>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

konto bankowe

Status
Zamknięty.
D 0

damianos500

Użytkownik
Witam, czy jak wyplacalem pieniądze z buka na konto bezpośrednio a potem te konto zamkne i założę drugie w innym banku i będę przelewał tylko przez skrill to nadal będą mnie mogli złapać za tamte przelewy Stare?

S 440

straszaksam

Użytkownik
Oczywiście, że tak. Bank będzie miał Twoje dane osobowe, a takie transakcje są przechowywane w archiwum właśnie w przypadku wystąpienia potrzeby wglądu do nich.
Jaki jest czas przechowywania takich danych to nie jestem pewien, ale prawdopodobnie to będzie 5 lat, ale to lepiej żeby ktoś inny zweryfikował.

Otrzymane punkty reputacji: +1
pluszowymis 27

pluszowymis

Użytkownik
Witam, czy jak wyplacalem pieniądze z buka na konto bezpośrednio a potem te konto zamkne i założę drugie w innym banku i będę przelewał tylko przez skrill to nadal będą mnie mogli złapać za tamte przelewy Stare?

a słyszałeś żeby kogoś złapali ? jak nie to po co siejesz niepotrzebną panikę.:;/:

D 0

damianos500

Użytkownik
Dzięki Straszak o to mi chodziło. Dałem podziękowanie ????
Nie sieje paniki,tylko pytam,sam się nie boję za bardzo,ale jednak przezorny zawsze ubezpieczony ????

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Kolejny temat typu &quot;wygrałem 1000zł&quot; i co ja mam teraz zrobić?
A jak mnie złapią?
Jak ja pokaże się w gimnazjum ? gdy się dowiedzą że zostałem złapany za nielegalną gre..

Takich tematów w ostatnim czasie było chyba z 10 a wystarczy poszukać i się ma odpowiedz. Jeżeli boisz się że cie złapią to nie graj i tyle..
Łamiesz prawo i wiedz że w każdej chwili mogą zapukać i cię wynieść w kajdankach przy sąsiadach. Miej tą świadomość.
Kolejny temat do śmietnika.

D 0

damianos500

Użytkownik
@up chłopie jakie gimnazjum ogarnij się
po nowym roku zmieniam konto i przenoszę się do innego banku (lepsza oferta) to zapytałem i do śmietnika to jest twój post.
edit: bo chyba nie myślisz,że uwierzę czy się przestraszę kajdanek,bo dzieckiem nie jestem,a i czytać też umiem. nie pozdrawiam

fencyn 584

fencyn

Użytkownik
Nie kłam boisz się :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom