>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

Game Center - > Picks By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Primera Division 25.08 Czwartek 22:00

Valencia - Cordoba
Paco A strzeli |2.18| ✅
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 218 PLN !

Oczywista sprawa, że gospodarze są tutaj faworytem i z pewnością będą dyktować warunki w meczu, i ten mecz wygrają, ale i że rywal nie jest z górnej półki to i tu napastnicy wezmą się do roboty. Paco, w ostatnim meczu strzelił, już w 7 minucie meczu, a dziś jego głód zdobycia bramki na pewno jest przeogromny. Potrafi się odnaleźć w najmniej oczekiwanym momencie w polu karnym dla obrońcy, wymanewrować go i oddać kąśliwy strzał. Dziś raczej będzie miał ku temu mnóstwo okazji, a ja wierzę że na bramkę go stać. Kluczem będzie na pewno jego temperament na boisku i to, że w meczach gdzie jego drużyna jest w formie to i on nie będzie próżnował. Myślę że warto pograć po takim pięknym kursie. Mecz o 22

Otrzymane punkty reputacji: +22
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Bundesliga 26.08 Piątek 20:30

Mainz - Hoffenheim
Mainz [over 1,5] |2.02| ⛔ 0-0
Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 202 PLN !

Tak sobie przeglądam dzisiejsze mecze i kolejny jaki upolowałem, to spotkanie dwóch bardzo siebie równych zespołów w tym sezonie. Najciekawsze w tym wszystkim jest to, że obie ekipy mają tyle samo punktów w tabeli i tyle samo bramek. Co jeszcze jest ciekawe to że mają tyle samo wygranych i tyle samo porażek, bo jeszcze żadna z tych drużyn nie zaznała porażki. Trzeba jednak przyznać, że spotkania między tymi drużynami są bardzo emocjonujące i zasypane bramkami. Mój bet kieruje w tym meczu z myślą, że to właśnie Mainz będzie w tym meczu górą i to oni będą najwięcej psuli krwi ekipie gości. Warto zaznaczyć, że Japończyk Okazaki, jest w niebywałej formie, na 5 meczy, 5 bramek. Także dziś będzie w podstawowym i myślę że coś może ukuć. Jak już jedna bramka padnie w pierwszej połowie, to w drugiej to tylko formalność dla Mainz. Okazaki w tamtym sezonie miał bramek 15, teraz już odbił 1/3 i może być tylko lepiej. Uważam że zespół gospodarzy jak najbardziej stać na dwa gole, bo wiadomo że tu chodzi o komplet punktów w pięknym stylu, aby awansować na kolejne wyższe miejsce w tabeli.

// Nie wiem dlaczego, ale Okazakiego nawet nie było w podstawowej jedenastce, ani na ławce rezerwowych, dlatego też mecz nie był już taki kolorowy na korzyść gospodarzy...

Otrzymane punkty reputacji: +18
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Primera Division 27.08 Sobota 16:00

Villarreal - Real Madryt
Obie strzelą |1.63| ⛔ 0-2
Unibet ! / Stawka: 200 PLN / PW: 326 PLN !

Królewscy jutro zawitają do żółtej łodzi podwodnej, więc i tutaj wypadałoby zapieczętować komplet punktów. Ja jednak sobie daruje tutaj wygranej gości mimo, że wolę aby to oni świętowali po meczu zwycięstwo. Po ostatnim meczu zagrali jak w transie, mimo że rywal nie był z górnej półki. Ronaldo w gazie, co mecz to bramka, lub kilka ale jutro czeka ich na pewno trudniejsze zadanie. Na stadionie Villarreal, Królewscy zawsze grają z trudem i mimo że są faworytami, bo mają oczywiście znacznie lepszych i utalentowanych pełnych potencjałów zawodników, to gospodarze również mają kim postraszyć. Warto zaznaczyć, że gra skrzydłami &#39;&#39;żółtej łodzi&#39;&#39; rządzi się swoimi prawami i są one bardzo chytre. Goście natomiast po ostatnim pogromie są nadal głodni kolejnych wygranych w lidze, ale żeby nie byli za pewni, bo wiemy jak często pewność jest zgubna. Ja spodziewam się wyrównanego meczu, z nawiązką dla obu ekip.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Primera Division &amp; Premier League 27.08 Sobota 16:00 &amp; 18:00 &amp; 20:00

