>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Game Center - > Picks By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis Washington (USA)
23:30 &amp; 2:05
???? Bopanna R. / Mergea F. - Dimitrov G. / Fish M.
???? Zverev A. - Dolgopolov A.
- Bopanna / Mergea :!: 1,45
- Dolgopolov :!: 1,43
▶ 2,07 / Stawka: 100 PLN / PW: 207 PLN / Unibet
✅ Walkower Dima / Fish
⛔ ⛔ 2:6; 6:2; 6:4 &lt;Sprzedajny głąb z Ukraińca. Black list&gt;

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis ATP - Washington
19:00
???? Groth S. - Nishikori K.
- Groth +1,5 set handicap :!:
▶ 2,35 / Stawka: 100 PLN / PW: 235 PLN / Unibet
⛔ 4:6; 4:6

Ćwierćfinał wchodzi w decydującą fazę. Wygrywający zagra w półfinale. Wiec już tutaj upatruję coś ciekawego w tym meczu. Grać japońca po takim kursie to czysta kpina, a że go nie lubię to idę w stronę Sama. Groth gra w tym turnieju bardzo solidnie. Jego atutem jest wyrzucający serwis i do tego, biję kopalnię asów. Japoniec mimo że jest strasznie zwinny, będzie miał i tu problem z odbiorem piłek. Niewątpliwie jest tu faworytem, ale nie należy skreślać Sama, który jest w gazie. Już z Lopezem pokazał się z bardzo dobrej strony, wyrzucając Hiszpana za burtę gdzie buki jasno faworyzowali Felka. Teraz czas na Keya, który i on jak ma dzień konia to wychodzi mu wszystko, ale nie sądzę żeby wygrał dzisiaj gładko. Groth to już zawodnik o kilka klas wyżej, niż ci przeciwnicy którzy grali z Japońcem. Jeśli będzie kontrolować swoje podanie, a wierzę w to że tak będzie bo pierwszym serwisem ubija mnóstwo punktów to i seta zgarnie. Podczas rozgrywania Tiebraków w tym turnieju Sam jeszcze nie przegrał ani razu. Więc i tu nie zdziwię się jak powtórzy swój wyczyn. Japoniec jest do ogrania, a granie na seta na Grotha powinna być formalność. Tak więc to czynię. Kurs apetyczny.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball
2:10
:baseball: Kansas City Royals - Chicago White Sox
- Royals :!:
▶ 1,68 / Stawka: 600 PLN / PW: 1008 PLN / B365
✅ ✅ 3:2 :cool:

