>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Game Center - > Picks By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 19.10 Niedziela 1:00 _________________________________________________

Pittsburgh Penguins - New York Islanders
Pitts 1 T Win |2.28| 0-1 / 16 strzał Pitts w 1 T , co za żenaaada.
Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 228 PLN !

Dziś już znacznie bogatsza oferta w wybraniu przeze mnie meczy NHL i ten który upolowałem, mam zamiar o nim nie co więcej napisać. Pingwiny po ostatniej porażce, z Gwiazdkami zniesmaczonymi minami zakończyli mecz. W ostatnich 4 sekundach nie upilnowali Seguina, który ten swobodnie oddał snap shot, zamieniający na gola podczas gry na przewagi jednego zawodnika. A przypomnę, że na ławie kar nie kto inny siedział jak Crosby. Na konferencji prasowej powiedział, że całą winę z tej bramki ponosi za siebie i dziś już żeby takie błędy popełniać w końcowych minutach meczu, nie będzie miało miejsca. Crosby i spółka na swoich śmieciach grają bardzo twardo. Nie zostawiając suchej nitki rywalom, zwłaszcza w pierwszych tercjach. Są bardzo silnym produktywnym zespołem, mający siłę w ofensywie. Wyspiarze jak widać od początku sezonu to nie ogórki, ani chłopcy do bicia. Będą stanowić groźny opór aby powstrzymać Pingwiny, ale czy to się uda? Pingwiny mający lekką presję po ostatnim meczu, muszą zmazać i poskromić ostatnią porażkę, więc ich mecz będzie na pewno zacięty. Rzadko kiedy i w tamtym sezonie ekipa z Pensylwanii grająca na swoich śmieciach wychodziła przegrana po 1 tercji. Solidna gra podczas powerplay, dużo kąśliwych strzałów. Defensywa z Nowego Jorku będzie musiała być na baczności aby ich zatrzymać, ale jestem pewny, że łatwej roboty mieć nie będą. Spodziewam się mimo wszystkiego trudnego meczu, bo i gospodarze będą musieli się dużo napocić, aby wyjść tu zwycięsko, wiedząc że po drugiej stronie są w dobrej formie Gospodarze. Ja jednak zaryzykuje i zagram win Pingwinów po 1 tercji.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 19.10 Niedziela 2:00
Dobra jedziemy dalej z tematem, stawka gruba oby tym razem przyniosła owoce. Dobranoc
Jak nie wchodzi nic, to nie wchodzi... 4 asysty ale gola nie ukuł, fuuck.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
,, Staty od początku Października do dzisiaj..​

, suma stawek: 2350 pln
, suma wygranych: 1443 pln

- Zysk / Strata: 907 pln ⛔
- Strata:​

// Nowy kapitał trzeba pomnożyć, gdyż nie chciałem w tym miesiącu jeszcze za bardzo odrabiać.. wnioski wyciągnięte, gramy dalej ! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +11
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 22.10 Środa 2:35

Dallas Stars - Vancouver Canucks
Tyler Seguin to score |2.65| KOCUR!
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 265 PLN !

Bruins to niepoważni ludzie, że tak powiem ładnie się o nich wyrażając, że oddali Seguina, ale to jest ich strata bo sam za Bostonem nie przepadam, więc i dobrze że gra w Dallas. Mój ruch idzie w stronę Seguina, zawodnika niemalże kompletnego, młodego, zwinnego, utalentowanego, który potrafi zaskoczyć wiele razy w jednym meczu swoich przeciwników notując przy tym bardzo godne wyniki. W zespole Dallas, jest najmocniejszym spoiwem i nie spoczywa na laurach. Doskonale widzi, dużo asystuje ale i przy tym dużo oddaje strzałów. Ma znacznie inną technikę niż inni zawodnicy do oddawania strzałów. Robi to bardzo precyzyjnie, mianowicie kiedy oddaję strzał lewą nogę wysuwa do tyłu, i ręką oczywiście prawą oddaję strzał, przy czym krążek nabiera zdradliwej rotacji i często wędrują w sieci. Seguin zna doskonale zespół Orek i już nie raz z nimi pogrywał swoje najlepsze zawody. Siódmego marca tego roku na swoich śmieciach ukuł hattricka właśnie z Cancuks. Jest poprawny w swoich strzałach, nie traci zimnej krwi i jest nieustępliwy. Takich zawodników jak Seguin docenia się za jego wkład i prace na lodzie, bo mało kto potrafi oddawać tyle strzałów w meczu i przy tym asystować. Także po gola SEGUIN! Co najważniejsze unibet wlicza jeszcze dogrywkę, w razie czego więc liczę że i tak długo na gola czekał nie będę.