Villarreal - Real Madrid [over 1,5] |1.15| ✅ 0-2
Atletico Madrid - Sevilla [over 1,5] |1.33| ✅ 4-0
Barcelona - Granada [over 1,5] |1.09| ✅ 6-0
Hull - Manchester City [over 1,5] |1.25| ✅ 2-4
Unibet ! / [2.08] / Stawka: 100 PLN / PW: 208 PLN !

Taki tam kupon...

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Serie A 28.09 Niedziela 12:30

Sassuolo - Napoli
Napoli Win |1.80| ✅ 0-1
B365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 360 PLN !

Na dzisiejsze popołudnie wybieram spotkanie w lidze włoskiej. Nie ma co wydziwiać, ani cudować ale w tym meczu Napoli już musi ten mecz wygrać. Mający zaledwie 4 punkty w tabeli zespół gości, zagra z bardzo niepoukładaną drużyną jaką są Sassuolo. Napoli jeśli chcę być w czołówce najlepszych drużyn w lidze to i ten mecz, muszą łyknąć. Mają ku temu godnych i solidnych zawodników. Gospodarze grają zbyt chimerycznie, mając tylko jedną bramkę w sezonie póki co i nie wróży to najlepiej. Natomiast ekipa z Neapolu, w delegacjach raz wygrała i raz przegrała. Czas przełamać w końcu swoje słabsze mecze a że rywal, jest jak na tacy podany to nie mogą do tego podejść obojętnie i zgarnąć komplet. Higuain i reszta na pewno będzie nacierać na bramkę gospodarzy. Nie wydaję mi się aby to Sassuolo narzuciło swój rytm, gdyż nie za bardzo potrafią szanować piłkę mimo że są ekipą do której trzeba mieć szacunek. Jak do każdej danej drużyny. Kluczem do wygrania tego meczu przez Napoli na pewno będzie koncentracja do końca i od pierwszych minut wyznaczania sobie rytmu w grze, który będą dyktować. Kurs większy nie będzie, dlatego cieszę się z takiego. Napoli stać na wygraną i jeszcze mają szansę wspiąć się wyżej w tabeli, tylko nie mogą się poddawać. Gram na Napoli!

Otrzymane punkty reputacji: +28
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Liga Mistrzów 30.09 Wtorek 20:45

PSG - Barcelona
Barca Win |2.00| ⛔ 3-2
B365 ! / Stawka: 120 PLN / PW: 240 PLN !

Jeden z najciekawszych wieczornych meczów wtorkowych, a ja myślami już jestem w Paryżu. Ibrakadabra nie został powołany nawet na to spotkanie, a nawet jeśli by zagrał, to ostatnio jego gra nie powala na kolana. Barcelona już w tamtejszej edycji Ligi Mistrzów pokazała, że umie wygrywać w Paryżu. Mimo ich bardzo statycznej gry, to są tutaj faworytem. Messi, Neymar który od lat się wypowiadał że granie w Champions League to kolejne spełnione jego marzenie, więc i tu będzie grał swoje najlepsze zawody. Patrząc na formacje obu drużyn, mający wielki potencjał z dwóch stron, bo nie lekceważę gospodarzy to i oni mają bez Ibry kilka pereł w składzie, którzy potrafią kopać. Jednakże, zaufam tutaj ekipie z Hiszpanii, która wie po co jest w Lidze Mistrzów i jaki jest jej cel. Mimo, że jest to mecz w delegacji to i tu będzie się starać o komplet punktów. Messi i spółka swoją robotę zrobią, skromnie według mnie wygrają, ale wygrają. Od tego meczu zależy czy będę na jakimś plusie we Wrześniu, mimo że jestem na bardzo skromnym... :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Liga Mistrzów 1.10 Środa 20:45