Royals po tripie, w końcu wraca do swojego domu. Dzisiaj będzie gościć White Sox. Ekipę która obecnie zajmuję 11 pozycję w tabeli, grają w kratkę nie są regularni i do tego ostatni mecz szczęśliwie wygrali na swoim terenie. Dzisiaj już jednak nie będzie tak łatwo. Bo po drugiej stronie ekipa, która w tym roku jak nie zgarnie majstra, to będzie coś pechowego z ich strony. Najlepsza ofensywa, kapitalni miotacze i do tego jak już się rozstrzelają to nie ma już opcji, żeby tego meczu nie przechylili na swoją korzyść. Ostatnie mecze to dwie porażki na trudnym terenie Tigers. Nie miej jednak Royals, podczas całego sezonu póki co na swoim terenie przegrał tylko raz. Nie wierzę aby dzisiaj było to drugi raz. Trzeba zacząć wygrywać by umiejscowić swoje pewne miejsce lidera. Stawiam tutaj na pewniejszy team, który wie co chcę osiągnąć w MLB i mają ku temu ogromne szansę aby tak też było.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Premier League
18:30
⚽ Chelsea London - Swansea City
- Diego Costa strzeli :!:
▶ 1,98 / Stawka: 100 PLN / PW: 198 PLN / Unibet
⛔ ⛔ Unfortunately..
Na koniec soboty z boisk Angielskiej wybieram się do Londynu, gdzie tutejsi mistrzowie podejmować będą Łabędzie. Bardzo niewygodnego rywala niemal dla każdego z górnej półki. Są zdradliwi, mają ciąg na bramkę choć nie strzelają ich mnóstwo. Już nie raz udowodnili, że potrafią grać z ekipami z Londynu. Arsenal może wiele na ten temat powiedzieć. Nie miej jednak trzeba mieć się na baczności, bo Swansea też ma kim postraszyć. Ja pod lupę biorę jednak Costę. Zawodnika o charyzmatycznym charakterze, ale jest nieobliczany i potrafi strzelać z wielu pozycji. Co prawda Chelsea nie pokazała się z najlepszej strony w finale Pucharu Anglii i przegrała bardzo kiepskie spotkanie to wnioski mam nadzieje już są wyciągnięte i dzisiaj będzie od samego początku interesująco i wąsko pod bramką Swansea. W tamtym meczu nie widzieliśmy od pierwszych minut Costy, bo nawet i nie znalazł się na ławce rezerwowych. Teraz będzie od pierwszych minut więc trzeba spróbować mimo że nie spodziewam się gradu goli bo to wiadomo, pierwsza kolejka i różne cyrki mogą być.
Późnym wieczorem zapodam coś z MLB.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball
1:08
:baseball: Detroit Tigers - Boston Red Sox
- Tigers :!:
▶ 1,83 / Stawka: 200 PLN / PW: 366 PLN / B365
✅ ✅ 7:6 :cool:
Wczoraj pomyślnie Royals wygrali skromnie, dziś czas zmienić kierunek i być już myślami w Detroit. Niestety z wielkim żalem muszę to powiedzieć, ale Tygrysy grają w kratkę. Raz mordują home - runs już w pierwszych iningach, raz męczą bułę i wygrywają dopiero po walce. W tamtym sezonie grali nieco wyżej i ich noty były znacznie lepsze od tych co przedstawiają teraz. Nie wolno im zarzucić woli walki i tego, że potrafią w pierwszych zmianach się postawić i zdobyć bardzo ważne dla teamu punkty. Wczoraj polegli ze Skarpetami, zwykle nie lubię przeciwko im stawiać ale wczoraj dwoili się i troili na terenie Tigers co poskutkowało wygraniem meczu. Dzisiaj już widzę jednak inny przebieg. Tigers to nie ogórki i na pewno jeśli mają nóż na gardle, stoją na wysokości zadania. Dzisiaj jeszcze miotaczem będzie Simon (10-6) z całkiem poprawnymi wynikami. Prócz tego, że Tigers, w tamtym roku w tym samym czasie byli na pierwszym miejscu w tabeli to na pewno mają niedosyt i ogromne rozczarowanie ze swojej strony, że teraz plasują się dziesiątej pozycji. Trzeba w końcu wziąć się w garść i dzisiaj widzę jasno postawić warunki w meczu i wygrać tak jak to robili w tamtym sezonie. Skarpety też mają postoje i trzeba to wykorzystać. Stawiam na Tigers.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Super Puchar Europy - FINAŁ
20:45
Barca - Sevilla
- Barca/Barca = Połowa/Cały mecz :!:
▶ 1,79 / Stawka: 100 PLN / PW: 179 PLN / Unibet
⛔ 4-4 / Porcelana się popisała, szkoda Sevilli.
Dzisiaj przed nami w końcu upragniony finał Super Pucharu Europy. Pomiędzy Barceloną a Sevillą. Gołym okiem widać kto tu jest faworytem i nie trzeba za bardzo tego zespołu przedstawiać. Aczkolwiek jego spotkania towarzyskie, nie emanowały jakoś specjalnie optymizmem. Dużo chaosu w grze i do tego postoju, które skutkowały nietypowe porażki z ekipy z Katalonii. Messi, zagościł dopiero po przerwie w którymś tam meczu i już zanotował gola. Suarez, kapitalna forma. Co mecz, to praktycznie bramka. Dzisiaj nie zobaczymy Neymara choć nie powinno być to jakieś wielkie osłabienie, więc w ataku na pewno zobaczymy Leo i Suareza. Któryś z nich dziś z pewnością ukuję trafienie. Barca, na pewno i za wszelką cenę chcę wejść w sezon już z pucharem, a super puchar europy stoi dla nich podany na tacy. Bo nie wierzę żeby Sevilla w jakimkolwiek stopniu im się postawiła. Oddała Bacce do Milanu co jest dla mnie kompletnym nieporozumieniem. Zawodnika, który rozdawał karty w ekipę z Sevilli. Teraz nawet nie mają takiego rasowego napastnika, który mógłby namieszać. W mojej opinii Sevilla dziś dostanie nauczkę po stracie Baccy. Barca mimo milionów podań w meczu, wykorzysta i to że Bacci nie ma i wykorzysta dziurawą obronę Sevilli, która też czasem dawała się we znaki. Dlatego mój ruch jest taki, aby Barca wygrała pierwszą połowę i także cały mecz. Barca będzie dominować i tak na prawdę to od nich będzie zależało jaki będzie wynik. Z pewnością od pierwszych minut będą się rozdwajać żeby już w pierwszej połowie dali się we znaki z Sevilli. Stawiam Barca/Barca, po dość ciekawym kursie. Nie zdziwię się jak potem spadnie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Super Puchar Europy - FINAŁ | live |
20:45
Barca - Sevilla
- Barca w dogrywce :!:
▶ 1,90 / Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN ✅ (Pedro w dogrywce :gool ????
- Barca po karnych :!: ⛔
▶ 4,00 / Stawka: 50 PLN / PW: 200 PLN

