>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Game Center - > Picks By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Primera Division 2.10 Niedziela 21:00

Elche - Espanyol
[over 2,0] |1.90| ✅ 2-1
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN !

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 3.10 Poniedziałek 1:00

Washington Capitals - Arizona Coyotes
Więcej strzałów na bramkę Capitals |1.55| ✅ 37-30 SOG
Bwin ! / Stawka: 100 PLN / PW: 155 PLN !

Stołeczni dziś stoją przed znakomitą szansą, zainkasowania w końcu kompletu punktów! Rywal podany jak na tacy, bo kojoty ostatnimi czasy grają bez koloru. Nie stanowią zbytnio poważnego problemu dla rywali, bo grają bardzo chaotycznie. W delegacji ich mecze nie wyglądają solidnie mimo, że bramki jakieś tam strzelają, ale to jak już to takie na otarcie łez. Ovieckhin ostatnio jako najlepszy &#39;&#39;snajper&#39;&#39; ekipy gospodarzy nie strzelił od 5 meczy, ale coś czuję że i dziś coś w końcu ukuje. Czas wyciągnąć odpowiednie wnioski i w końcu to spotkanie wygrać z Kojotami. Od pierwszych minut ekipa ze Stolicy będzie dyktować warunki w meczu i będą rozdawać karty. Strzałów też oddają sporo, dlatego jeśli o ten aspekt spokojny. Grają u siebie więc i nie będą chcieli wypaść źle, przed swoją publiką. Liczę na Capitals, na Owce i na ich strzały.

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 5.10 Środa 1:00

Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes
Jackets OT |1.75| ⛔ 2:4
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 175 PLN !

Kurtki bardzo słabo ostatnimi czasy sobie pogrywają, bo mają aż 5 porażek z rzędu i choć bramki strzelali, to jednak brakowało w ich zespole kogoś kto postawi kropkę nad i. Mimo, że Johansen dużo punktuje, dużo strzela bo ostatnio nawet 7 strzałów, to jednak brakuje w ich teamie pełnej stabilizacji. Dziś już rywal podłożony jak najbardziej na tacy, pomimo że Huragany dwa zwycięstwa odnieśli z drużynami już z górnej półki. Bo obrońcy Stanleya, chłopcami do bicia nie są, a za Kojotami jakoś nigdy nie dotrę. Warto jednak zaznaczyć że ekipa Jackets, jest mocna ofensywnie i tak samo jak ich przeciwnicy oddają tych strzałów solidnie sporo. Nie sekretem od dziś jest to, że Kurtki grający u siebie, mają tych &#39;&#39;szotów&#39;&#39; w zanadrzu ponad miarę. Ten aspekt gry mają opanowany do perfekcji a co jeszcze ważne jest to, że dziś będzie podwójna motywacja, ataki gospodarzy na bramkę gości. Bo kto by pomyślał żeby taka ekipa walcząca o playoff (bo zapewne będzie walczyć) zagra ostatnio taki piach. To dziś ekipa gospodarzy będzie rozdawać karty, w tym meczu i sprawią na pewno wiele zawodu ekipie gości. Johansen i spółka zrobią robotę bo te dwie wygrane gości nie przekonują mnie, że są w jakiejś obfitej formie.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 5.10 Środa 1:00

Philadelphia Flyers - Edmonton Oilers
Flyers &#39;reg time |1.95| ✅ 4:1
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 195 PLN !

Krótko, bo czas spać. Lotnicy, to jeden z nielicznych zespołów w NHL, którzy są bardzo agresywni w swojej grze. Groźne kontry, szybkie wymiany podczas d&#39;zone powinni szybko dziś załatwić komplet punktów na swoich śmieciach z Oilers. Oilers, to ekipa bardzo chimeryczna, bez żadnego polotu. Taylor Hall jako najlepszy zawodnik nafciarzy dziś niestety dla swojego teamu pauzuje, kontuzja jeszcze go trzyma i na ten mecz nie będzie przygotowany, także ogromna szansa dla Flyers. Gospodarze nie dość, że bombardują &#39;&#39;szotami&#39;&#39; to są w tym bardzo precyzyjni. Dziś to oni będą dyktować warunki i liczę że wygrają i zamkną mecz w 60mn.