Atletico Madrid - Juventus [over 1,5] |1.45| ⛔ 1-0
Zenit St.Petersburg - Monako [Ostatnia bramka w meczu Zenit] |1.53| ⛔ 0-0
Betsson ! / [2.22] / Stawka: 100 PLN / PW: 222 PLN !

Dziś skromny dubel, idzie w grze. Nie rozumiem kursu na over bramek co najmniej dwóch w meczu aby był trafny tego który będzie rozgrywany w Madrycie. Fakt, że Juve może w Lidze Mistrzów tych bramek nie strzela za dużo, ale jeśli ma na papierze rywala, który na pewno będzie głodny wygranej to i tutaj nie pozostaną dłużni. Atletico, po stracie Diego Costy który ten trafił do Londynu również gra solidnie i co najlepsze nie tracą przy tym wszystkim chłodnego umysłu i grają poprawnie, w ofensywie. Natomiast Juventus w Lidze ani jednej bramki nie stracił, ale jak będzie tutaj? Tevez dużo punktuje, może dziś znajdzie sposób na defensywę Atletico. Drugie starcie, to starcie ekip, w którym to ekipa z Rosji będzie z pewnością drużyną dominującą. Hulk, powinien swoje odprawić. Na swoich śmieciach Zenit są bardzo groźną ekipą a że są faworytem, to ja uważam że tu może gradu goli nie będzie, ale ostatnie słowo należeć będzie do ekipy z Petersburga.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Bundesliga 4.10 Sobota 15:30

Bayern - Hannover [Gospodarze strzelą w obu połowach] |1.44| ✅ 4-0
Borussia Dortmund - Hamburger [Gospodarze strzelą w obu połowach] |1.75| ⛔ 0-1 / Piękny mecz Hamburger! :]
Unibet ! / [2.52] Stawka: 100 PLN / PW: 252 PLN !

Dziś nieco inny wariant na mecze stawianie, spróbuję coś takiego. Prócz tego w dziale Ligi Angielskiej zagrane over 0,5 na WBA z Liverpoolem. ✅

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Premier League 5.10 Niedziela 15:05
Dziś wybieram kolejny wariant z rzutami rożnymi, w danym meczu. Koguty może nie sprawiają solidnych meczy, ale gra skrzydłami zawsze była ich groźna. Są jedną z drużyn w lidze, która nawarstwia tych rożnych na prawdę sporo. Kluczem oczywiście są gry skrzydłami, dzięki którym akcje nabierają sensu. I nie ma znaczenia czy to jest w delegacji czy po prostu u siebie. Dziś rywalizacja ze Świętymi, kurs na Totków również obiecujący ale jednak ja się zabezpieczam rogami. Gospodarze grając na wyjeździe, z ekipą którą będzie rywalizować i na wyjazdach tych rogów plasowała więcej. Sytuacja na prawdę nie jest kolorowa, bo Święci zajmuję trzecie miejsce i ostatnie cztery mecze to ich same wygrane, ale Koguty tanio skóry nie sprzedają. Atutem jest ich boisko i będą dominować, w tym będą stwarzać niebezpieczne sytuacje, dzięki którym goście będą się bronić i rzuty rożne będą w zasięgu ręki. Mają więcej doświadczenia w tym aspekcie, dlatego zaufam gospodarzom z rzutami rożnymi.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Chile 5.10 Niedziela 23:30
U. De Chile - Arica
U. De Chile over 2,5 |1.83| ⛔ 2-0
B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 183 PLN !
Nie ma się co rozpisywać, gospodarze zmiażdżą gości.. mam nadzieję.
* LIVE 38&#39;
U. De Chile over 1,5 |2.20| ✅ 2-0
B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 220 PLN !
Szkoda tego nie wykorzystanego karnego, ale sam mecz nie napawał optymizmem, więc dobrze że skontrowałem to jeszcze w pierwszej połowie ale sumą rzeczy nie jest aż tak źle.