B365

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Baseball , LMB
2:00
:baseball: Meksyk - Aguascalientes
- Meksyk :!:
▶ 1,44 / Stawka: 700 PLN / PW: 1008 PLN / B365
✅ ✅ 18:4 :cool:

Nic mnie nie przekonało z MLB, to wyruszam na zupełnie inny teren i w zupełnie inny kraj, gdzie również rozgrywany jest Baseball. W Meksyku roi się mnóstwo talentów, jak nie tylko w moim zaufanym przeze mnie dzisiaj ekipie, jak i w innych drużynach. Biją mnóstwo home-run&#39;s i do tego walczą do końca. Nie jest im straszny żaden wynik, nawet jak w samym początku meczu potrafią przegrywać wysoko. Mówię tu o Meksyku. Bo potrafią i wrócić ze srogiej porażki w meczu, ale i odwrócić karty na swoją korzyść. Dzisiejsza ekipa gospodarzy nie co spuściła z tonu i ostatnio zanotowała 3 porażki z rzędu. Więc trzeba a więc obowiązek ich jest, zmienić w końcu przebieg zdarzeń i wrócić na passe zwycięstw. Notują najlepsze wyniki jeśli chodzi o swój teren. Mają najmniej porażek ze wszystkich teamów wiec i dzisiaj trzeba powtórzyć swoje dobre noty. Rywal z dolnej półki ale też momentami wojuje i całkiem ciężko z nimi się gra. Natomiast ja zaufam Meksykowi i wierzę że dzisiaj wrócą na ścieżkę wygranych meczy. Bo to nie wypada, być na miejscu pierwszym w tabeli i grać taką fuszerkę. Kurs mizerny, ale do dubla warto jak najbardziej. Ja osobiście gram to grubo.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Premier League &amp; Championship
13:45 &amp; 16:00
Southampton - Everton
- Over 1,5 Goli :!: 1,32 ✅ (0-3)
Watford - West Brom
- Over 1,5 Goli :!: 1,31 ⛔ (0-0)
Derby - Charlton
- Over 1,5 Goli :!: 1,31 ✅ (1-1)
▶ 2,27 / Stawka: 400 PLN / PW: 908 PLN / Unibet

TRIPEL ZABÓJCA MAM NADZIEJE ;)

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:baseball: MLB Baseball 2:05 / 26.08.2015

