4.Lepszy wygląd
-
1.Nadal dość uboga oferta zakładów i opcji co do poszczególnych zakładów
Teraz w zakładach last minute są chronologicznie posegregowane najbliższe spotkania, o ile pamietam wczesniej było ich tylko kilka pokazanych, teraz jest ich cała oferta na najblizsze 24 godzinyCo masz na myśli pisząc zakłady last minute?
Z tego co się orientuję to last minute były także dostępne przed zmianą.
Z tym będzie problem ponieważ oni wykupują licencję tym razem wykupili tam gdzie nasi lokalni ziemniaczani bukmacherzy ponieważ Betradar jest dużo tańszy.A ktoś może podać linka do starego systemu statystyk? Teraz BAH uzywa Betradar, wcześniej używał innego, moim zdaniem najlepszego pod względem przejrzystości. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Ta w/w zmiana - niestety na niekorzyść - dotyczy w tym zakresie większości firm , ale jest światełko w tym tunelu ????A ktoś może podać linka do starego systemu statystyk? Teraz BAH uzywa Betradar, wcześniej używał innego, moim zdaniem najlepszego pod względem przejrzystości. Byłbym wdzięczny za pomoc.
Może jestem ślepy, ale to co ja widzę to Gamebookers korzysta właśnie z Betradar? To nie jest ten system, stary z BAH był zupełnie inny. Mozna było ustawić 10 ostatnich spotkań/wszystkie spotkanie/ zaznaczyc wyjazdy, czy domowe, na Betradar tego nie ma, albo trzeba sie naklikac. (co najlepsze tamten system nie korzysta, badz korzysta w bardzo malym zakresie z JS co sprawia ze jest on zwyczajnie szybszy)Ta w/w zmiana - niestety na niekorzyść - dotyczy w tym zakresie większości firm , ale jest światełko w tym tunelu ????
gamebookers w zakresie statystyk ( zakładka na dole po lewej stronie ) korzysta z usług firmy ElectraWorks i dzięki temu można mieć wciąż dostęp do takich o jakie pytasz , tylko trochę trzeba najpierw poklikać aby do nich dojść , gdyż są dostępne z poziomu lig.
Nie wiem czy jesteś ślepy , ale wiem że aby te statystyki o których piszesz uzyskać , to trzeba się naklikać -Może jestem ślepy, ale to co ja widzę to Gamebookers korzysta właśnie z Betradar? To nie jest ten system, stary z BAH był zupełnie inny. Mozna było ustawić 10 ostatnich spotkań/wszystkie spotkanie/ zaznaczyc wyjazdy, czy domowe, na Betradar tego nie ma, albo trzeba sie naklikac.