>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mały problem. Proszę o pomoc.

dj-kriss 0

dj-kriss

Użytkownik
Zacznę od tego, że jestem niepełnoletni. Miesiąc temu powiedziałem starszej, że zrobiłem sobie konto na bet-at-home i wpłaciłem 50zł. Przyjęła to normalnie. Kiedy przegrałem kasę nic jej nie powiedziałem, ale w końcu zapytała &quot;jak tam ci idzie to twoje granie?&quot;. No to przyznałem się, żę przegrałem. Teraz chciałbym wpłacić 50zł na sportingbet, jednak kiedy powiedziałem jej o tym zaczęła robić problemy, że przegram tak jak poprzednio. Jak ją namówić, aby się zgodziła i zarazem nie robiła problemów. Wiem, że mógłbym zrobić to tak, żeby nic nie wiedziała. Chciałbym jednak, aby potem nie było komplikacji gdyby sprawa wyszła na jaw.

sutek 79

sutek

Forum VIP
No ciężka sprawa, lepiej się nie przyznawał że grasz bo widzisz rodzice ogolnie nie pozwalają na hazard i chyba słusznie bo martwią sie o sowje dziecko ???? Lepiej nic nie mów wpłac wygraj i dopiero później się pochwal że wygrałes ????
pozdrawiam
sutek

beau 1

beau

Forum VIP
Zażartuję i powiem: Zmień matkę :p a najlepiej nie gadaj z kobietami o tego typu sprawach one nie rozumieją.

creative 0

creative

Użytkownik
Ja bym radzil nie grac za czyjes pieniadze. Jezeli masz ochote pograc to graj - ale tylko i wylacznie za swoj kapital, nie wziety od rodzicow. Wiem ze jeszcze jestes na utrzymaniu rodzicow ale takie rzeczy jak hazard powinno sie sponsorowac ze swojej kieszeni.
Taki sposob postepowania moze zapobiec przyszlemu zapozyczaniu sie. Druga sprawa ze swoj pieniadz szanuje sie najbardziej ;-), takze swoimi wlasnymi srodkami na koncie bedziesz na pewno rozwazniej operowac.

nowak 0

nowak

Użytkownik
Yyyy... a nie mozesz grac narazie w bukach naziemnych ( ja tak gram narazie bo nie mam 18 wiec nie kombiunuje)

jasiek09 0

jasiek09

Użytkownik
ja jestem pelnoletni i sie za bardzo nie przyznaje ze sobie jakis czas temu wplacilem i uzbieralo sie sporo kasy nawet :p jak bede chcial wyplacic beda mieli suprise :p A ile masz lat, moze w twoim wieku hazard jest jeszcze nie wskazany :p

dj-kriss 0

dj-kriss

Użytkownik
15 lat, a w buku naziemnym nie gram, bo ostatnio zdarzyła się taka historia, że jakieś dziecko 10 lat przegrało 100zł :kwasny4565: przyszła matka i zrobiła taką aferę, że szkoda gadać. Od tamtego czasu w żadnym buku w okolicy nie chcą przyjmować zakładów od niepelnoletnich.

easy 3,1K

easy

Forum VIP
15 lat, a w buku naziemnym nie gram, bo ostatnio zdarzyła się taka historia, że jakieś dziecko 10 lat przegrało 100zł :kwasny4565: przyszła matka i zrobiła taką aferę, że szkoda gadać. Od tamtego czasu w żadnym buku w okolicy nie chcą przyjmować zakładów od niepelnoletnich.
no to ostro jak przyjmuja kupony od 10 latka ;p niezly jest zeby za stowke grac w tym wieku , porozmawiaj z tata albo zaloz sobie konto w banku dla nie pelnoletnich np. izzy konto w mBanku oczywiscie za zgoda taty

dj-kriss 0

dj-kriss

Użytkownik
U mnie na osiedlu jest tylko Milenium i Profesjonał i w obu nie przyjmują, a nie chce mi się 2 osiedla dalej zapylać ????

T 9

tosterkm

Użytkownik
jak bylem w postawowce (to jeszcze w poprzednim tysiacleciu bylo ???? ) i jak juz wogole nie bylo kogo namowic na puszczeniu kuponu, to robilismy w kilku zrzutke tak zeby starczylo na piwo (lub tanie wino), dawalismy ziomkowi spod budki z piwem kase na browca i oczywiscie spisane na kartce kupony i kase za ktora ma zagrac... laska z profa miala niezla bede z nas (stalismy za nim i pilnowalismy zeby nic nie zawinal dla siebie)

nowak 0

nowak

Użytkownik
To może wpłac kase do jakiegos buka i .... nie wypłacaj jeej dopoki nie skończysz 18 lat, wtedy załozysz swoje własne konto w banku i wypłacisz ????

lolek1 0

lolek1

Użytkownik
Zacznę od tego, że jestem niepełnoletni. Miesiąc temu powiedziałem starszej, że zrobiłem sobie konto na bet-at-home i wpłaciłem 50zł. Przyjęła to normalnie. Kiedy przegrałem kasę nic jej nie powiedziałem, ale w końcu zapytała &quot;jak tam ci idzie to twoje granie?&quot;. No to przyznałem się, żę przegrałem. Teraz chciałbym wpłacić 50zł na sportingbet, jednak kiedy powiedziałem jej o tym zaczęła robić problemy, że przegram tak jak poprzednio. Jak ją namówić, aby się zgodziła i zarazem nie robiła problemów. Wiem, że mógłbym zrobić to tak, żeby nic nie wiedziała. Chciałbym jednak, aby potem nie było komplikacji gdyby sprawa wyszła na jaw.
????????????????????
Dawno się tak nie uśmiałem ;)
Daj sobie na razie spokój z tym &quot;graniem&quot; ;)
Pozdrawiam.

roy. 187

roy.

Forum VIP
To może wpłac kase do jakiegos buka i .... nie wypłacaj jeej dopoki nie skończysz 18 lat, wtedy załozysz swoje własne konto w banku i wypłacisz ????
no przez te 3latka pewnie niezly hajs by mial na koncie ????

Do góry Bottom