Texas Rangers - Toronto Blue Jays
Toronto Blue Jays ✅ 5:6 ????
@ 1,73 Betsson

Chyba najlepsza seria dzisiejszej nocy polskiego czasu z Amerykańskiego baseballa. Wybrałem spotkanie w Teksasie. Już tłumaczę dlaczego. Obie ekipy z niemal podobną formą i z podobnymi wynikami. Rok temu nie można było tego powiedzieć o Rangersach, którzy notowali niemal sam dół tabeli. Teraz kilka wzmocnień i od razu ekipa poskładała się w całość. Dzisiejsi gospodarze jednak lepiej czują się w delegacjach niż u siebie. Ich mecze u siebie wyglądają w kratkę. Potrafią wygrać pewnie, ale i potrafią przewagę jaką sobie zrobią w meczu zaniedbać. Fakt, że poprawili się w ofensywie ale jednak to nie to samo co powiedzieć mogę o dzisiejszych gościach. Toronto, zatem w delegacjach trochę lepiej wyglądają niż ekipa z Teksasu, a przede wszystkim ma lepszych zawodników. Zawodników którzy potrafią walczyć o największe trofea. Zawodników głodnych wygranych. Bardzo interesujące będzie to starcie, ze względu na podział tabeli. Mają takie same wyniki w ostatnich pięciu meczach i to na pewno będzie zwiastowało na starcie kolejki. Bautista w gazie, z czego w nim mam spore nadzieje na ten bet. Doskonale nieprzewidujący zawodnik, ale na tyle nieprzewidujący że wie kiedy odpalić i zanotować hot run. Stawiam na gości.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:baseball: MLB Baseball 4:05 / 27.08.2015

San Francisco Giants - Chicago Cubs
Giants ✅ 4:2 ????
@ 2,00 B365

Długo się zastanawiałem co by dzisiejszej nocy ukąsić z baseballa i wybrałem nieco ryzykowny typ, ale jak najbardziej nie jest niemożliwy. Goście tak samo jak ekipy pokroju Rangers, poprawili się diametralnie w ofensywie. Jeszcze w tamtym roku byli niemal przedostatni w tabeli, teraz górują gdzieś na górze. Świadczą o tym doskonałe wyniki i bardzo silna ofensywa, dzięki której zdobywają masę ważnych punktów. W delegacjach też ich mecze się poprawiły i potrafią wygrywać seriami. Co najważniejsze potrafią być regularni, co jest bardzo ważne w MLB. Ja jednak zaufam mistrzom. Kurs na nich zadowala, a to pewnie i dlatego jest taki ze względu na Miotacza Giants, który jest gorszy od zawodnika Cubs. Mówią za tym statystyki, ale i czasem miotacz jest słabszy i ta drużyna wygrywa. Giants to przede wszystkim ekipa szerokiego formatu, na swoim terenie czują się jak ryba w wodzie. Czasem im sodówka uderzy do głowy bo mają mecz na widelcu, a później okazuje się że jednak było za mało skuteczności. Kapitalne wyniki odnotowuje Duffy. Amerykaniec dalej jest głodny wygrywania i ciągle jest na &#39;głodzie&#39; Wczoraj nie udało się przechylić szali na swoją korzyść poprzez Giants, ale dzisiaj już wnioski wyciągnięte i taki kurs biorę z pocałowaniem ręki. Nie zniechęca mnie to że Miotacz jest słabszy, bardziej kluczem do tego wygrania będzie to, że Giants to mistrzowie i trzeba udowodnić nie tylko sobie ale i kibicom że zdarzają się wypadki przy pracy, ale potrafią także dobić solidnie rywala. Gram na Giants.

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Premier League 16:00 / 29.08.2015

Chelsea - Crystal Palace
- Chelsea win @ under 3,5 bramek
@ 2,12 Betsson
KOMPROMITACJA , przegrać w tak nędznym stylu - zero walki, zero AMBICJI.. po obronie tytułu. : )

