>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Menu

sawas 27

sawas

Użytkownik
Siemqa. Mam taki &quot;problem&quot;: mam kłopoty ze skompletowaniem swojego jadłospisu. Nie chodzi mi o jakąś tam dietę, niczego nie trenuję, chodzi po prostu o normalne żarełko ????
Od dzieciństwa nie jadam polskich &quot;przysmaków&quot; takich jak: pierogi, gołąbki, bigos, golonka, itp. Po prostu mi nie smakują; to w porzo jedzenie, ale nie &quot;daje mi szczęścia&quot; gdy je jem, jest &quot;zwykłe&quot;. Tak więc, gdy rodzinka je np. pierożki, ja przygotowuję sobie coś innego samodzielnie.
I wszystko byłoby OK, ale ostatnio zauważyłem, że moje menu składa się głównie z pizzy... Tzn. jest tak - do sql zabieram sobie znaczną ilość bułeczek na śniadanie. Potem wpadam na chatę koło 4, rodzice są po obiedzie - nie czekają na mnie, bo wiedzą, że &quot;ich obiad&quot; nie przypadłby mi do gustu. Tak więc pozostaje mi albo wpylenie ziemniaków z czymś tam &quot;na siłę&quot;, bez radości albo przygotowanie sobie jakiejś mrożonki...
Tak więc moja prośba polega na tym byście wpisali po prostu co lubicie jeść, oprócz tego co tu wymieniłem. Chodzi mi o jakieś takie lekko udziwnione dania, ale tylko lekko. Bardzo chętnie jadam spaghetti, pizza to moje życie, ogólnie kuchnia włoska jest spoko, ale przecież nie można na tym żyć :p
P.S. Osoby, które po przeczytaniu tego co napisałem mają ochotę skomentować to postem typu: &quot;Nawróć się na polskie żarełko&quot;, &quot;Gołąbki są the best&quot; czy &quot;Żryj golonkę&quot; :jezora: niech sobie odpuszczą, bo mi chodzi właśnie o jakieś inne dania. Głupie, nie? :] Pozdro

k.@.m.i.l 0

[email protected]

Użytkownik
Jeśli lubisz ziemniaki to polecam jakieś kopytka (z cukrem miodzio), placki ziemiaczane, czasem goframi można się najeść, jajecznica ???? , jak mi coś jeszcze przyjdzie do głowy to napisze.
Ja tam po wysiłku, trening piłki nożnej to mi się w ogóle jeść nie chce więc też polecam.
Pozdro

gorgol 0

gorgol

Użytkownik
ziemniaczki...mmmm.... pycha ????
no więc skoro ziemniaczki to polecam Ci gzikę ze śledzikami..... nie ??.... to omlet na słodko o +/- grubości 1,5-2 cm .... mufie Ci xD pycha..... naleśniki oczywiście też.... spaghetti po myśliwsku zarówno jak i po Włosku.... ryżowe rizotto.... aha i bardzo dobra zapiekanka serowa z makaronem.... najlepiej kup &quot;pomysł na...&quot; winiary i tam właśnie są zapiekanki serowo-makaronowe, serowo-szynkowo-makaronowe no i w przepisie są 2 łyżki sera, ale ja zawsze daję ze dwie garści... mówię Ci pychota :p...... no i zapomniałem jeszcze o beczce śledzi na weekend :p

ps. no wiesz !!?? pyrożków i gołąbeczków nie lubić ?? :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
sawas niewiesz co tracisz..pierogi itp mmm
Aaa prosiłem bez takich :p Jasne, że tam na święta czy gdzieś przy okazji zjem, ale to takie... nijakie :p
Dzięki wszystkim za pomysły, bardzo podobają mi się szczególnie dania z serem ???? Czekam na więcej ????

dj_arti 185

dj_arti

Użytkownik
Sawas moja technika na zabicie głodu jest przeważnie taka że
wezme sobie kromki chleba, na każdą hamburger zrobiony na szybko,
które np kupuje w sklepie (pakowane po kilka szt.) i na to suróweczka itp ;)

Ja jestem niejadkiem i nigdy nie mam czasu na jedzenie ;) Więc moge
sie troche postawić w twojej sytuacji :p i zawsze staram sie zabić głód
czymś w miare dobrym i szybkim ;) Ale staraj sie szamać coś pełnowartościowego,
bo kumpel po samych Fastach (czyt. hamburgery, kebaby, pizza, cola itp)
wylądował w szpitalu i pare tygodni temu miał nieprzyjemną operacje. Zjechany
żołądek od Fastów. Pozdro ! ;)

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Hehe , ciekawy temat . Widzę , że pod względem jedzenia jesteś typowym studentem ????
Polecam warzywa na patelnie z Hortexu ( mrożonka ) . Łatwo też zrobić sobie nieskomplikowane rissoto . Ryż z jakimiś warzywami , można dodać jakiś sos ( jak nie ma czasu to od biedy z paczki w proszku ) ewentualnie z kurczakiem zapiekany w serze . Tanio , łatwo i przyjemnie . Ryż zagotować na 1 tydzień to potrawę robi się w 5 minut :p No i też włoska kuchnia .

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Odkopałem pewien temat, no bo po co tworzyć nowy skoro jeden już jest?:]

Co jecie? Jak często? Jakie macie ulubione danie? Jak radzicie sobie w kuchni?

Uwielbiam chińszczyznę i lasagne. Nie pogardzę schabowym, pierogami czy jakąś dobrą rybką (nie mającą dużej ilości ości ???? ). Zupy na ogół lubię wszystkie, a najlepsza to oczywiście pomidorowa, szczawiowa i tradycyjny żurek, o barszczu nie wspominając.

Umiejętności kulinarne: minus 1 :] Potrafię przypalić wodę :jezora: A tak naprawdę: chleb potrafię zrobić ????

Fast foody - raz na miesiąc ????

Ciasta: dosyć sporo mam swoich ulubionych. Nienawidzę jedynie tortów bezowych.

sawas 27

sawas

Użytkownik
Oo, mój temat :]
Ja ostatnio uwielbiam kuchnię włoską! Zawsze lubiłem pizze i takie tam, ale ostatnio często jem makarony przyrządzana na różne różniste sposoby i inne włoskie przysmaki. Polecam ????

matex 0

matex

Użytkownik
moje menu ostatnimi czasy opiera sie głównie na kebabach, które potrafię jeść codziennie... :| powoli trzeba od tego odejsc bo aż się boję co bedzie za kilkanaści lat ;o

Do góry Bottom