>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Najpopularniejsze strony z statystykami

N 0

nosound

Użytkownik
Witam.
Chciałbym poznać wasze zdanie z jakich stron z statystykami najczęściej korzystacie i analizujecie spotkanie?
Dodatkowo chciałbym się dowiedzieć czy istnieje taka strona na której są wystawione przypuszczalne składy drużyn piłkarskich i nie tylko? Z góry dziękuję za odpowiedź.

T 36

tomasson85

Użytkownik
Pytanie do edi8 orientujesz się może czy można gdzies znalezc statystyki wyscigow konnych z tym ,że interesują mnie najcześciej padające układy w gonitwach w których są 3 miejsca tzn. przykład 5 9 10
1miejsce koń numer 5
2miejsce koń numer 9
3miejsce koń numer 10
i co myślisz o tym czy ma to sens? niekiedy naprawde dobra stawka jest za takie wytypowanie , widziałem nawet kursy po 4k oczywiscie nie zdarzaja się czesto . sam mam zamiar rozpisac około 200 gonitw aby zobaczyc czy są jakies powtarzajace sie układy

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Sporo linków z tego obszaru zamieściłem m.in. w &quot;końskim&quot; wątku @Hagisa:

http://forum.bukmacherskie.com/f206/wyscigi-konne-78238.html

Co do podejścia o jakie pytasz , to jest bardzo dużo kombinacji trójek przy np. 9 koniach ( 3z9=84 ) a dalej typując zakład trójka na kolejność 3 koni i robiąc zakłady jako permutacje z każdej z 84 trójek, to mamy 84*6=504

Tak więc raczej jestem sceptycznie nastawiony do możliwości wychycenia dominujących układów koni na miejscach 1-2-3

..........

.

Otrzymane punkty reputacji: +1
T 36

tomasson85

Użytkownik
Na poczatku chciałem podziękowac za naprawde szybką odpowiedź . Porównałem jakieś około 300 gonitw z ostatnich około 4,5dni póki co ,gdzie można typowac 3miejsca ,nie odkryłem eureki , znalazłem np. powtórzenie 2 8 3 już nie pamiętam trzy lub cztery razy się pojawiło więc wynik całkiem niezły . W każdym bądź razie prawdopodobnie skupie się na tej własnie kolejnosci , mam pomysł dosyc dziwny mianowicie poczekac do kolejnego takie wyniku , odczekac z 50 gonitw i zacząc obstawiac wyżej wymieniony zakład. W swoim stawkowaniu ustaliłem że ako tego będzie 10 , bo nie widziałem w sumie niższego, kazde większe nie będzie dla mnie zaskoczeniem typu 80 lub 150. Moje stawkowanie wyglądałoby następująco: Oczywiscie pierwsze to stawka razy najniższe ako. Co o tym sadzisz , czy ma to sens?
2 x 10 = 20
2 x 10 = 20
2 x 10 = 20
2 x 10 = 20
2 x 10 = 20
2 x 10 = 20
2 x 10 = 20
4 x 10 = 40
4 x 10 = 40
4 x 10 = 40
4 x 10 = 40
4 x 10 = 40
8 x 10 = 80
8 x 10 = 80
8 x 10 = 80
10 x 10 =100
10 x 10 =100

T 36

tomasson85

Użytkownik
Teraz sobie mysle , ze zgubiła mnie pazernosc, nie sprawdziłem jak się ma sytuacja obstawiajac dwa pierwsze miejsca, ale to juz jutro sprawdze, zapewne będzie dużo więcej powtórzeń . W każdym bądź razie dam znac jutro. Pozdrawiam

T 36

tomasson85

Użytkownik
Ani pierwsza myśl , ani druga myśl nie mają większego sensu . Tak jak cieszyłem się z mojego 2 8 3 tak znalazłem ciąg ponad 10dni kiedy nie padła ni razu ???? Opcja obstawienia dwóch pierwszych miejsc tez odpada . Pozostaje tylko jedno wyjście tzn. odczekac kilka wyścigów i jeśli nie wygrywa koń z numerem np.11 obstawiac go z progresją aż do skutku. Co o tym myślisz edi8 ?

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Aby można było zaplanować schemat gry progresją do naszego posiadanego budżetu , to należy znać choćby przybliżony kurs zdarzenia.
Natomiast gra o jakiej piszesz na ten numer 11, jako jedyne znane kryterium, to odpowiednik opcji chybił/trafił w grach losowych ( z silnym akcentem na chybił ) i przymierzanie się do gry w której kurs może wynosić zarówno 2 jak i 22.

Do góry Bottom