Przed Nami 4 kolejka najlepszej ligi na świecie a ja już jestem myślami w Londynie. Mistrz Anglii podejmuje u siebie Crystal Palace. Ekipę, która jak widać dobrze weszła w sezon, bo i ona jest wyżej od Chelsea. Ale to wszystko z czasem się zmieni i nawet to może ulec zmianie po dzisiejszym meczu, który właśnie typuję. Mam zamiar tutaj upiec dwie pieczenie na jednym ogniu. Chelsea w końcu odnotowała zwycięstwo w ostatnim meczu z West Bromem, choć nikt się nie spodziewał że będzie tam taki wysyp bramek. Pedro, w debiucie strzela bramkę i do tego kapitalnie szarżuje, jak i drybluję. Ciężko mu odebrać piłkę, bardzo dobrze że Mou wystawia go do pierwszego składu. Tak samo z Crystal będzie, tak samo zagra od pierwszych minut. Mistrzowie Anglii, nie grali zbyt ofensywnie w ostatnim meczu, mimo że skład był bardzo ofensywny. Mieli swoje postoje, ale najważniejsze że potrafili dociągnąć mecz i trzy oczka do końca. Curtouis obronił rzut karny, kapitalnie. Dziś jednak nie spodziewam się gradu goli. Mimo że są to derby Londynu to Crystal, na Stamford Bridge jeśli strzela to max jedną bramkę, a Chelsea musi zagrać kontrolnie żeby znowu nie wyjść z obiegu jak to było ze Swansea. Bardziej spodziewam się zachowawczej w wykonaniu ich gry, a przede wszystkim bez chaosu i nie chimerycznej gry. Chelsea jest jasnym faworytem ale tak jak mówiłem, nie widzę tutaj bramek dużo, skromne zwycięstwo Chelsea moim zdaniem odnotujemy na Stamford. Kurs apetyczny. Gramy.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: KHL 16:00 / 29.08.2015

SKA St. Petersburg - Torpedo Nizhny Novgorod
- Gospodarze trafiają - 1st Period ✅ 1&#39; ????
@ 1,40 Betsson

Idealny kursik do jakiegoś kuponu, albo do jakiegoś dubelka. Na dobre wystartowała, najlepsza liga hokeja na świecie (oczywiście po ukochanym moim NHL) :cool: więc i tu wypada coś postrzelać w dobre typy. Gospodarze, to jedna z niewielu ekip, która potrafi strzelać w KHL już w obrębie pierwszych dwóch minut meczu. Mają kapitalnie rozstawionych graczy na niemal każdych formacjach i wiedzą co robić aby krążek ulokować w sieci. Nie ukrywam, że SKA biję o głowę wiele elit z Rosyjskiej ligi hokeja. Mimo że ich pierwsza kolejka w sezonie to porażka, ale trzeba wiedzieć że ten przeciwnik to nie był byle kto. Szczerze uważam, że może tu dużo zwojować mając taki potencjał w ofensywie. Mowa oczywiście o CSKA. Ale do rzeczy. Ska to także ekipa, która potrafi oddawać mnóstwo SOG na bramkę a także, dużo strzela podczas gry w przewadze. Warto jednak podkreślić że na swoim lodowisku grają bardzo solidnie. Czego mnie przyzwyczaili jeszcze w tamtym sezonie. Potrafią kontrolować i precyzyjnie dobić rywala, aby ten mógł wracać do domu, ze smutkiem bo nie udało mu się zdobyć chociażby punktu. Sezon się na dobre nie zaczął, ale myślę że ostatnie skromne zwycięstwo dzisiejszych gospodarzy ich lekko pobudzi i zaczną strzelaninę na swoich śmieciach, począwszy od pierwszej tercji. Prócz tego czekam na kursik Kovalchuka bo idzie za mną jego trafienie, jak będzie atrakcyjny kurs to chyba zagram... póki co bramka w pierwszej odsłonie, jak dla mnie LOKATA.

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Premier League 14:30 / 30.08.2015