Otrzymane punkty reputacji: +10
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Champions League 5.10 Środa 20:45

Sporting - Schalke
[over 2,5] |1.79| ✅ 4-2
Unibet ! / Stawka: 70 PLN / PW: 125,3 PLN !

Sporting, jeśli chce wyjść z grupy, to muszą ten mecz stanowczo wygrać. Mimo, że maja do tego bardzo ciężkie mecze do pokonania. Ale nie takie hece w Lidze Mistrzów widziałem. Mają zaledwie tylko 1 punkt, który zremisowali w delegacji z Mariborem. Dziś już rywal z górnej półki tej tabeli i raczej to między nimi będzie rywalizacja, kto zajmie drugie miejsce w grupie. Bo pierwsze to raczej Chelsea nikomu nie odda. Do rzeczy! Schalke ostatni mecz zagrała bardzo poprawnie w ofensywie i była nieustępliwa, ale Sporting też zaznaczał cele w tym spotkaniu, bo w końcu zaczął grać tak jak na nich przystało. W końcu Nani się odblokował i zaliczył pierwsze trafienie w meczu. Dziś już w swoim mieście na swoim boisku ekipa z Lizbony zrobi wszystko aby napsuć krwi ekipie z Niemiec. W ostatnim meczu Schalke pomimo wygranej, to i tak mieli mecz nie do końca pod kontrolą. Sporting już przegrywał znacząco bo 3-1 i mimo że grali na trudnym dla nich terenie zdołali strzelić jeszcze dwa gole. Zabrakło jednak szczęścia w końcówce i niestety rzut karny dla Schalke wykorzystał nie kto inny jak Choupo-Moting, zamiennik Boatenga. Dziś jednak widzę że to karty się odwrócą i to Gospodarze będą w natarciu a że mecz nie będzie spacerkiem to i Schalke coś wturla.

Otrzymane punkty reputacji: +16
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 7.10 Piątek 2:00

St Louis Blues - New Jersey Devils
Steen over 0,5 points in match |1.75| , w końcu ukuł bramę !
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 175 PLN !

Dzisiaj już oferta znacznie szersza, od tego co była wczoraj w nocy, a ja na tapetę biorę spotkanie Nutek z Diabłami. Nutki grają ostatnio bardzo solidnie i niszczą każdego rywala, na drodze który stanie im na drodze. Blues słyną od silnej ofensywy i elita z St Louis jest zbudowana z bardzo silnej broni, jaką są zawodnicy tacy jak Tarasenko, Backes, Stastny i oczywiście wspomniany przeze mnie Alex Steen. W tamtym sezonie, był najlepszym graczem Nutek i z pewnością jeszcze przed nim wiele sukcesów, a że ostatnio nie co przygasł, bo ostatnia bramka dopiero z Kaczorami, to dziś Diabły czyhać będą na w końcu potknięcie się tak dobrej ekipy Blues, którzy ostatnio przysparzają coraz więcej zmartwień rywalom. Steen, to nie tylko groźny i waleczny zawodnik, ale dynamiczny i mający w sobie spory atrybut jaką ma podczas strzału, potrafi wpędzić w zakłopotanie nie jednego bramkarza tej ligi. Podczas powerplay, jest w odpowiednim miejscu, aby ulokować gumę w sieci, albo podać dokładnie koledze, aby ten ukuł bramkę. Jeszcze tamtego roku, parę razy stawiałem na Steena i potrafił księgować bardzo szybko, bo i w pierwszych tercjach, albo parę minut po jej rozpoczęciu. Dziś nocą co prawda revenge game, dla Devils ale nie będzie im łatwo. Liczę, że Alex się przebudzi i zaliczy chociaż asystę albo nawet i gola.

