>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Gol do gola, a będzie kasiora! by SoLucky

solucky 283

solucky

Użytkownik
Witam Cię w &quot;moim kąciku&quot; na tym forum!
Założyłem ten temat, aby dzielić się z Wami moimi sportowymi przemyśleniami i zapobiec mojemu - czasami bezmyślnemu - obstawianiu. Mam nadzieję, że ten temat posłuży nie tylko mi, ale i Wy będziecie z niego czerpać benefity.
Po zbadaniu ofert na rynku bukmacherskim postanowiłem głównie korzystać z usług Betsson ze względu na szerokie spektrum zakładów, lecz pojedynczych zakładów &#39;u konkurencji&#39; nie wykluczam.
Trzymajcie za mnie kciuki i życzcie powodzenia, a ja, zeby nie zapeszać &quot;nie dziękuję&quot;. ;)

solucky 283

solucky

Użytkownik
Here we go! W Betssonie pierwszy zakład do 200PLN jest bez ryzyka, więc wchodzę all-in, czyli za stówkę. Najwyżej będę miał pieniążki na bonusie do obrotu.

APOEL Nikozja - Barcelona
Typ: Barcelona (-1) 1.65

Dzisiaj pod lupe wezme spotkanie lidera cypryjskiej ligi z ostatnio sporo krytykowana druzyna z Katalonii. Pierwszy mecz tych druzyn zakonczyl sie skromna wygrana podopiecznych Luisa Enrique 1:0. Tym razem spodziewam sie wygranej przynajmniej 2 bramkami, mimo ze APOEL w kazdym z 4 meczow tracil tylko po jednym golu, co daje im obecnie 4 miejsce w grupie z 1 punktem i bilansem bramkowym 1:4 na koncie. Barcelona, ktora jak wczesniej wspominalem znajduje sie pod ogromna fala krytyki na pewno bedzie chciala cos udowodnic, a maja do tego predyspozycje. Leo Messi, ktory ostatnio zrownal sie z Raulem w klasyfikacji strzelcow LM oraz Telmo Zarre , ktory do ostatniej soboty byl na czele klasyfikacji strzelcow w historii Primera Division. Do tego mamy Neymara, ktory praktycznie co mecz umieszcza pilke w siatce, no i Suarez, ktory strzelecko jest totalnie zablokowany, ale nie wierze, ze potrwa to dlugo. Bylo dane mi ostatnio ogladac mecz z Sevilla i w drugiej polowie ofensywa Barcelony wygladala imponujaco. Licze, ze ten mecz byl punktem zwrotnym w grze Blaugrany. Do skladu powrocil solidny defensor Mathieu i mam nadzieje, ze wystapi on w duecie z mlodziutkim Marciem Bartra. Dodam, ze 3 ostatnie spotkania APOEL&#39;u to 2 remisy (z Apollonem i z ostatnia druzyna w tabeli) i 1 porazka (w starciu z PSG).

A tutaj wypowiedz Lucho na dzisiejszej konferencji prasowej.
&quot;Potrzebujemy punktów, żeby zająć pierwsze miejsce w grupie. Mecz z APOEL-em to ryzyko przed koniecznością wywalczenia zwycięstwa z PSG&quot;.

Schalke 04 - Chelsea
Typ: Chelsea 1.78

Druzyne z Zaglebia Ruhry na poczatku zeszlego miesiaca objal byly trener The Blues, czyli Roberto Di Matteo. Trenera gosci chyba nie trzeba przedstawiac. The Special One przed meczem zapowiedzial, ze leca do Niemiec po komplet punktow, a pomoc im ma w tym swietna sytuacja kadrowa. Costa, Hazard, Fabregas to na pewno glowne filary gry ofensywnej druzyny z Londynu. Z kolei w druzynie Schalke zabraknie jednego z glownych kreatorow gry czyli Juliana Draxlera, ktory zostal wykluczony z gry na kilka dobrych miesiecy oraz na pewno Jeffersona Farfana. Chelsea w LM ma 8 punktow po 2 zwyciestwach i 2 remisach, w tym 1 wlasnie z Schalke i bilans bramkowy 9:2. Zespol gospodarzy zdobyl 5 oczek, a ich bilans to 8:9, wiec od okreslenia &quot;zelazna obrona&quot; jest im naprawde daleko. The Blues na 18 meczow w tym sezonie wygralo ich 14, wiec 2 potkniecia w LM to przynajmniej o 1 za duzo i na nastepne nie powinni sobie pozwolic, tym bardziej, ze w ostatnim miesiacu roku czeka ich napiety grafik. Biorac pod uwage aspekt trenerski to spotkanie zapowiada sie naprawde ciekawie, licze tutaj na spora ilosc goli i oczywiscie wygrana gosci, ktora zapewni im 1. miejsce w grupie.