Southampton - Norwich
- Southampton wygra ✅ 3-0 ????
@ 2,05 Betsson

Święci katastrofalnie weszli w sezon. Po trzech kolejkach zaledwie dwa punkty. Trzeba odrabiać, a ku temu ogromna okazja. Bo po drugiej stronie Norwich. Ekipa która miała rok przerwy od Premier League bo jeszcze dwa lata temu nie udało jej się zostać w Premier League. Teraz nadzieje, również ogromne jak i u trenera, zawodników jak i kibiców że i tym razem zasiedzą w angielskiej ekstraklasie znacznie dłużej. Ich wejście w sezon, jest o niebo lepsze niż dzisiejszych gospodarzy, bo zanotowali już komplet punktów i to w delegacji z Sunderlandem. Ja jednak nie wierzę, aby grali tak regularnie bo i oni mają postoje w ofensywie. Święci, mają również w swoim składzie kilka perełek do zdobycia bramek. Meksykanin jako ustawiony na szpicy napastnik u Świętych ostatni mecz z Evertonem nie był jakoś najlepszy w jego wykonaniu. Kilka nieudanych prób ale jednak skuteczności zabrakło. Czas się zrehabilitować i zagrać tak jak mnie do tego przyzwyczajał. Mane, też miał okazję z Evertonem ale niestety się nie udało. Całkiem pozytywnie się rozumieją z Meksykaninem więc bardziej na ich barkach będzie spoczywać dzisiejsze ważne zwycięstwo u Southampton. Trzeba w końcu zacząć rozdawać karty, a Święci u siebie mogą się zrewanżować za nieudane wejście w Premier League, po wakacyjnej przerwie. Jeszcze rok temu po 3 kolejkach nie byli przedostatni w tabeli. Ja wierzę, że już dzisiaj się to odmieni i to oni będą dominować i zgarną komplet punktów na swoim terenie. Gram na gospodarzy.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: KHL 18:30 / 31.08.2015

Cherepovets - ST Petersburg
- ST Petersburg [Reg Time] ✅ 0:3 ????
@ 1,76 B365

Dzisiaj zaufam obrońcom tytułu, bo sezon się powoli rozkręca kolejki za kolejką idą pełną parą więc jak na mistrzów SK nie wypada tym razem grać fuszerkę i nie tak jak to grali chociażby w finałach. Gdzie rozdawali karty, dominowali w każdych formacjach a najważniejsze że nie oddali przy tym chłodnego umysłu i przede wszystkim byli regularni. Czego nie można powiedzieć o tym jak weszli w teraźniejszy sezon. Wiadomo że pierwsze kolejki rządzą się swoimi prawami i różne cyrki się dzieją ale ekipa takiego pokroju jak Petersburg powinna od samego początku wyznaczać cel w tym sezonie. Bronić tytułu i przede wszystkim nie pozwalać sobie uciekać, przez innych rywali. Którzy są również &#39;&#39;napaleni&#39;&#39; na wygrywanie meczów. Jokerit wszedł kapitalnie w sezon, kto by się spodziewał że tak zagra ostatnie spotkanie z CSKA. Ale dobra do rzeczy. Kovalchuk jako zawodnik SKA i kapitan, ma bagaż doświadczeń i to od niego również wiele zależy aby mecz był po jego myśli. Co prawda, na razie odnotował jedną bramkę ale to mimo wszystko, mimo wieku to dalej z ogromnym potencjałem zawodnik. Który potrafi odpalać w najmniej oczekiwanych momentach. Jest Lindstom, który też posiada wiele asów w rękawie i ma to do siebie, że ma ogromny talent który potrafi przełożyć na lodzie. Shipachyov także odnotowuje dobre wyniki. Co by nie powiedzieć w niemal każdej formacji mistrzowie mają kogoś kto się wyróżnia. Ekipa, gospodarzy to ekipa która co odbywa mecz z SKA, mają problem z przełamaniem aby ich pokonać na swojej ziemi. Grają chimerycznie i bez polotu. Drużyna gości ma więcej argumentów za dzisiejszym meczem i te ostatnie można nazwać wypadkiem przy pracy. Gram dziś pewnie na SKA, a wszystko zweryfikuje mecz.

Otrzymane punkty reputacji: +16
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: KHL 18:30 / 1.09.2015

CSKA Moskva - Dinamo Riga
- Gospodarze trafiają - 1st Period ✅ 1&#39; ????
@ 1,40 Betsson

