>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Koniec sezonu

C 0

czerwone10

Użytkownik
W europie kończą się wszystkie ligi piłkarskie.
Na ten czas przerzucacie się na jakieś bardziej egzotyczne kraje,czy kompletnie inne sporty?
Gracie coś czy przerwa letnia od bukmacherki?

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Na ten czas przerzucacie się na jakieś bardziej egzotyczne kraje,czy kompletnie inne sporty?
w czerwcu rusza duzo jeszcze ???? na czele z pucharem konfederacji po MŚ U-21 i bodajze ME U-19 .
Do tego Rolland Garros + 1-2 wyścigi F1 + Liga światowa .

C 0

czerwone10

Użytkownik
Da się mieć rozstrzał wiedzy aż na tyle dziedzin sportu żeby grać i wygrywać?
Co do mistrzostw do gdzieś czytałem ,jakąś wypowiedź gracza ,że wszystkie turnieje są nie racjonalne i raczej ich nie obstawia,tak samo początku sezonu gdzie nie wiadomo jaka forma,jak i końca gdzie wszystko rozstrzygnięte.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat,co mówi wasze doświadczenie?

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Ja gram bardzo sporadycznie w okresie czerwiec - połowa sierpnia. mam już wypracowane pewne schematy dotyczące najlepszych lig w Europie, i notatki porobione z wielu sezonów. I tak najzwyczajniej w świecie nie mam czasu ani ochoty robić na siłę jakieś notatki jakiś ogzotycznych lig. naturalnie turnieje typu U19 U21 odpadają z wiadomych względów. W ogóle to tak jka w pracy, aby nie oszaleć i być w miarę wydajny trzeba mieć urlop i ja tego nie wymyśliłem, tak też jest w szkole, wiec bukmacherka podlega takim samym prawom. a kto je łamie wcześniej czy później żle na tym wychodzi. Czas letni, to wycieczki , spacery , lektura zaległa książek. Zima była tak długa ,że organizm wycięczony, potzrebuje słońca i tlenu. a przy kompie za bardzo tego tlenu nie ma. Bukmacherka w lecie to pracoholizm i chyba za dużo mamy do stracenia w innych dziedzinach życia..... oczywiście to moje czysto subiektywne, pewnie nie popularne deklaracje... Powodzenia pracoholikom ????

G 72

gwiazda2010

Użytkownik
Da się mieć rozstrzał wiedzy aż na tyle dziedzin sportu żeby grać i wygrywać?
Co do mistrzostw do gdzieś czytałem ,jakąś wypowiedź gracza ,że wszystkie turnieje są nie racjonalne i raczej ich nie obstawia,tak samo początku sezonu gdzie nie wiadomo jaka forma,jak i końca gdzie wszystko rozstrzygnięte.
Jakie jest wasze zdanie na ten temat,co mówi wasze doświadczenie?
Może z egzotycznymi U-19 przesadziłem , ale reszta good ???? W samym pucharze konfederacji mozna grac wysokie overki vs Taiti w U-21 są dość silne kadry .
A czemu nie można mieć takiej wiedzy ? Jak ktoś inwestuje kasę to się interesuje wieloma sportami , aby nie mieć właśnie przestoju wiadomo wtedy inaczej stawkuje się młodzieżowe turnieje a inaczej wyższe rangowo.

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
MLB , WNBA , siatkówka.
Czasami w krykiet sie uderzy coś.
No tenis też w sporej ofercie

Wystarczy odpowiednie osoby na tym forum śledzić i nie będziesz musiał znać każdej ligi na pamięć.
MLB jest idealne na lato z ofertą.
Sam zacynałem od piłki w czerwcu , poprzez MLB i dalej jak piłka wróciła to częściowo MLB/częściowo piłka

win1988 164

win1988

Użytkownik
Z drugiej strony nic na siłę. Jeżeli najlepiej czujesz się grając piłkę nożną to w tak zwanym sezonie ogórkowym można zrobić sobie małą przerwę, pozbierać fundusze a wraz z inauguracją piłkarskiej jesieni ponownie ruszyć do akcji. Jak koledzy wyżej wspomnieli, są dyscypliny tj. siatkówka czy też tenis, których w okresie letnim nie brakuje, a na forum jest sporo &quot;wyjadaczy&quot; powyższych sportów. Można na własną odpowiedzialność i z braku laku pożyczać od nich typki, podpatrywać tematy i jakoś przez ten nieciekawy dla Ciebie okres przebrnąć. Tak jak jednak na początku wspominałem, krótka przerwa nie jest zła.

keenan 49

keenan

Użytkownik
Długiej przerwy w nodze nie będzie raptem ponad miesiąc,będzie można jeszcze się dorobić na tenisie ????

kuku 147

kuku

Użytkownik
U mnie jest śmieszna sytuacja, bo właśnie w lipcu-sierpniu mam największe wygrane, a w sezonie jak jest bardzo dużo meczy to raczej przegrywam
Tak było rok temu i 2 lata temu - w okresie wakacyjnym wygrałem tyle co przegrałem przez cały rok ???? mniej więcej na zero
Jak w tym roku będzie 3 raz to samo to zacznę się nad tym zastanawiać ????

Do góry Bottom