Prócz tego wygrana gospodarzy, też jest po moich myślach i liczę że i tym razem nie zawiodą, mimo że defensywa coś ostatnio kuleje.
Dallas OT |1.71| Stawka: 100 PLN / PW: 171 PLN ! ✅ 6:3

Otrzymane punkty reputacji: +26
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Champions League 22.10 Środa 20:45

Liverpool - Real Madrid
:zoltakartka: Mario Balotelli - Tak |3.75| Grał tylko 45mn..
Betsson ! / Stawka: 30 PLN / PW: 112,5 PLN !

Taki kurs, jest grzechem nie skorzystać! Dziś szlagier Ligi mistrzów na który czekam cały dzień. Do Liverpoolu przylatują królewscy, ekipa niezwykle w gazie, która mecz za meczem jest coraz bardziej w formie i trudno ją zatrzymać. Dziś mecz nie będzie dla nich spacerkiem, mimo że ekipa The Reds, ostatnimi czasy gra piach. Nie budzi to podziw, bo grają bardzo chimerycznie. Mimo że mają swoje atuty, grają u siebie w domu to żeby źle nie wypaść będą robić wszystko aby Real tu miał najmniej pola do manewru. Ale ja bym i tak tutaj nie przekładał za dużo szans dla ekipy gospodarzy. Gram tutaj na kartkę Włocha, który jak każdy wie jak często mu jest szybko się zdenerwować, ponieść emocji i dyskutować z sędzią. Po drugiej stronie Pepe, który z pewnością będzie czyhał aby Włoch popełnił jakikolwiek błąd a że obaj kartki dostają dość często to będzie bardzo ciekawe tu starcie między nimi. Mimo, że Balo ostatnio kartkę dostał właśnie w Lidze Mistrzów z Bazyleą w 71&#39; spotkania, gdzie już Liverpool przegrywał. Pomimo to, że Real jest jest tu faworytem to Balotelli będzie nie tylko się popisywał ale i nerwy tracił na defensywę Realu jak i w całym meczu. Nie miej jednak uważam podobny scenariusz że to właśnie Real zacznie prowadzić i Balo nie wytrzyma, ale kto wie może być inaczej ale kartki też dawno nie dostawał.. wiec próbuję sobie pierwszy raz jego w swojej karierze na FORUMKU, że tą żółć wyłapie. Taki kurs nie grac jakaś może grubą stawką, ale zagrać to po prostu trzeba...

// Piękny mecz Realu!, Liverpool upokorzone na swoich śmieciach i tak ma być! HALA MADRID!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Puchar UEFA 23.10 21:05

CF Villarreal vs. FC Zurich |1.37| ✅ 4-1
Celtic Glasgow vs. Astra Giurgiu |1.60| ✅ 2-1
DOXXbet [2.19] / Stawka: 100 PLN / PW: 219 PLN !

Dziś spróbujemy sił u nowego buka. Wizualnie bardzo ładny, kursy też nie najgorsze więc zobaczymy czy od razu pierwszy kupon przysporzy troszkę więcej pieniędzy na koncie. Na pierwszy rzut oka, od razu podoba mi się Villarreal. Ekipa która gra bardzo groźnie skrzydłami i ich wielkim atutem jest własne boisko. Mnóstwo rzutów rożnych, stałe fragmenty gry są ich mocną stroną, nie powinni sobie dziś mimo wszystko lekceważyć rywala, ale mecz będzie pod ich dyktando. Na drugi strzał, w mojej opinii jest ekipa Celticu, niezwykle dobudzona, bo i w lidze potrafią przegrać z beniaminkiem, ale i potrafi oddać mnóstwo bramek. Dziś ekipa po drugiej stronie podana jak na tacy więc również spodziewam się tu 3pkt, dla ekipy ze Szkocji.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL NIGHT 25.10 Sobota 2:00 &amp; 3.30
* Edmonton Oilers - Carolina Hurricanes
Hall to score |2.55|
Unibet ! / Stawka: 20 PLN / PW: 51 PLN !
Próbujemy za drobniaki... ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 26.10 Niedziela 1:00 _________________________________________________