Unibet = &gt; NHL = &gt; Zawodnik Specjalne. &lt; = Tu znajdziecie ta opcję na Alexa.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 8.10 Piątek 1:00

Buffalo Sabres - Edmonton Oilers
Player total shots on goal: T. Ennis powyżej 1.5 |1.80| ✅ 5 shots
Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !

Huhuhuhu... betsson chyba dziś zaspał, wystawiając oferty, na zawodników w meczu drużyn, który prezentują bardzo niski poziom w NHL. Zerkając na ofertę miałem sobie darować dzisiejsze mecze a w końcu się wcześnie położyć, ale to co zobaczyłem, to mnie wręcz zamurowało i pierwsza od razu myśl zagrać to! Jeden z kluczowych graczy Buffalo, który ostatnio więcej asystuje niż strzela, jest najbardziej urozmaitym playerem, który robi w meczu dosłownie wszystko. Całkiem solidnie pogrywa, w roli centra pierwszej piątki Szabli i co najlepsze z tego wszystkiego trener pozwala grać mu jak najwięcej minut. Zawodnik, który z pewnością będzie dziś wiedział co ma robić bo i rywal o podobnym poziomie, lecz z przebłyskami. Szable staną na głowach aby ten mecz wygrać a lider przeze mnie wspomniany będzie piłował na bramkę Neuvirthe&#39;a. Jeśli już ukuł bramkę w Anaheim, gdzie Perry zaliczył hattrick, to na taką ekipę jaką są Oilers, też swoje zrobi, a dwa strzały to praktycznie minimum, aby to wykorzystał, bo wiadomo że będzie grał swoje 200%. Nawet można spróbować jego bramkę, w meczu ale nie szaleć ze stawkami...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Premier League 9.10 14:30

West Bromwich - Newcastle
Obie strzelą |1.80| ⛔ 0-2
B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN

Gospodarze, grają na swoich śmieciach całkiem pozytywnie, ale Sroki mają to do siebie, że każdy z nimi mecz nie jest łatwą przeprawą do obejścia. Berahino, chyba życiowa forma co mecz to albo brama albo bardzo ważna asysta. Dziś może już się zbliżyć do Costy i Aguero, bo jak strzeli będzie już miał 8 bramek na koncie, a niewykluczone że nawet i dwie strzeli. Kto wie. Mimo wszystko, że nie będzie to łatwe spotkanie spodziewam się otwartego meczu z nawiązką dwóch bramek, po obu stronach. Minimum.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 10.10 Piątek 0:00

New York Rangers - Edmonton Oilers
Rangers &#39;reg time |1.80| ⛔ 1-3
Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !

Strażnicy po całkiem udanym wczorajszym meczu, wystąpią już na swojej tafli z bardzo chimeryczną drużyną, totalnie bez pomysłu na cokolwiek, aby mogli wspiąć się na wyższe miejsca w tabeli. Wiadomo, nie od dziś że po drugiej stronie zabraknie lidera tej jakże drużyny Halla. Zawodnika, który na pewno się wyróżnia swoją techniką od pozostałych zawodników i na pewno zawziętością. Strażnicy przed swoją publicznością już nie raz byli właśnie pokonywani przez Oilers, ale to były zawsze bardzo dla nich ciężkie przeprawy i niestety lekceważąco podchodząc do sprawy był taki wynik a nie inny. Wczoraj mieli mecz prawie na widelcu, ale Liście postawili jasno w tym meczu cel i rozegrali znacznie lepsze zawody od Rangers. Nash, na pewno gra lepiej niż w sezonie ubiegłym i na niego większość zawodników liczy, łącznie ze sztabem. Nie zdziwię się jeśli dziś coś strzeli, ale nie zamierzam postawić na niego jakiejkolwiek złotówki, bo zwykle zawodnicy tej większej rangi, z drużynami pokroju Oilers, są bardziej &#39;&#39;asystami&#39;&#39; Pomimo, że gram w regulaminowym czasie wydaję mi się, że to Strażnicy będą dziś grali pierwsze skrzypce i oni będą dyktować warunki w meczu. Między słupkami gości, zobaczymy zawodnika o nazwisku Fasth, nie chcę zbliżać za bardzo jego wyników ale nie są zbyt obiecujące, a na pewno to nazwisko jest dobrze znane Strażnikom, bo wielokrotnie jest pokonywane właśnie przez nich. Cóż, mecz wydaję się na pozór łatwy, bo Oilers jak ja to mówię to jeźdźcy bez głowy, ale jak tylko gospodarze podejdą do tego poważnie, bo taką mam nadzieję to mecz zamkną w 60minutach.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 12.10 Środa 2:00