Podobnie jak ostatnie moje typy, pomyślnie trafione dzisiaj idę w stronę CSKA. Ekipa, która posiada niesamowite talenty w swoim rosterze. Są ekipą niezwykle silną, mocną i pełną determinacji w dążeniu do celu. Choć ostatni mecz im nie wyszedł, to nie wolno się zrażać bo mogą pokonać praktycznie każdego. Nawet takie SKA. Celują tym razem w bramkę w pierwszej tercji CSKA, dlaczego to chyba wiadome. Z Jokeritem nawet nie zdobyli bramki, a zwykle tak nie jest kiedy dana ekipa, która prezentuję się na prawdę solidnie i gra na najwyższych poziomach swojej gry, mało strzela. Dzisiaj na pewno gospodarze, czują niedosyt po ostatnim meczu i z pewnością będą od pierwszych sekund atakować. Z pewnością będą dominować i oddawać mnóstwo SOG do tego, mają grajków którzy potrafią niemal wszystko. Mało tego, będzie to także takie wyzwanie dla gości, bo jak na razie są wyżej w tabeli przed dzisiejszymi gospodarzami, ale myślę że dzisiaj po meczu się to diametralnie zmieni. Radulov, Costa duet nie do zdarcia. Jeden jak ja to mówię &#39;&#39;terrorysta&#39;&#39; drugi &#39;&#39;gwałciciel bramek&#39;&#39; Nie zdziwię się na prawdę jak któryś z tej dwójki dzisiaj nie strzeli. Kursy słabe jak na taki mecz, więc nie bedę wchodził w ich score. Do dubelka gram bramkę w pierwszej odsłonie dla CSKA i trzeba liczyć że gospodarze będą grać pierwsze skrzypce i zapomną szybko o ostatniej dość bolesnej dla nich porażce.

Otrzymane punkty reputacji: +3
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:baseball: MLB 2:10 / 3.09.2015

Kansas City Royals - Detroit Tigers
- Royals ✅ 12:1 ???? Tigers zabite.
@ 1,52 B365

Wczoraj niespodziewanie Kansas przegrało na swoim terenie. A to wina może być tylko jedna. Zabrakło skuteczności w kluczowych momentach i defensywa na bazach przede wszystkich kulała. O Kansas wielokrotnie już pisałem, a mianowicie to:
Najlepsza ofensywa, kapitalni miotacze i do tego jak już się rozstrzelają to nie ma już opcji, żeby tego meczu nie przechylili na swoją korzyść.
Trzeba zacząć wygrywać by umiejscowić swoje pewne miejsce lidera. Stawiam tutaj na pewniejszy team, który wie co chcę osiągnąć w MLB i mają ku temu ogromne szansę aby tak też było.
Warto także zaznaczyć to , że Royals zwykle u siebie kiedy zaczyna serie z daną drużyną teraz pokroju Tigers to jeszcze nigdy nie przegrała dwóch meczy z rzędu na swoim terenie. Owszem zdarza im się jakaś wtopa, po walce ale to tylko spowodowana brakiem formy defensywy, która wczoraj wyraźnie grała słabo. Dzisiaj już wnioski wyciągnięte, kursy już spadły ale jak dla mnie dalej warto grać na Royals. Escobar, Perez i spółka zrobią robotę i wygrają pewnie. Taką przynajmniej mam nadzieje, dlatego im zaufam. Ponadto Tigers, to nie ta ekipa jaka była w zeszłym sezonie gdzie ubijała rywali jak tylko chciała. Teraz kilku podstawowych graczy odeszło do innych teamów i już widać ich luki. Gram ROYALS.

Otrzymane punkty reputacji: +14
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:baseball: MLB 1:10 / 5.09.2015

Kansas City Royals - Chicago White Sox
- Royals ⛔ 1:6 ????
@ 1,76 B365

Co tu dużo pisać, wczoraj Royals zostali rozbici przez White Sox i to dosyć srogo. Całe spotkanie nie było jednak pod kontrolą. Głupie i chaotyczne błędy spowodowały, że nie wygrali tego spotkania i co najważniejsze nie zdobyli żadnego HOME RUN. Sox grali jak z nut jak już zaczęli zdobywać bardzo ważne punkty, to nie mogli przestać. Eaton zagrał fenomenalne zawody do tego Ramirez. Bił defensywę Royals jak tylko chciał. Royals tak jak już wiele razy pisałem, to ekipa w której ma zawodników którzy się roją od zdobywania baz jak i jeszcze ważniejszych punktów. Zawodnicy, którzy wiedzą czego chcą a w tym roku jak widać celują na majstra. Są pierwsi w tabeli i dzisiaj nie mogą już sobie pozwolić na takie granie jakie było wczoraj. Royals razem z Astros choć ta druga drużyna również niespodziewanie ma najmniej porażek na swoim terenie. Dlaczego niespodziewanie, dlatego że w tamtym roku notowała najniższe miejsce w tabeli. Royals zwykle meczy dwóch z rzędu nie przegrywa, ale mają niedosyt po wczoraj i spodziewam się od razu wymiany ognia z ich strony i zdobywanie kluczowych punktów jak i kontrolowanie całego spotkania, bo wczoraj był postój i zawodnicy grali jakby zabrakło u nich paliwa. Escobar i Morales chyba najbardziej podrażnieni porażką wczorajszą ale na nich to zadziała jeszcze bardziej motywująco żeby i dziś pokonać White Sox. Może też jakoś podobnie, jak dzisiejsi goście? Zobaczymy stawiam pewnie na ROYALS!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
⚽ Anglia WSL WOMEN 15:00 / 6.09.2015