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball 7.10 Wtorek 23:00

St.Louis Cardinals - Los Angeles Dodgers
Miotacze: Miller S - Kershaw C
Dodgers Win |1.62| ⛔ 3-2
B365 ! / Stawka: 200 PLN / PW: 324 PLN !
Bez zbędnych ceregieli. Kershaw dziś na posterunku więc najsilniejsze ogniwo w barwach Dodgers. Spodziewam się dziś rewanżu dla gości, którzy mają zawodników o grubym potencjale i z pewnością celujących bardzo wysoko w tych playoff.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 9.10 Czwartek 4:00

San Jose Sharks - Los Angeles Kings
Powyżej 59,5 strzałów |1.85| ✅ 64
Bwin ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

A więc miałem dzisiaj nic nie grać ale jednak do tego meczu nie mogę przejść obojętnie! Jako analityk NHL, jak to powiedział kiedyś Lutek, czas wziąć sprawy w swoje ręce i znowu stawiać to, czego inni nie stawiają aby również przynosić z tego profity, bo w ostatnim sezonie dzięki temu dużo pieniążków się zgarniało dzięki podobnym kuponom. No dobra do rzeczy! Już dzisiaj rozpoczynamy najlepszą ligę hokeja na świecie, a ja już myślami jestem w Los Angeles. Na Staples Center dzisiaj wylatują rekiny, ekipa o ogromnym potencjale jak i o ogromnej zawziętości i nieustępliwości w grze. Są agresywni, ale i podczas powerplay, grają bardzo precyzyjnie. Królowie jako obrońcy tytuły będą dziś pod małą presją, aby nie wypaść w pierwszej kolejce się nie potknąć. Fakt, że już na pierwszy ogień idą Rekiny. Rywal bardzo niewygodny, bo i w wyjazdach plasuje się bardzo poprawnie, ale nie zawsze się to przekłada. Zobaczymy z pewnością miedzy słupkami Quicka, goalie który 2 lata temu był najlepszy w lidze, a po drugiej jego stronie Niemego. Także pozytywny i utalentowany goalie, który jak ma dzień konia wyłapuje nie mal wszystko. Pamiętam do dziś penalty shot kiedy wybronił w Detroit bardzo obiecująco strzał Bertuzziego. Dziś już rywal z górnej półki więc będzie zacięcie od pierwszych minut. Obie drużyny nie będą próżnować a co lepsze, mają zawodników stworzonych do strzelania bramek jak i oddawania kąśliwych strzałów. Bent Burns sam w meczach potrafi oddać 6 strzałów, a taki Carter albo nawet taki Gaborik też swoje wniesie, bo w końcu gra na swoich śmieciach. Podsumowując gram na strzały, jak to w moim zwyczaju jest praktycznie normalne, bo spodziewam się otwartej linii ognia po obu stronach i z pewnością naszpikowanych akcji. Także, panowie lecimy z analizami, przemyśleniami!

Otrzymane punkty reputacji: +21
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 10.10 Piątek 1:00

Washington Capitals - Montreal Canadiens
Player total shots on goal - P.K Subban powyżej 3 |1.85| ✅ 4
Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