Nashville Predators - Edmonton Oilers
F. Forsberg to score |4.20| ✅ zaksięgowane już pod koniec 1 tercji ;)
Unibet ! / Stawka: 50 PLN / PW: 210 PLN !

Tak sobie patrze i oczom nie wierzę! Kursy na Szweda, jak z kosmosu. Jest najlepszym zawodnikiem Drapieżców, a dziś rywal już jak na tacy podany! Unikalny zawodnik, który można powiedzieć wyszedł z ukrycia. W tamtym sezonie nie było o nim głośno, a teraz to co wyprawia na lodzie, w linii z Nealem i Ribeiro odnajduję się znakomicie. Jego wykończenia są perfekcyjne, a podczas gry w przewadze koledzy na niego liczą, bo nie dość że oddaję najwięcej strzałów z całej elity Preds, to jest w gazie. Neal, odchodząc z Pingwinów również ma obiecujące wyniki, nawet zaliczył już hattrick, w barwach Nashville ale długo już raczej takiego obfitego wyniku nie osiągnie. Dziś zaufam Szwedowi, który potrafi z meczu na mecz spakować gumę w sieci. Kurs idealny.

Edit @ // Grane również to na dwóch bukach, min, na betssonie. :cool:

== &gt;

Otrzymane punkty reputacji: +30
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 16.10 Niedziela 1:00
Betsson !
Na tapetę dzisiaj biorę spotkanie Drapieżców, z Odrzutowcami. Obie ekipy preferują znacznie zróżnicowany system. I formacje w obu ekipach również są inne. U gości większość zawodników oddaję sporo strzałów i maja do tego grajków ku temu bardzo solidnych, bo i jeden zawodnik potrafi napsuć powyżej pięciu strzałów w jednym meczu, a także defensywa Jets też swoje w meczu potrafi oddać. Ja jednak z całym szacunkiem do gości, mający swojego &#39;&#39;Blejka&#39;&#39; który z meczu na mecz oddaję swoje 200% determinacji jednak nie pójdę w stronę jego zespołu. Moim celem w tym meczu jest upolować Szweda... Takie dwie pieczenie na jednym ogniu. Dwa kupony, na jednego gracza. Szwed, jest w niesamowitym gazie, porusza rywalami jak mu się żywnie podoba, nie spoczywa na laurach. Nie jest obojętny na los spotkania a co najważniejsze, nie jest egoistą. Potrafi nie tylko strzelić bramkę w bardzo szybkim odstępie czasowym bo i w 1 tercji to potrafi w pierwszych minutach meczu oddać już asystę. Nie widziałem od dawna takiego zawodnika, (nie liczę Crosbiego, czy Girouxa) który by miał w sobie tyle energii i tyle motywacji żeby w meczu zdobyć powyżej 2 punktów! Dziś mecz u siebie więc wiadomo Szwed będzie grał swoje skrzypce. Mając taki zapał nie będzie na pewno grał z opuszczoną głową. Powiem więcej, mogą ten mecz wygrać bo Jets pomimo, ofensywnej ekipy mają swoje postoje, które bardzo często im się zdarza. W delegacjach górują ze strzałami ale na tak trudnym terenie Predators będzie ciężko o punkty wiedząc że po drugiej stronie groźny Filip, ze swoim arsenałem broni. Kurs już spadł i nie zdziwię się jak przed meczem ciut spadnie, bo jeszcze parę dni temu upolowałem kurs powyżej @4 na właśnie tego solidnego zawodnika.
Edit ▶ // źle nie było. 18 zawodnik zagrany w tym trzeci nietrafiony, 15 dalej na plusie. 15/3 a dziś nocą kolejną perełkę zapodam, byle kursiwo było zacne.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 21.10 Piątek 1:30

Toronto Maple Leafs - Tampa Bay Lightning
Tampa OT |1.80| 5:2
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !

