>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Niepelnoletnosc

Status
Zamknięty.
P 0

pejper

Użytkownik
A wiec zrobilem konto na bwin i dorobilem sie pewnej sumy. Ale przy zakladaniu konta zalozylem je na siebie, ale dodalem sobie 2 lata i myslalem ze przy wyplacie nie bedzie zadnych problemow. Dowiedzialem sie o skanie dowodu... i co teraz robic ? Kasa przepadla ? Czy moze sa jakies sposoby wyciagniecia kasy. Nie chodzi tu o jakies duze sumy. Chcialbym wyplacic 150 zl.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Niestety już temat był wałkowany wystarczyło poszukać.
Niemam dla ciebie dobrych informacji kasa raczej przepadnie ponieważ jest to próba oszustwa.

D 152

damian0012

Użytkownik
150zl to nie majatek....
sa sposoby na wyplacenie[...] ale tez wiążą sie z ryzykiem ze sie szczaja i blokna konto ale lepsze to niz podrabianie dowodu

radek_p123 6

radek_p123

Użytkownik
Podrobienie dowodu jest banalnie proste jak już masz dowód tymczasowy ten który można zrobić sobie przed 18, wtedy tylko zmieniasz jedną cyferkę i wszystko gra. Możesz jeszcze założyć konto w innym buku ale na jakąś osobę pełnoletnią, wpłacić trochę kasy i próbować grać surebety takie żeby przegrać w bwin. Trochę zabawy jest ale może się opłacić, jeszcze jak weźmiesz bonus 100 procent to da się zarobić na tym.

D 5

dyniu

Użytkownik
Podrobienie dowodu jest banalnie proste jak już masz dowód tymczasowy ten który można zrobić sobie przed 18, wtedy tylko zmieniasz jedną cyferkę i wszystko gra. Możesz jeszcze założyć konto w innym buku ale na jakąś osobę pełnoletnią, wpłacić trochę kasy i próbować grać surebety takie żeby przegrać w bwin. Trochę zabawy jest ale może się opłacić, jeszcze jak weźmiesz bonus 100 procent to da się zarobić na tym.
A wiesz co mu grozi za podrobienie dokumentów?

Ja bym nie ryzykował.

G 46

ghs

Użytkownik
A bukmacher sprawdza zgodność daty urodzenia z numerem PESEL i konto zablokowane, a kasa przepadła. Gratuluję, właśnie po raz kolejny straciłeś pieniądze.

bad-motherfucker 0

bad-motherfucker

Użytkownik
co za czlowiek. skoro to takie dla ciebie proste to proponuje brac kredyty na lewe dowody. bedziesz milionerem

dyskograf 1

dyskograf

Użytkownik
Swoją drogą chętnie zobaczyłbym jak kolega przerobiłby skan dowodu np w Paincie, bo o Photoshop go nie posądzam ????

Trzeba było myśleć o tym przed obstawianiem.

P 1

premi

Użytkownik
Siano przepadło spróbuj się &quot;odgrać&quot; gdy będziesz pełnoletni a na razie poucz się &quot;bukmacherki&quot; bo łatwo i kolorowo to jest ona w oczach uzależnionego hazardzisty. Te parę lat co brakuje Tobie do pełnoletność poświęcając na nauce to chyba dobrze Tobie zrobi bo widać że masz braki...

O 0

ogor1991

Użytkownik
To tak jakbys gral bez tego falszywego konta...
Co z tego ze zagrasz na 1 na falszywym na 2 na normalnym jak tylko wygrana 2 cos ci daje, bo gdy wygra opcja 1 to tak jakbys przegral kase z konta normalnego, bo przeciez nic z tego falszywego konta nie wyplacisz.
Wiec mysl logicznie...

R 125

roger12

Użytkownik
mój kumpel też taką samą sytuacje miał jak ty i kazałem mu żeby zaryzykował i próbował wypłacić na MB i zaryzykował i wypłacił bez dowodu a jak nie to trzymaj kasę na bwin przez 2 lata i graj aż urośnie ci do 1000 000

Edit. Ja sam zacząłem obstawianie w BWIN jak miałem 17 lat i wypłaciłem po roku kasa przecież nie przepadnie:p

S 0

spit

Użytkownik
Tak, tylko nie wpadliście na to, że nie da się zmienić daty w bukmacherku... Więc na dowodzie i tak będzie dwa lata różnicy.. Mam tą samą sytuację i myślałem nad podrobieniem daty, ale... boję się, że się skapną. Może zaryzykować, wypłacić całą kwotę a potem usunąć konto?
edit. Przepraszam, że odświeżam, ale tak mi wyskoczyło w google.

bukszpanns 68

bukszpanns

Użytkownik
Ludzie wy jesteście nienormalni. Nie dla psa kiełbasa. Polak potrafi. Myślcie zanim coś zrobicie... Robić konto u bukmachera i dodawać sobie lata ???? To nie kalkulator i nie matematyka! Podróbcie sobie dokumenty proszę bardzo później powodzenia w sądzie cześć. ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom