>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Który bukmacher daje bonusy na urodziny?

xxx777xxx 1

xxx777xxx

Użytkownik
Pytanie tak jak w temacie. Jutro mam urodziny i chciałbym się dowiedzieć który bukmacher daje jakieś bonusy z okazji urodzin swoich użytkowników?
Przydał by się jakiś fajny bonusik a że mam konta praktycznie we wszystkich popularnych serwisach bukmacherskich mam nadzieję że na coś się załapię.
Jak do tej pory korzystałem jedynie z prezentów urodzinowych od bet-at-home, co roku na urodziny dostawałem od nich bon na zakłady sportowe o wartości 20zł. Od innych serwisów też coś chyba dostawałem ale nie pamiętam co i od kogo.
Jakie są wasze doświadczenia w tej kwestii?

K 26

krom

Użytkownik
Niedawno miałem urodziny i dostałem tylko 20 zł od bet-at-home i 5 euro od 188bet. Konta mam u ponad 50 buków. Co ciekawe w poprzednich latach, kiedy byłem na plusie, prezentów było dużo więcej i na wyższe kwoty...

madman01 13,9K

madman01

Użytkownik
Nie ma reguły że w danym buku dostaniesz a w innym nie. To już zalezy od firm bukmacherskich bo według mnie dostać możesz w kazdym.

wielktriada 4

wielktriada

Użytkownik
Wszystko zależy od tego jaki obrót robisz u danego buka i czy częściej przegrywasz czy może wygrywasz.
Jeśli stawiasz dużo i wychodzisz na minus to możesz spodziewać się częstych bonusów. Mi kiedyś zdarzyło się dostać od bet365 w jednym miesiącu 4 razy po 10 zł tzw. bonus lojalnościowy.

ogarnijsie 279

ogarnijsie

Użytkownik
Odświeżam temat, może się komuś info przyda, można też wymienić się doświadczeniami ;) Jako że urodziny miałem wczoraj bonusy otrzymałem od:
- Bah - 40 zł (obrót x3, kurs min. 1,5)
- 188bet - 5E (obrót x5, kurs min. 1,5)
W poprzednim roku dostałem również 2 bonusy:
- Bah - 20 zł
- Bwin - 40 zł
W Bahu i 188bet mam na pewno salda ujemne z racji grania sure betów, w Bahu ten rok parę tysięcy pewnie na ⛔. Widać więc powód zwiększenia bonusu w Bah ;)
Pozdrawiam, zachęcam do podzielenia się swoimi przypadkami ????

Do góry Bottom