>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

jak wyglada profesjonalny kontrakt pilkarski

siwyafc 0

siwyafc

Użytkownik
witam czy ma ktos moze pojecie jak wygladal profesjonalny konktrakt pilkarski kurcze do szkoly mi jest potrzebny , niemoge znalesc nigdzie w necie chodzi o to zeby byl jakis jeden przykladowy w jezyku angielskim i drugi w polskim , niewazne jakiego klubu i dla jakiego zawodnika , czy wie jak tego szukac, bo juz wymiekam z tym szukaniem.pomocyyyy

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Lol ???? Przecież w internecie nie zobaczysz profesjonalnego kontraktu . To jest kilku(nasto) stronnicowa profesjonalna umowa taka jak o pracę, w której sporo jest paragrafów itd . Przecież nikt tego nie wrzuci do netu :] Jak do szkoły jest Ci to potrzebne to przecież nikt się nie skapnie jak trochę pościemniasz , bo niby skąd . Poproś rodziców by Ci pokazali ich umowę o pracę :p

T 9

tosterkm

Użytkownik
dopisz kilka paragrafow w stylu zakaz jazdy na motocyklu (wiem ze w Legii mial taki punkt w umowie Marek Sagananowski; nie wiem na ile to jest popularne w kontraktach) czy zakaz jazdy na nartach i robienia innych niebezpiecznych rzeczy...
jak nie jest ci to potrzebne na jutro to mozesz sprobowac blysnac i skontaktowac sie z jakims managerem pilkarskim (nie mam na mysli CM tylko np Marek Profus, Jarosław Kołakowski i inni), napisz grzecznego maila ze ci to potzrebne do szkoly, niech ci podesla jakis przykladowy kontrakt, niech usuna z niego daty, nazwy, nazwiska, miejsca itd, sam sobie dopiszesz ze to kontrakt zawodnika &quot;siwyafc&quot; w np Arsenalu ;)
powodzenia

S 11

support75

Użytkownik
jakis czasm temu byl kontrakt pilkarski owczarka z wisly (przechodzil wtedy z gks katowice) bylo to jakies pare lat temu w pilce noznej. wiec jak dobrze poszukac to cos by sie znalazlo

Do góry Bottom