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins
Bruins OT |1.85| ✅ 1:4
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Dziś już nocą kilka perełek można wyłapać więc już idę w jedną ich stronę. Gram już teraz bo obawiam się, że kursy mogą trochę spaść na Bruins. Mimo, że są osłabieni brakiem Chary, to Bruins i tak potrafią z nimi grać. Liście pomimo ostatniej wygranej to i tak w ich zespole brakuje paliwa. Nie zawsze im się układa pod względem gry przewagi ukuć bramkę, często grają chaotycznie. JVR i Kessel są duetem zgranym i na pewno bardzo ciężkim do powstrzymania, ale jeśli jeden nie strzeli to drugi też ma jakiś dzień,w którym też tej bramki nie ukuwa. Wiem, że to nie jest współczynnik na kluczowy kupon, ale oni napędzają Toronto. Oni zaczynają akcje i grają najdłużej a mimo to, często mają jakieś przestoje. Grają co prawda na swoich śmieciach, to nie wydaję mi się aby Bruins, tutaj mieli problem. Grają bardzo agresywnie, nie spuszczają głowy, są dalej silnym zespołem mimo że w ich składzie wypadł Ignila. Mają również kilka mocnych zawodników, mających ogromne pojęcie o graniu. Boston ma 19,9% strzelania bramek podczas power play, dziś po ostatniej porażce zmuszeni są z cementować dzisiejszy mecz jako wyzwanie i podejść do tego najlepiej jak potrafią, a wiadomo że ich stać. Bo w mojej opinii dalej będą startować i grać w playoff po finał Stanleya mimo, że sezon dopiero się rozkręca. Jest Lucic, Jest Krejci, Marchand, Bergeron i kilka innych których opisywanie ich przeze mnie nie ma sensu, ale zrobią dziś robotę.

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Primera Division &amp; Ligue 1 19:00 &amp; 21:00

Sevilla - Villarreal [over 2,5] |1.72| ✅ 2-1
Lyon - Marsylia [over 2,5] |1.74| ⛔ 1-0
Unibet ! [2.99] / Stawka: 60 PLN / PW: 179,57 PLN !

Lecimy dalej.. tym razem piłka.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 27.10 Poniedziałek 0:00

Chicago Blackhawks - Ottawa Senators
Hawks &#39;reg time |1.78| ✅ 2:1
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 178 PLN !

Czas odrobić z nawiązką ostatnią piłkę bo to co zobaczyłem jak Marsylia nawet nie potrafi strzelić bramek stuprocentowych to łapie za głowę, już lepiej zagrała by moja ekipa z osiedla. Ale okej do rzeczy.. Wracam do mojej ulubionej dziedziny, jaką jest Hokej. Moje oczy są już skierowane w Chicago i mój cel jest łatwy do zrealizowania bo gram na Jastrzębie. Ekipa niesamowicie produktywna w wielu aspektach gry, solidny forecheking, zawodnicy na wysokim pułapie. Kane, Toews a nawet Hossa ostatnio daje się we znaki, bo temperamentu mu jak wiadomo nie brakuję. Z meczu na mecz coraz to więcej strzałów a dziś już powrót na swoje śmieci. Ostatnie mecze Chicago nie napawały optymizmem, bo przegrywać kilka meczy z rzędu, to po prostu jest niedorzeczne, mając taki ogromny potencjał w zespole. Dziś już rywal może nie jest z górnej półki, czasem ma przebłyski, ale po stracie Spezzy, ten team jest bez polotu, ani jakiekolwiek szansy na wygranie w tym sezonie czegokolwiek, nie mówiąc już o fazie playoff. Blackhawks od początku będą zneutralizowały rywala i tutaj już nie ma czasu na przelewki. Sam Kane potwierdził na konferencji prasowej, że ostatnie mecze wyszły im z obiegu i dziś już będzie tylko lepiej. Kane wiadomo spora i ogromna firma i to jak ten zawodnik się porusza na lodzie, jest niezwykle. Czasem potrafi oddać tylko dwa strzały w mecz, ale i ten mecz dzięki niemu wygrać. Pamiętając finał Pucharu Stanleya, w tamtym roku gdzie zanotował hattricka, strzelając w dogrywce decydującego trzeciego na koncie w meczu gola. Jest zawodnikiem o ogromnym potencjale, wiedzący czego chce. Senatorzy nie będą mieli dziś za bardzo dużo do gadania. Stawiam na Hawks, w reg time.