Martwi mnie tylko 1 sprawa, wszystkie moje typy są na gości, ale bądźmy dobrej myśli!

Otrzymane punkty reputacji: +1
solucky 283

solucky

Użytkownik
Man. City - Bayern
Citizens zanaja juz wynik meczu swoich rywali z grupy i jesli chca myslec o awansie to musza wyjsc na to spotkanie z ofensywnym nastawieniem. Do tego dochodza &quot;swoje smieci&quot;, czyli Etihad Stadium. Za czerwona karta pauzuje Yaya Toure, ale Pellegrini ma z kogo wybierac i w jakims stopniu wypelni ta luke. Bayern jako lekki faworyt tego meczu na pewno tez cos strzeli. Typ moim zdaniem typ dosc pewny o ile takie w ogole istnieja.

Dallas Stars - Edmonton Oilers
Moim zdaniem Nafciarze poniosa 7 porazke z rzedu, sa oni zarazem jedna z najslabszych defensyw jak i ofensyw NHL. Trio Sequin - Benn Ja. - Spezza imponuje w tym sezonie, do tego dochodzi przewaga wlasnej tafli.

1. kupon:
Stawka: 4 PLN
Ewentualna wygrana: 38.59 PLN ✅

2. kupon:
Ewentualna wygrana: 66.07 PLN ⛔ No niestety, Real o 1 za malo strzelil.

Poznym wieczorem wstawie w oddzielnym poscie screeny 3 rozstrzygnietych kuponow. Licze, ze bedzie w nich sama zielen. ????

solucky 283

solucky

Użytkownik
Takie moje male spostrzezenia po wtorkowej kolejce. Swoja droga to milo, ze na C+ wrocila multi-Liga Mistrzow. ;)
Jako zagorzaly fan Barcelony musze pogratulowac Messiemu kolejnego rekordu - 2 mecze, 2 hattricki, 2 rekordy wszechczasow - po prostu zywa legenda pilka. Ogolnie co on ostatnio gra to przekracza ludzkie pojecie, pieknie wystawia pilke na sytuacje 100% kolegom z druzyny i do tego ta skutecznosc. Mam nadzieje, ze na dluzszy czas wrocila jego najlepsza wersja. W tej kolejce podobala mi sie rowniez gra Naniego i jego piekny gol kiedy to wykiwal z 5 zawodnikow Mariboru. Co do meczu Chelsea to tak jak sie spodziewalem - bylo duzo bramek, tylko szkoda, ze dla jednej strony. Schalke nie stawialo zadnego oporu, a nawet pomagalo Chelsea w wyzszej wygranej (perfidny gol samobojczy). Jeszcze wspomniec chce o meczu Citizens z Bawarczykami. Nie wiem jakim cudem mogli tak spartaczyc pierwsza polowe. Maja szczescie, ze jest w ich szeregach ktos taki jak Kun Aguero ... Mimo, ze bardziej wole czerwona czesc Manchasteru to mam nadzieje, ze Citizens przejda do fazy pucharowej, bo dzieki temu edycja bedzie ciekawsza niz z Roma czy CSKA , przynajmniej w moim mniemaniu.

A juz jutro mecz Arsenalu z Borussia, ktory mi na pierwszy rzut oka pachnie remisem. No i oczywiscie mecz Realu, ktoremu zycze zwyciestwa jak nigdy przedtem. Mam nadzieje, ze pomoga mi zainkasowac 770PLN na czysto. ;)