W końcu już dziś nas oferta rozpieszcza i można wynaleźć sobie jakiś mecz, który miejmy nadzieje będzie po myśli. Ja już upatrzyłem swój typ po bardzo fajnym kursie, który może wieczorem spaść. Znowu ruszam do Toronto, nie tym razem po &#39;under&#39;, który ostatnio pięknie zrobił &#39;over&#39; ale po ekipę która od samego początku sezonu wie że im wyżej podniesie poprzeczkę swoim rywalom, tym trudniej będzie im ją dotknąć. Nocą polskiego czasu zobaczymy ciekawy matchup Liście, grają z Błyskawicami. Gospodarze po ostatniej srogiej porażce na swoich śmieciach zagrali totalny piach. Zero polotu, jakiejkolwiek ambicji na lodzie, a goalie Leafs grał jak by nigdy przedtem nie rozegrał meczu w NHL. Idę w stronę Błyskawic, ekipie niezwykle mocnej i z charakterem. Mająca w swoim rosterze dużo perełek którzy spisują się badzo solidnie i co najważniejsze mają ku temu chłodny umysł, kiedy sytuacja robi się na prawdę poważna. Jeszcze w tamtejszych playoffach Tampa można powiedzieć nie istniała. Można teraz powiedzieć, że w końcu wzięli sprawy w swoje ręce i choć jeszcze dwa lata temu byli niezniszczalni przez połowę sezonu na swoich śmieciach tak teraz grają bardzo poprawnie i w delegacji. Kapitalna robotę odwala nie kto inny jak Johnson. Zawodnik który ma już 15 asyst, z czego zauważyłem że podczas gry w przewadze trener Błyskawic Jon Cooper daję mu grać jak najdłużej. Już nawet Stamer nie gra tak długo podczas tej fazie gry niż Johnson. Nie można na pewno Stamkosowi zarzucić aktywności w meczach bo i też tych asyst ostatnio dużo namnożył. Będzie to na pewno ciekawe starcie, ze względu na to, że Kessel jeśli dziś ulokuję gumę w sieci to zrówna się ze Stamkosem bramkami, ale nie sądzę aby Stamkos spoczywał dzisiaj na laurach więc i tu on będzie grał swoje i koledzy mu pomogą. Stawiam na gości.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Basketball 23.10 Niedziela 1:30

Cleveland Cavaliers - Toronto Raptors
Kyle Lowry Powyżej 6,5 @syst |2.03| 8 asyst
Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 203 PLN !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 23.10 Niedziela 1:30
Dzikusy to zespół na pewno bardzo zagadkowy, ale niezwykle silny w różnych formacjach. Nie są chłopcami do bicia i grają bardzo zwinnie i potrafią zadziwić samego siebie, jak i samego przeciwnika. Ostatni mecz w Pensylwanii co prawda, w pierwszej tercji tych akcji nie nawarstwiali sobie ich specjalnie dużo, pomimo dwóch gier w przewadze. Dziś już wylecieli na Florydę. Do ekipy na pewno bardzo podrażnionej ostatnimi porażkami, ale gdzie jak nie na swoich śmieciach Błyskawice zagra swoje najlepsze zawody? Oczywiście, że u siebie w domu. Moim celem jest już księgować w 1 tercji. Błyskawice to wiadomo nie od dziś bardzo zmotywowany zespół zbudowany w szeregi talentów. Mające na celu być jak najwyżej w tabeli, a że sezon jest długi, to i zmęczenie materiału też za sobą idzie w parze. Ale już nie dzisiaj! Błyskawice wiedzą, że nie mogą zlekceważyć Dzikusów bo potrafią zaskoczyć, ale dziś to właśnie gospodarze będą rozdawać karty. Kurs może nie zadowala, ale jak dla mnie się podoba. Liczę ze od pierwszych minut Błyskawice wezmą się do roboty i zaczną napierać na bramkarza gości a jest nim Darcy Kuemper. Mam nadzieje, że się nie zawiodą tą moją dzisiejszą &#39;optyką&#39; pod ten kupon.