Otrzymane punkty reputacji: +4
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 28.10 Wtorek 2:30

Edmonton Oilers - Montreal Canadiens
Canadiens OT |1.76| ⛔ 3-0
B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 176 PLN !

Tak sobie patrze na dzisiejszą bardzo ubogą ofertę na dzisiejsze mecze NHL, to widzę tylko jeden mecz, w którym widzę jak bukmacherzy się pomylili co do kursów. Ich strata, moja zapłata. Kurs na Habs, to promocja! Nie tylko w reg time, ale i w OT! Dalej uważam, że Oilers to zawodnicy, jak jeźdźce bez głowy, nie mający regularności, mimo że ostatnie mecze to ich wygrana na koncie. Ale przepraszam bardzo, Huragany to druga a może nawet i pierwsza przed nimi ekipa, która prezentuje totalne dno. Powiem więcej, podczas powerplay, nie potrafiła od dwóch meczy mając ten aspekt ukuć chociażby strzał na bramkę. Mimo że Oilers wygrali ze Stołecznymi i z Tampą, to jakoś mnie nie zniechęca aby zagrać w ich przeciwną stronę. Ale dobra do rzeczy! Habs, to nie tylko żelazna defensywa, ale ich ostatnie mecze, są na prawdę genialne. Potrafią uśpić rywala, na tyle aby w najmniej oczekiwanym dla niego momencie wykorzystać jego pewność i czujność aby ekipa z Montrealu ukuła bardzo ważnego gola. Subban, nie dość że w powerplay potrafi oddać nawet trzy strzały, to bardzo dużo bierze na siebie. Ciężko mu cokolwiek zarzucić, a na pewno jest nieustępliwy. Pacioretty, a nawet Plekaniec który ostatnio zaczyna dużo punktować odnajduje się w tej ekipie, w drugiej linii świetnie. Pomimo to, że ostatnio zostali zbombardowani przez Błyskawice. Są solidną ekipą, walczącą o największe cele mająca w swoim składzie zawodników do wygrywania. Ekipa gospodarzy z Hallem na czele który gra na lewym skrzydle potrafi zagrać momentami fenomen match i zadecydować o zwycięstwie, a czasem potrafi nie istnieć przez cały mecz i dziś Subban wykona za niego robotę i to jego ekipa zanotuje tu komplet. Nie widzę innej opcji.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 29.10 Środa 1:30
Pozwolę sobie zacytować ostatni mój post na temat Seguina, na którego dziś znowu będę polować, mimo że po drugiej stronie strasznie ofensywny team.
W zespole Dallas, jest najmocniejszym spoiwem i nie spoczywa na laurach. Doskonale widzi, dużo asystuje ale i przy tym dużo oddaje strzałów. Ma znacznie inną technikę niż inni zawodnicy do oddawania strzałów. Robi to bardzo precyzyjnie, mianowicie kiedy oddaję strzał lewą nogę wysuwa do tyłu, i ręką oczywiście prawą oddaję strzał, przy czym krążek nabiera zdradliwej rotacji i często wędrują w sieci.
Mało tego, Seguin dziś stoi przed niezwykle wielkim wyzwaniem, dla siebie jeśli strzeli bramkę będzie to jego SETNA bramka w całej karierze. Więc i wyzwanie i poprzeczka wysoko podniesiona, ale jak najbardziej go stać. Tyler to nie tylko zawodnik siejący zagrożenie na tafli przeciwnikom, ale doskonale widzący. Potrafi w ostatnich sekundach meczu przenieść szale na swoją korzyść i drużyny (Dallas - Penguins / Seguin to score na 4 sekundy przed końcem meczu) &lt; notuje gola w PP. Posiada szereg umiejętności i mając ambicje, determinacje dziś będzie czyhał na bramkę gości... Mecz gra u siebie więc i swoich kibiców nie zawiedzie.. Tak myślę...