solucky 283

solucky

Użytkownik
Zenit St. Petersburg - Benfica Lizbona
Typ: Zenit 2.05 ✅ 1:0
W mlodziezowej LM U19 pilkarze z Rosji rozgromili 5:1 przyjezdnych, mimo tego, ze to wlasnie goscie byli faworytami. Licze, ze 3 punkty powedruja rowniez do seniorow z Sankt Petersburga.
Male dane statystyczne obu druzyn z obecnego sezonu:
Zenit w lidze zajmuje 1. miejsce z dorobkiem 35 pkt. po 11 zwyciestawch, 2 remisach i 1 porazce, a ich bilans bramkowy to 36:9. Jako gospodarze wygrali 6 spotkan, 1 zremisowali i przegrali, bilans 21:6.
Benfica w swojej lidze takze jest liderem (8-1-1; bilans bramkowy to 23:7). Jako przyjezdni zanotowali 4 zwyciestwa i 1 porazke z bilansem 12:5.
Wiec powiedzmy sobie szczerze, ze ligowe statystyki nie za duzo nam pomagaja wybrac faworyta tego spotkania.
Przejdzmy teraz do sytuacji w grupie C, ktora jest naprawde wyrownana i walka o awans bedzie sie toczyla do ostatniej kolejki. Bayer w meczu z Monaco moze juz dzisiaj zapewnic sobie awans z 1. miejsca do fazy pucharowej. Natomiast walka o 2. miejsce jak juz wczesniej wspominalem bedzie zacieta. Zarowno Zenit jak i Benfica maja po 4 oczka i zajmuja kolejno 3. i 4. miejsce w tabeli. Pierwsze spotkanie dwoma bramkami, do tego na wyjezdzie, wygrali pilkarze z Rosji.
Jak wiemy mecze w Rosji potrafia miec rozny przebieg i nawet najlepsze druzyny potrafia stracic punkty nie tylko z Zenitem, ale i z innymi druzynami jak np. CSKA. Pilkarze Benfiki przemierzyli cala Europe, aby dostac sie na stadion w St. Petersburgu. Do tego dochodza warunki klimatyczne - nizsza temperatura (chociaz tutaj az tak zle nie ma, bo okolo 0 stopni) i sporo wyzsze cisnienie. To dziala na pewno na korzysc gospodarzy.
Z tego co wyczytalem to nieobecnym w zespole gosci bedzie Eliseu, z kolei druzyna Villas-Boas&#39;a jest w pelni zdrowa.

solucky 283

solucky

Użytkownik
Motto na dzis: Moglo byc pieknie, a jest tylko dobrze.

Stawka: 100 PLN
Ewentualna wygrana: 867 PLN Zwrot stawki - 1. zaklad na Betssonie Real o jedna za malo.

Ewentualna wygrana: 38,59 ✅

Ewentualna wygrana: 66.07 ⛔ Real o jedna za malo.

Ewentualna wygrana: 25.31 Zwrot za Liverpool

solucky 283

solucky

Użytkownik
Spotkanie: Lokeren - Legia
Typ: Tomasz Jodłowiec - otrzyma kartke
Kurs: 5.75 ✅

Jodłowiec we wszystkich meczach grupowych faulowal lacznie 10 razy i nie otrzymal zadnej kartki, wiec jesli dzis takowa zlapie to nic sie wielkiego nie stanie. Jest to defensywny pomocnik, wiec bedzie musial bronic atakow gospodarzy, a mysle, ze Lokeren dzisiejszego wieczoru bedzie gryzlo murawe aby wygrac ten mecz i sporo akcji bedzie sie rozgrywalo na polowie Legii. Jestem przekonany, ze bedzie to mecz ostry i obfity w kartki. 3 zawodnikow Legii ma szanse sie dzisiaj wyzerowac z kartek i byc pewnym wystepu w pierwszym meczu fazy pucharowej, a jest to: Rzezniczak, Duda, Kucharczyk, lecz niestety na nich nie ma zakladu w tych bukach, w ktorych akurat gram. Mysle, ze Tomkowi zdarzy sie jakis grozniejszy faul i dostanie zoltko. :zoltakartka: Kurs na pewno warty uwagi.

Tak czy siak kupon na ⛔, Ilsanker byl zbyt grzeczny.

solucky 283

solucky

Użytkownik
Podsumowanie listopada
Kupony: 6
Wygrane: 2
Przegrane: 4
Suma stawek: 120 PLN
Suma wygranych: 63.90 PLN + Zwrot 100 PLN
Bilans: ✅ 43.90

solucky 283

solucky

Użytkownik
solucky 283

solucky

Użytkownik
Wznawiam temat, mam teraz trochę czasu to można coś pograć.

#1 ComeOn
⚽ QPR - Southampton ▶ Southampton 1.86 ✅ 0:1
⚽ Juventus - AC Milan ▶ under 3.5 1.34 ⛔ 3:1
⚽ Freiburg - Dortmund ▶ Dortmund 1.55 ✅ 0:3
⚽ Aston Villa - Chelsea ▶ Chelsea (-1) 2.10 ⛔ 1:2
⚽ Atletico - Real Madryt ▶ Atletico or draw 1.54 4:0

12.63 | 5 PLN ▶ 63.15 PLN | ⛔

solucky 283

solucky

Użytkownik
#2 ComeOn
⚽ West Ham - Man Utd ▶ Man Utd DNB 1.4 Zwrot
⚽ Espanynol - Valencia ▶ Valencia over 0.5 1.33 ✅ 1:2
⚽ Getafe - Sevilla ▶ Corners Sevilla (-0.5 AH) 1.95 ⛔ 9:5
⚽ Athletic - Barcelona ▶ Neymar to score 1.83 ✅ 64&#39;