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 27.10 Czwartek 1:30

Tampa Bay Lightning - New York Rangers
Callahan to score @ 3,30 Unibet ! ✅
Powyżej 5,5 OT @ 2,11 Betsson ! ✅
Widzę, dziś ciekawe starcie, na Florydzie, gdzie ekipa gospodarzy będą gościć u siebie Strażników. Typy na to spotkanie podaje dwa, z dwóch bukmacherów, aczkolwiek, mam kilka przemyśleń do innych meczy, ale to mi najbardziej przykuło uwagę. Jeszcze nie dawno był mecz w Nowym Jorku gdzie Strażnicy polegli w &#39;gruzach&#39; aż 1:5 gdzie Callahan, potrzebował tylko 14 minut, aby ulokował dwukrotnie bramkę w sieci. Dziś po raz kolejny udowodni a na pewno będzie się starać, jaki błąd popełnili działacze Rangers że go po prostu nie ma już w swoim teamie. Zawodnik, na pewno o niebywałej charakterystyce gry podczas lodu, czyhający na błąd przeciwnika jest w stanie przechylić szale na swoją korzyść wiedząc, że jego temperament również jest brany na kilka poważnych sposobów. Kiedy grał jeszcze w Rangers, był również zawodnikiem solidnym, ale na pewno mniej punktował, tu ma obok Stamera który godnie pogrywa podczas powerplay. Liczę że tu jakaś gumę wysunie #24. Druga sprawa, to over. Dlaczego? to chyba raczej proste, obie silnie zmotywowane drużyny mające na celu wyjść na wysokie szczyty tabeli więc będzie im trudno o jednostronne spotkanie bo jedna i druga ekipa jest zmotywowana podwójnie na to spotkanie. I w ekipie gości St Louis, który grał jeszcze czas temu w Lightning (dobry koleżka Stamera) będzie dreptał po piętach ekipie gospodarzy. Na bramce zobaczymy Bishopa, który rozgrywa bardzo poprawny sezon i Lundgvista, który ten już gorzej sobie radzi z takimi ekipami właśnie jak Tampa. Jeszcze w tamtym roku był w formie, broniąc na playoff, a jeszcze 2 lata temu rozgrywał kapitalną serie przeciwko Capitals.. Szkoda że takie czasy nie wrócą, wychodzi zmęczenie materiału, czasem coś po prostu nie wychodzi, ale łatwo miał nie będzie, bo ofensywa Florydy jest również na wysokim pułapie.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Primera División Torneo Transición 1.12 Poniedziałek 1:30

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Puchar Niemiec
20:30
⚽ Wolfsburg - Bayern
- Wygra Trofeum - Monachium :!:
▶ 1,57 / stawka: 150 PLN / PW: 235,5 PLN / Unibet
⛔ ⛔ [1-1] w meczu 5-4 dla Wilków po karnych.