Coś jeszcze na dokładkę z tego meczu:
Podoba mi się dzisiejsze zestawienie meczy, niektóre mecze już o północy a ten na który czekam o 1:30 to też jakoś specjalnie nie późno, pomimo że rano trzeba jechać do pracy i jak zwykle szyby skrobać, bo troche mroziku złapało. Ale do rzeczy. Popatrzyłem raz jeszcze na ten mecz Dallas, gdzie mam postawionego Seguina, podoba mi się jeszcze w tym meczu jedna opcja, choć nie zawsze to jest dobre w skutkach. Ben Ja! ten zawodnik, również obok Seguina doskonale się z nim rozumiejący podczas powerplay gra bardzo solidnie i co najlepsze, nie oddaje dużo &#39;&#39;szotów&#39;&#39; ale jest zdradliwy dla przeciwników. Jest wyjadaczem, dziś po drugiej stronie Nutki i tutaj z pewnością on będzie stawał na głowie, aby uzyskać gume w sieci, a po drugiej stronie między słupkami Elliott. Niezwykle utalentowany goalie, mający w swoim arsenale spore doświadczenie w takich ważnych meczach, ale od razu zaznaczam nie szaleć ze stawkami, ale jakieś grosze można zagrać. Jako kapitan będzie również od niego w tym meczu wiele zależało, z Seguinem tworzą kapitalny duet, niech chociaż któryś z nich strzeli a będę zadowolony. Tylko nie szaleć ze stawkami :!: ;)
Benn Ja to score @ 2,95 Unibet !
Stawka 50 PLN / PW: 147,5 PLN !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Serie A 29.10 Środa 20:45
Roma - Cessena
[over 2,5] |1.64|
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 164 PLN !
* Genoa - Juve
Tevez strzeli |2.12|
Unibet ! / Stawka: 50 PLN / PW: 106 PLN !
* Cagliari - Milan
Honda strzeli |3.50|
Unibet ! / Stawka: 50 PLN / PW: 175 PLN !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 30.10 Czwartek 0:30
Owca, od paru meczy nie ukuł gumy w sieci, a pomimo to jest najlepszym zawodnikiem, u Stołecznych. Dziś rywal po drugiej stronie już z górnej półki, bo niezwykle doświadczony ale i bardzo trudny do ogrania. Ovi bardzo ceni w sobie rywalizację z najlepszymi i zawsze oddaje z siebie jak najwięcej. Warto również zaznaczyć, że już zaliczył w tamtym sezonie ze Skrzydłami i było to w trzeciej tercji, a cały mecz rozgrywał najdłużej ze wszystkich kolegów z teamu. Nie muszę nikomu pisać, że jest najważniejszą postacią w Capitals i to właśnie on często stawia kropkę nad i, podczas powerplay. Jego doskonale urozmaicenie gry, podczas tego aspektu tylko czeka na odpowiedni moment aby ten cieszył się z gola. Nie miej jednak Ovca w tamtym sezonie, miał najwięcej bramek w całym sezonie i myślę, że o tym nie zapomniał a ostatnio to miał lekką zadyszkę ale dziś ta passa wróci. Obym się nie mylił, ale na ostre stawkowanie odradzam, ja gram skromnie ale mam nadzieje, że i tym razem Owca nie zawiedzie. Liczę że dziś ukuję..
Biedny owca nie może się pogodzić, że już z Kirilenko nie jest parą, więc postanowił bramek nie strzelać, nawet jak ma okazje ????

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 31.10 Piątek 0:00

Pittsburgh Penguins - Los Angeles Kings
[last goal Pens] |1.66| ✅
Buffalo Sabres - Boston Bruins ⛔
[gole w przewadze 1,5 over] |2.40|
Tampa Bay Lightning - Philadelphia Flyers ✅
[gole w przewadze 1,5 over] |2.20|
Betsson ! [8.76] / Stawka: 50 PLN / PW: 438 PLN !