6.70 | 10 PLN ▶ 67 PLN | ⛔

solucky 283

solucky

Użytkownik
MARZEC

Jakoś nie mogę się zmobilizować do systematycznego prowadzenia tematu, ale jednak spróbuję jeszcze raz. ;)

#1 Bet365
⚽ Southampton - C. Palace ▶ Southampton 1.7 ✅ 1:0
⚽ Bournemouth - Wolves ▶ Bournemouth 1.8 ✅ 2:1

3.06 | 30 ▶ 91.80 | ✅ 61.80

Tutaj oba mecze na tzw. &quot;przełamanie&quot;. O Southampton jestem spokojny, CP liczne osłabienia w ofensywie i nie ma co się oszukiwać - gospodarze mają nam więcej do zaoferowania.
Co do drugiego spotkania to nasuwa się pytanie &quot;ile można?!&quot;, oczywiście mowa tu o głupim traceniu punktów przez zespół, w którym występuje Artur Boruc. Wolves to drużyna, która potrafi punktować z drużynami z drugiej części tabeli, lecz trafiając na taki zespół jak Bournemouth nie widzę tu innej możliwości jak zwycięstwo gospodarzy.
Dodatkowo w obu przypadkach h2h przemawia za moimi typami.

solucky 283

solucky

Użytkownik
Po dość dobrym wczorajszym dniu, dzisiaj spróbuję pograć takie oto &quot;paragony&quot;:

#3 ComeOn - pierwszy zakład mobilny do 40 zł bez ryzyka.
⚽ RB Leipzig - Wolfsburg ▶ Wolfsburg 1.51 ✅ 0:2
⚽ QPR - Arsenal ▶ Arsenal 1.5 ✅ 1:2
⚽ Newcastle - Man. Utd. ▶ BTS 1.83 ⛔ 0:1
⚽ Man. City - Leicester ▶ Man. City (-1) 1.64 ✅ 2:0
⚽ Villarreal - Barcelona ▶ BTS 1.54 ✅ 1:3

10.53 | 40 ▶ 421.20 | ⛔ 40 Zwrot

#4 Bet365
⚽ QPR - Arsenal ▶ Arsenal 1.53 ✅ 1:2
⚽ Newcastle - Man. Utd. ▶ BTS 1.83 ⛔ 0:1
⚽ Man. City - Leicester ▶ Man. City (-1) 1.66 ✅ 2:0
⚽ Villarreal - Barcelona ▶ BTS 1.53 ✅ 1:3

7.18 | 24.64 ▶ 177.01 | ⛔ 24.64

#5 Bet365
⚽ RB Leipzig - Wolfsburg ▶ Wolfsburg 1.53 ✅ 0:2
⚽ Newcastle - Man. Utd. ▶ Over 1.5 1.30 ⛔ 0:1
⚽ West Ham - Chelsea ▶ West Ham over 1.5 YC 1.53 ✅ 3

7.81 | 20 ▶ 156.21 | ⛔ 20

#6 Bet365
⚽ RB Leipzig - Wolfsburg ▶ Wolfsburg 1.53 ✅ 0:2

3.8 | 30 ▶ 113.93 | ✅ 83.93

Ehhh, a było tak blisko. Brameczka Newcastle i dodatkowe +750 na czysto wpadłoby, bo miałem jeszcze jakiegoś tasiemca za grosze. Ale cóż taki sport... Mogło być gorzej, ale przynajmniej ostatni kuponik siadł. ????

solucky 283

solucky

Użytkownik
Coś na nockę, zapożyczone od wojnodrake i TheJet.

#7 Bet365
???? CHA Hornets - BKN Nets ▶ BKN Nets (-5.5) 1.9 ⛔ 115-91
???? LA Lakers - MIA Heat ▶ MIA Heat (-9) 1.9 ⛔ 94-100
???? DEN Nuggets - MIN Timberwolves ▶ DEN Nuggets (+7) 1.9 ✅ 100:85

6.96 | 24.13 ▶ 167.89 | ⛔ 24.13

solucky 283

solucky

Użytkownik
#10 Betsson
⚽ Atletico - Valencia ▶ Jose Gaya żółta kartka 2.6

2.6 | 25 ▶ 65 |

Młodziutki, jeszcze mało doświadczony lewy obrońca drużyny gości. Arda z nim potańczy, a sędzia kartek nie żałuje - w 13 meczach 89. ;)

Do góry Bottom