No to wracamy na boiska do naszych sąsiadów. Dzisiaj finał Niemiec. Mistrz Niemiec zagra z Wolfsburgiem. Od razu na pierwszy rzut oka chcę się postawić czysty win Bawarczyków, ale jednak mnie to trochę blokuję. W meczach towarzyskich Bayern zagrał bardzo dobrze i regularnie, wygrane za wygranymi. Teraz już mimo wszystko inna półka. Mimo, że są ogromnym tu faworytem i do tego mają szeroki skład z ogromnym potencjałem to i w tym składzie jest też Rodak , Lewandowski. Który strasznie się wybił z formą i gra tak jak powinien grać zawsze. Dużo strzela więc i dzisiaj będzie miał swoje szanse. Jest Robben, który mimo swojego wieku kapitalnie drybluje i do tego jest bardzo zwinny, co ułatwia mu to wiele korzystnych kontr dla jego zespołu. Nie wydaje mi się aby w tym meczu bardzo ważnym, grały rezerwy. Monachium wyjdzie w najmocniejszych składach i tak samo Wolfsburg. Wolfsburg, to też nie ogórki, bo i tamten sezon mieli udany, dużo zwycięstw na swoim boisku i wielka dobra gra Dosta, który jako jedyny &#39;&#39;samotny&#39;&#39; zawodnik na ataku w zespole Wilków sporo strzela. Dziś jednak będzie miał na tyle trudno bo po drugiej stronie Manuel &#39;&#39;Nojer&#39;&#39; który jest jak dla mnie najlepszym bramkarzem świata. Więc i kolejna poprzeczka bardzo wysoka dla Dosta, aby mógł tutaj pokrzyżować plany Manuela, który też chcę zgarnąć puchar jak jego cała ekipa, tak też stawiam. Nie ma się co za bardzo rozczulać kto tu będzie dominować, bo to wiadome będzie ze będzie Bayern, kwestia tylko czy wygrają w regulaminowym czasie a może zobaczymy karne? Stawiam bezpieczniej, że Bayern wygra puchar. Więc jak i w regulaminowym czasie wygrają tak też zakład wchodzi.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Puchar Anglii Finał - FA Community Shield
16:00
⚽ Chelsea - Arsenal
- Wygra trofeum - Chelsea :!:
▶ 1,92 / Stawka: 200 PLN / PW: 384 PLN / Unibet
⛔ ⛔ 0-1
Mecz niedługo więc trzeba się streszczać! Dzisiaj w Londynie święto bo derby Londynu. Ja już myślami jestem za The Blues i ich pomyślną wygraną w tym meczu, ale nie będzie to wszystko mimo wszystko takie proste. Bo tak samo Arsenal to spory potencjał jak i Chelsea. Choć Chelsea w tym roku ma zamiar również powtórzyć wyczyn z tego roku zgarniając majstra więc trzeba i tu być przygotowanym i skoncentrowanym na 200% aby przechylić szalę na swoją korzyść. Mecze takie jak te, rządzą się swoimi prawami, mnóstwo naszpikowanych akcji, świetne sytuacje bramkowe i do tego ta genialna atmosfera na meczu gdzie nie widać żeby ktokolwiek sobie miał coś do zarzucenia. (mowa o meczach, na których byłem kiedy były właśnie Derby - kibice) Chelsea wzmocniona, przyszedł Falcao odszedł Felipe Luis do swojego poprzedniego klubu z którego zasilił szeregi The Blues tylko na rok. Szczerze nie widziałem go w jedenastce Chelsea. Brakuję jednak Luiza, to był jednak kocur w defensywie. Prócz tego jest jeszcze innych grajków którzy godnie go zastępują. Nawet Cahill zaczął strzelać. Dzisiaj też z rożnych jego główki będą postrachem dla Kanonierów. Arsenal to też nie ogórki, ale też nie chłopcy do bicia. Mają w swoim składzie kilka perełek którzy mogą zwojować i namieszać, ale jednak nie sądzę aby dzisiaj przeciwstawili się Chelsea. Nie widzę ich dzisiaj i przede wszystkim ich gra mnie nie przekonuje żeby mogli zagrozić The Blues. Na pewno nie mogą ich lekceważyć jedni i drudzy, ale doświadczenie jednak większe ma Chelsea i dlatego idę w ich kierunku. C&#39;mon THE BLUES!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Liga Europejska
19:00
⚽ Göteborg - Belenenses
- Gospodarze gol w obu połowach :!: 2,95
⚽ Rosenborg - Debrecen
- Gospodarze gole 1,5 :!: 1,42
▶ 4,19 / Stawka: 100 PLN / PW: 419 PLN / Unibet
⛔ ⛔ 0-0
✅ ✅ 3 gole