Taki tam tripel for fun, zobaczymy może się uda ; )

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki od 21 Października do 31 Października.

, Suma stawek: 1200 pln
, Suma wygranych: 1326 pln

- Zysk / Strata: 126 pln ✅
Zysk: 10,5%

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 1.10 Sobota 0:00
Nowy miesiąc, wypadałoby zacząć z grubej rury, ale stawka skromna że tak powiem i nie ma co szarżować na początek. Już na pierwszy rzut oka, spodobało mi się spotkanie o północy Kurtek z Liśćmi. Ekipy preferujące bardzo urozmaicony hokej, w postaci dużo oddanych strzałów na bramkę. W tym gospodarze, oddają tych strzałów bardzo dużo, mimo że gości ciut mniej. Choć nie powiem, mają swoje przebłyski i tutaj też tego maja dużo. Dziś zagram na Johansena, na najlepszego zawodnika w zespole gospodarzy, mający bardzo zdradliwy snap shot, który potrafi wzbudzić wiele kłopotów do wyłapania przez goalies. Pomimo, że ostatnio nie strzelał, liczę że dziś co najmniej będzie asystował bo i tu dużo widzi. Druga sprawa jaka jest bardzo ważna, w drużynie Kurtek panuje szpital i to on będzie w swoim teamie rozgrywał pierwsze skrzypce. Z Rekinami zagrał kapitalny mecz. Jego bystrość pozwala spleść figle nie jednemu kluczowemu defensorowi mimo, że sam jest wysokiej klasy playerem.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football 1.10 Sobota 13:45
Pinnacle ! / Stawka: 100 PLN / PW: 193 PLN !
Na szybko, bo czasu nie ma...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 2.10 Niedziela 0:00
Od razu zaznacza, że ten typ jest trochę ryzykowny więc to od was zależy czy ktoś zagra ten bet, ja pomimo tego że typ ryzykowny to jednak zaufam młodemu defensorowi z Ottawy. Senatorzy od początku sezonu grają bardzo poprawnie i ich gra może wydawać się solidna, pomimo że odszedł jeden z lepszych graczy Spezza do Stars. Po tym zawodniku nie widać zbytnio straty, bo jest kilku innych graczy którzy go godnie zastępują. Ja jednak zaufam sobie Karlssonowi, zawodnikowi o niebywałym talencie który się nawarstwia z meczu na mecz. Jedyny czołowy zawodnik, który oddaję mnóstwo strzałów, podczas powerplay wie gdzie się ustawić i co najważniejsze ma parę w łapie. Młody Szwed na swoim koncie od początku sezonu ma już 3 gole &amp; 5 asyst co fajnie wróży na cały sezon bo ta maszynka się dopiero rozkręca. Jest też, MacArthur który lubuje grać w pierwszej piątce ze Szwedem i pomimo że mecz będzie dla nich trudny liczę że Erik, coś wniesie dla swojego zespołu.
// I taka ważna sprawa, jak się pytacie w wiadomościach gdzie na unibecie jest taka opcja, wystarczy poczytać. Ale napiszę po raz ostatni. NHL - Zawodnik SPECJALNE i tam jest dana opcja przeze mnie stawiana. ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Football Premier League 2.10 Niedziela 14:30

Manchester City - Manchester United
[over 2,5] |1.78| ⛔ 1-0
Pinnacle ! / Stawka: 100 PLN / PW: 178 PLN !

Dzisiaj szlagier w Lidze Angielskiej! W końcu coś miłego dla oka. Lubię oglądać derby, które rozgrywane są w Anglii, jak dla mnie w najlepszej lidze świata. Ale do rzeczy. City wie zarówno jak United jak ze sobą rywalizować, jak rozdawać karty żeby było na swoją korzyść. Obie ekipy silnie ofensywnie, ale i obie ekipy mająca spory potencjał w ataku. United po meczu z Chelsea, na który zremisowali w ostatnich minutach, powoli wchodzą na odpowiedni tor, City gra u &#39;&#39;siebie&#39;&#39; więc i oni będą deptać po piętach rywalom, mimo że mecz spacerkiem nie będzie dla nikogo. Over, grad goli, czemu nie...

Do góry Bottom