>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Luźne typy od ziemniaka.

M 6,2K

mirrar

Użytkownik
A tak z nudów będę podawał typy z STSów. Wiem, podatki itp, nie opłaca się. Ja jednak wolę grać tam gdzie grałem od dawna i nie wychodzę na tym źle ???? Typy z najrówniejszych dyscyplin, co tylko ciekawego się znajdzie. Czasami z analizą, czasami bez. A więc zaczynamy.

M 6,2K

mirrar

Użytkownik
Żużel:
Munkebo - Holstebro
Miśkowiak under 10.5 pkt STS 1.85 ✅ 7pkt
Jak dla mnie linia ciut za wysoka. Robercik musiałby w każdym wyścigu przyjechać na 1 lub 2 miejscu a to ciężko mi sobie wyobrazić. Tym bardziej, że dwa razy będzie jechać z Andersenem więc szanse na zwycięstwo bardzo małe, dodatkowo liczę, że ktoś z trójki Łoktajew, Karpow, Aspgren pozabiera mu kilka oczek. Jak dla mnie zrobi coś koło 8-9 punktów.
Belle Vue Aces - Swindon Robins (+12.5) 2 STS 1.8 odwołany
Handi całkiem spore. Wczoraj goście pojechali z gwiazdkami i są coraz bardziej pewni play-offów. Fakt, przeciwnik nieporównywalnie inny, aczkolwiek myślę, że goście przywiozą spokojnie te 38-40 punktów. Doyle w mega formie, chyba nikt go nie pokona z asów. Wiele będzie zależało od postawy Grajczonka, bo Morris również wydaje się pewnym punktem. Liczę na ciekawe i w miarę wyrównane widowisko.
Piłka Nożna:
Francja: 2 liga
Laval - Gazelec X bez zwycięstwa drugiej drużyny STS 1.8 0-1 zwrot
Niort - Tours X bez zwycięstwa drugiej drużyny STS 2.15 1-4 zwrot

Do góry Bottom