Chelsea K - Notts County K
- Chelsea K ✅ ????
@ 1,46 Come On

Niestety nie zdążyłem wcześniej ustrzelić wyższego kursu, no ale taki kurs też mnie satysfakcjonuje i trzeba grać bo nie zdziwię się jak jeszcze spadnie niżej. Kobiecy sport ogólnie w piłkę mnie zbytnio nie przekonuję ale tutaj widzę &#39;&#39;pewusie&#39;&#39; Chelsea kobieca, w piłkę gra bardzo solidnie jest regularna i żaden przeciwnik nie jest im straszny. Liderują w tabeli i do tego są bardzo niebezpieczne na swoim terenie. Aluko i Davison świetne noty strzeleckie. Dzisiaj któraś z nich coś ukąsi. Podoba mi się w tych zawodniczkach to, że są nieustępliwe i nie stoją w miejscu i potrafią na prawdę dokopać rywalom. Do tego, mają dobre wyniki u siebie, w zanadrzu dzisiejsze zawodniczki gości grają bardzo w kratkę w delegacjach. Nie wydaję mi się aby postawiły się Chelsea. Wszystko przemawia za gospodyniami które maja więcej argumentów aby dzisiaj spokojnie ustrzelić 3 pts.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
:hokej: KHL 16:00 / 6.09.2015
CSKA Moscow - Traktor Chelybinsk
- Stéphane Da Costa zdobędzie gola
@ 2,85 Betsson
Widzę, że wycofali ofertę na gol w pierwszej tercji, przez gospodarzy chyba po tym jak ostatnio ustrzeliłem dosyć grube kupony ale jakoś mnie to nie zniechęca i idę w kierunku playera, który wręcz się wyróżnia techniką jak i strzelaniem bramek w KHL. Kursy już na niego są wyższe niż jakie były na początku sezonu, bo kursy po 2,00 na zawodnika to się grać nie opłaca. Teraz podrosły dlatego, że Costa kilka meczy z rzędu nie strzelił bramki. W jednym meczu nie grał a w dwóch kolejnych zaliczył asystę i zabrakło jednak tej precyzji. Mimo tego, że nie strzelił ja dzisiaj w nim ogromne szanse. Zawodnik który jest niemal wszędzie i do tego dobrze grający z Radulovem. Z Terrorystą jak ja to mówię. Da Costa, to zawodnik z ogromną klasą i determinacją. Podczas gry w przewadze jest nieobliczalny, potrafi bardzo często mylić bramkarza rywali, którzy ci myślą że on będzie tylko podawał. Prócz tego że CSKA jest liderem w tabeli, to mają przed sobą również kilka ciężkich spotkań więc trzeba się jakoś odpowiednio do nich przygotować. Więc bramki dla Costy, będą jeszcze większą motywacją. Nie przypominam sobie żeby rok temu żeby Da Costa #77 po pięciu kolejkach miał tylko dwie bramki. Więc kolejny znak, że to dzisiaj odpali. Są takie mecze, w których strzela bramki w pierwszych minutach, a są też takie mecze, gdzie strzela ich dwie i to dwie w przewadze! Po ostatnich dość kiepskich jego meczach liczę na jego przełamanie, a rywal na prawdę nie jest jakiś specjalnie wygórowany.

Do góry Bottom