>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Kakaowy Raj Rymbaby

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Witam serdecznie w KRR !​
Ostatnimi czasy po fali fajnych typów coś poszło w dół. Czas ostudzić kakałko i wybierać mniej a rozsądniej . Oby było zielono
Część typów moja, większa część mam nadzieje rozsądnie dobrana spośród forumowych
czas start

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Na pierwszy ogień
#1 ✅
perugia - verona - 1,36 (3:1)
dortmund - M&#39;gladbach +2 - 1,22 (1:0)

ako 1,66
Perugia całkiem gładko 3:1, Borussia biła głową w mur, biła, biła i co? i sambój zapewnił im zwycięztwo. Goście niemrawo w ataku ale za to bronili się twardo, gdyby nie ten samobój to zapewne skończłoby się 0:0. Arcyważne 3 punkty zostają w Dortmundzie ale to i tak za mało by pokryć handi ; ) Żałuję, że nie pograłem nic w stronę Juve bo zrobili dziś porządną rozwałkę. Już czekam na to co najbardziej lubię, czyli na biathlon ! (zwłaszcza kobiecy)

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
#2✅
Nancy DNB - Creteil - 1,25 (3:1)
Djokovic - Cilic - 1,12 (6:1 6:1)

ako 1,4
Mały kurs jak na dubel ale wolę zachować pełną ostrożność i wykluczyć ewentualne niespodzianki.
juz po. Mięciutko

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Ogólnie jestem nastawiony sceptycznie do obstawiania spotkań z finałów w Londynie. Jedyne co jest warte rozpatrzenia to poszczególne mecze Djokera, a czemu to chyba tłumaczyć nie muszę. Wielki prestiż, czołowi gracze, dziwna nawierzchnia = niespodzianki. A dziś już na pewno nie warto ryzykować stawiając na Ferdokopa po 1,44. Zamiast tego lepiej po prostu obejrzeć i pocieszyć się grą, bo zapowiada się ciekawy mecz. Dziś ogólnie bieda, ale proponuję zagrać coś z challengera we Włoszech (za radomiak1910).
#3⛔
Igor Sijsling - Michael Berrer - 1,44 (7:5, 3:6, 4:6)
niestety lipton

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Jeszcze jeden dość pewny dubel po niskich kursach, nie powinno być niespodzianek. hokej dziś i piłka nożniówka z kwalifikacji
#4✅
Sanok - Opole - 1,15 - trzydrogowo (8:0) - peffka
Gibralatar - połowa z najwyższym wynikiem - remis - 1,16
ako 1,34

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Na nockę typ po wyższym kursie. Liczę, że pingwiny zrobią robotę. Trzeba sobie odbić tego holendra, a wszystkie znaki na niebie wskazują na ich wygraną ;)
#5⛔
NY Rangers - Pit Penguins - 2,1 (trzydrogowo) (5:0)
Egzekucja. Pingwiny w ogóle nie istniały, b dobry występ bramkarza rangersów
Wniosek: do kilku zasad z serii nie stawiaj polskiej ekstraklasy i boksu od pudziana dochodzi zerwanie z nhl. kursy kuszą ale to nie dla mnie, nacialem sie juz zbyt dużo razy.

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
#6 ⛔
Jastrzębski Węgiel - Czarni Radom +2,5 - 1,66 (3:1)
Trefl Gdańsk - Cuprum Lubin - 1,1 (0:3)
ako 1,83
głupota czy niefart?..

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Shalom ! miałem odpuszczać finały ale moja głowa nie może po prostu dopuścić innej możliwości niż wygrana Keia w tym meczu. Do tego na lekkie podbicie Astana, nie dopuszczam nawet możliwości powtórki z Gdańska.
#7 mały ✅
Kei Nishikori - Miloas Raonic - 1,57 - zwrot
Karaganda - Astana - 1,083
ako 1,7

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
szkoda, że zwrot u Keia..
Euroliga i Dartsy !
#8 - bet 365⛔
Dusko Savanovic over 12,5 - 1,84
Taylor - Wright - 1,16
ako 2,13
#9 - tonybet⛔
Kulig over 14 - 1,85

rymbaba 344

rymbaba

Użytkownik
Łiiiii za dużo czasu przez święta, więc przyszło mi na myśl odkopać temat. Wcześniej tragedii nie było, ale daleko od dobrego obstawiania. Jedziemy !
#21 - forumowy tripel dartowy- Hiro⛔
Jenkins win
chisnall
van Gerwen więcej 180
ako 1,61

#22 kosz francja - za Roxy⛔
????Paris - Nancy - 1,55
do połowy wszystko w porządku, później partoczyli strasznie.. no cóż ; )

Otrzymane punkty reputacji: +10
Do góry Bottom