>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Kwalifikacje IO w ESPINHO 30maja-1czerwca

Status
Zamknięty.
robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
TURNIEJ W ESPINHO czyli ostatnia szansa na awans do IO podopiecznych Raula Lozano.

Obsada turniejowa :

POLSKA

PORTORYKO

INDONEZJA

PORTUGALIA

Po fatalnym występie na turnieju w Tallinie gdzie odbyły sie eliminacje do ME Polacy są pełni wiary w sukces na ziemi Portugalskiej skąd awansowali na IO do Aten przed czterema laty. Tak wiec miejmy nadizej ze i tym razem Portugalia okaze sie szczesliwym miejscem i ze wywalczymy z niej awans do Pekinu ????
Dodam ze mecze Polaków będa transmitowane na TVP ????

Dzisiejze mecze:
Portugalia-Indonezja
POLSKA-Portotyko

Zapraszam do dyskusji na temat tego turnieju ????

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

:siata:POLSKA-PORTORYKO
Typ: Polska -2,5 seta
Kurs: 2,55
Bwin ✅✅WYNIK 3:0✅✅

Kwalifikacje Olimpijskie czas zacząc ???? Licze ze podopieczni Raula Lozano rozpoczną go mocnym akcentem bo porażki w ostatnich meczach eliminachi ME z Czatnogórą i Estonią chluby naszym reprezentantom nie przynoszą. Znając Argentyńczyka to z pewnoscia mocno zmotywował swój team aby dzisiaj wygrał jak najmniejszym nakładem sił bo awans do IO wywalczy tylko zwycięzca turnieju a jest to juz nasza ostatnia szansa. W kadrze panuje narazie mało przyjazna atmosfera a nic tak nie jednoczy jak zwycięstwa po po dobrej grze. W dodatku tacy siatkarze jak Zagumny, Winiarski czy przede wszystkim Wlazły dizsiaj powinni pociągnąc gre i mam nadzieje ze zobaczymy znowu wielkich wice mistrzów świata ???? Transmisja z meczu LIVE w TVP1 od 21:50 ????

radek03 90

radek03

Forum VIP
Jeśli Polacy zagrają tak jak w pierwszych setach chocby w meczu z Czarnogórą to o wynik mozemy byc spokojni. W reprezentacji Portoryko jest Hektor Soto i potem dlugo dlugo nic i w koncu mamy Riverie. Podstawą jest ustawianie dobrego bloku na Soto, choc i tak pewnie swoje pkt w tym meczu zdobędzie. Portoryko to taki typowy zespół- światowy średniak z jedną gwiazdą i podporządkowaniem jej całej gry.

Znając Argentyńczyka to z pewnoscia mocno zmotywował swój team aby dzisiaj wygrał jak najmniejszym nakładem sił (...)
A tu mam nadzieje, żę Raul zrobił calkowicie odwrotnie i przekazał im aby nie mysleli o &quot;najmniejszym nakladzie sil&quot; a walczyli od pierwszej do ostatniej pilki z calych sil , z takim podejsciem na luzie chcieli wygrac mecze w Tallinie i wiadomo jak to się skończylo. Tu nie ma co myslec o oszczędzaniu sił, bo moze się zdarzyc ze urlopu do odpoczynku będą mieć zanadto.

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
No masz racje ale z tym jak najmniejszym nakładem sił do chodziło mi aby mecz zakończył sie oczywiście w trzech setach ???? Na inne rozwiązanie raczej nie licze.
Wydaje mi się ze najtrudniejszy będzie trzeci mecz przeciwko gospodarzom turnieju czyli Portugalczykom, ale powinnniśmy awansowac ????
Pozdrawiam

radek03 90

radek03

Forum VIP
No Portugalczycy na pewno będą groźni, bo wiadomo kibice to 7. zawodnik, ale takze mam nadzieje ze Polacy awansują, pozdro

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
VS

:siata:PORTUGALIA-POLSKA
Typ: więcej niż 160,5pkt
Kurs : 1,55
Bwin ⛔⛔WYNIK 140pkt⛔⛔

Decydujący mecz o awansie do Pekinu. Wszscy oczekujemy że to Polacy awansują, ale po turnieju w Tallinie nie mam odwagi postawic na Polaków po tak śmiesznym kursie jak 1,25 bo Portugalczycy przed własną publicznoscia są w stanie cos ugrac. Przed czterema laty Portugalia okazała sie szczesliwym miejscem dla Polaków bo właśnie tam wywalczyli olimpijski awans do Aten po meczu z Portugalią wygranym 3:2. Czy historia dzisiaj sie powtórzy?! Miejmy nadzieję ze tak, ale nie licze na łatwy mecz dla podopiecznych Raula Lozano a 161pkt jest bardzo realne i uważam ze będzie duża ilosc pkt. Portugalczyków stac napewno na urwanie nam seta. Polacy jeszcze nie grają tak wspaniale jak by sie mogło wydawac po wynikach. Wczorajszy mecz z Indonezją to troszke męczarnie, ale wiadomo jak cięzko o mobilizacje przed takimi meczami. Dzisiaj napewno o mobilizacje w naszym zespole nie trzeba sie martwic.
Narazie w dobrej dyspozycji na tym turnieju jest Sebastian Świderski i miejmy nadziej ze dzisiaj potwierdzi swoją dobrą dyspozycje.
Portugalczycy najwięcej punktów zdobywają po atakach Hugo Gaspara(jak do tej pory 40pkt w turnieju) i Cruz Flavio(34pkt). W naszym zespole prym wiedzie Mariusz Wlazły 24pkt.
Jeśli dzisiaj tak dobrze będzie funkcjonował nasz blok to o wynik meczu jestem spokojny, ale... POLSKA BIAŁO CZERWONI!!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom