>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Komu KIbicujecie ?? :)

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Prosze o podawanie swoich ulubionbych klubow za ktore co weekend 3macie kciuki i jestescie z nimi na dobre i na zle :spokodfhgfh:

jako47 130

jako47

Użytkownik
wszystkie druzyny 1 ligowe angielskiego od chelsai po fulham ( walka do konca )
+OM ( CISSE czlowek ktrory powstal po powaznych kontuzjach i fajne fryzury ma ???? REAL AJAX, (L),

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
ja oczywiscie Manchester United ???? ????
zapomnialem dodac abyscie pisali rowniez klub ktorego nienawidzicie i za co ??
a zatem ja nie lubie Milanu poniewaz styl w jakim wygrywaja mecze jest bardzo zenujacy i nie podoba mi sie organizacja tego klubu... takze nie przepadam za Chelsea to wiadomo juz dlaczego ;)

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Ja od 4 lat wiernie kibicuje dumie kataloni :jezora: a 17 maj 2005 to był mój najszczęśliwszy dzień w życiu :-D
!!!STOP SENOWONCOM!!!

matex 0

matex

Użytkownik
Zapewne pare osób na tym forum wie, że kibicuje trzem klubom:

1. Skoda Xanthi
2. ManU
3. BvB

roy. 187

roy.

Forum VIP
Moze napisze jeszcze raz,

Kibicuje: Arsenalowi od dobrych paru lat, cos kolo 6-7. Lubie takze Wisle z Polski i na tym to sie chyba konczy. W tym sezonie kibicuje takze kazdej druzynie ktora moze wejsc do PL kosztem Liverpoolu przede wszystkim po to, zeby zwolnili Beniteza, (szczegolnie Evertonowi i AV).

Nie lubie: Barcelony i Realu bo kazdego roku pieprza glupoty kogo to oni nie kupia a tylko na wypowiedziach sie konczy no i oczywiscie denerwuja mnie bo chcieli by podkrasc wielu pilkarzy z Arsenalu no i nie przepadam za Manu i Totten a Chelsea jakos nawet znosze

przemor 0

przemor

Użytkownik
Ja kibicuje Milanowi i to już od wielu lat.
Chyba nie ma takiego klubu, którego nienawidzę, ale nie przepadam za Manchesterem United.

ted 12,8K

ted

Forum VIP
Wisła Kraków (jestem z nimi dosłownie ), ManU, Lazio, HSV i Nurnberg.
Mozna tez dodac Everton i NAC Breda

soken07 0

soken07

Użytkownik
moje ulubione kluby to LEGIA WARSZAWA I FC BARCELONA
a znienawidzone: wisła kraków, real madryt
chyba nie trzeba tłumaczyc czemu akurat tych nie lubie.... :p

peja 1

peja

Użytkownik
RTS !!

z zagranicznych może ciekawostka dla was, ale uwielbiam AS ROMA.. mam nadzieję, że dokopią realowi nie długo :p

tbm 642

tbm

Forum VIP
Hiszpania --&gt; Od 5 lat... Atletico Madryt ! Aupa Atleti !!! ????

na boiskach angielskiej Premiership niezmiennie od ok 10 lat Manchester United ????

we Włoszech zawsze lubiłem Juventus ;)

Polska-- &gt; czwartoligowy Promień Żary ;P a z ekstraklasy Zagłębie Lubin oraz Dyskobolia Grodzisk ;)

Francja -&gt; PSG

to tyle jesli chodzi o najsilniejsze ligi europy ;P

Do góry Bottom