No to dzisiaj już kolejne mecze i jeszcze bardziej ciekawsze niż wczoraj i już zapewniam że to nie będzie byle jaki mecz. Stołeczni, w zeszłym sezonie z początku grali na miarę swoich możliwości i często zdarzało im się przegrywać dość wysoko, aby potem przechylić swoją szale. Mówię tutaj o meczu który rozgrywali z ekipą chimeryczną bo z Flames, która prowadziła 3-0 do 1 tercji. Owca i spółka wzięli sprawy w swoje ręce i zdołali wygrać to całe spotkanie 5-3 A cały popis strzelecki zafundował nam nie kto inny jak Alex! Dziś mimo, że Habs grają dzień po dniu to nie wydaję mi się aby byli jakoś specjalnie zmęczeni, bo tacy zawodnicy grający w takiej lidze, są na takie mecze przygotowani. Mój cel, to Subban! Dlaczego? To nie powinno nikogo dziwić, dlaczego dziś powierzam mu swoje pieniądze. Defensor niemal kompletny, znany z agresywnej gry ale z bardzo czujnej obrony. Jest jednym z zawodników który trener pozwala mu grać jak najdłużej. Podczas powerplay, wykonuje bardzo często snap shot, dużo widzi a co najważniejsze nie poddaje się przy sytuacjach podbramkowych. Warto zaznaczyć, że jest jednym z najlepszych defensorów na świecie i to że gra w podstawowym składzie nikogo nie musi dziwić, a że jego cel w tym meczu jest wiadomy to i on i jego ekipa drugi mecz w delegacji dadzą z siebie wszystko, mimo że po drugiej stronie zawsze groźny OWCA. Linia może nie jest jakoś specjalna wysoka, bo przy samych trzech strzałach mam zwrot, wiec uważam że warto. Nie miej jednak Subban, to jest lis który wie i w jak najmniej oczekiwanym momencie się znaleźć aby ukarać przeciwnika w postaci bramki albo potężnego &#39;&#39;szota&#39;&#39; Dlatego dziś idę w jego kierunku.

Otrzymane punkty reputacji: +26
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 12.10 1:00 Niedziela

Philadelphia Flyers - Montreal Canadiens
Player total shots on goal: Claude Giroux powyżej 2.5 |1.75| ✅ 4
Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 175 PLN !

Dzisiaj już bogatsza oferta w meczach, a ja już jestem w myślach w Pensylwanii. Mój ruch idzie dziś w stronę zawodnika zespołu gospodarzy. 26latek, który nie ma zamiaru odchodzić z Flyers, dziś będzie rywalizował z bardzo wygórowanym przeciwnikiem jakim są ekipa z Montrealu. Dzisiaj zaufam jemu i już tłumaczę dlaczego. Claude, gra w pierwszej linii z Vorackiem i Shennem. Ci dwaj odstają nie co od poziomu &#39;&#39;mojego gracza&#39;&#39; któremu dziś zaufam ale mimo to nie stoją w miejscu. Claude z pewnością jest zawodnikiem nieobliczalnym i na pewno nieustępliwym ale i bardzo walecznym, jego level z meczu na mecz się narasta wiedząc, że ostatnie jego mecze i jego drużyny to są dwie przegrane. Dziś już wypada wyciągnąć wnioski i iść po wygraną. Wells Fargo Center jest twierdzą lotników i zawsze tutaj obojętnie kto przyjedzie, trudno się zdobywa komplet punktów. Kapitan Lotników jest odpowiednio zmotywowany aby ugrać tutaj komplet punktów. Habs gra ich wygląda poprawnie, Subban odwala kawał dobrej roboty, oddaje mnóstwo strzałów, dobrze pilnuje na bandach, ale dziś będzie również miał ciężki orzech do zgryzienia, co kapitana Flyers. Podczas powerplay, # 28 gra niemal całe 2 minuty, jak nie asystuje to oddaję strzał na bramkę i umieszcza gumę w sieci. Dziś zobaczymy Price&#39;a między słupkami ale i on już kapitulował kiedy po drugiej stronie zawsze groźny Giroux. Gospodarze słyną od agresywnej gry i prowokowania przeciwników do popełniania kar. Nie twierdzę że wygrają ale nie jest to niemożliwe. Kluczem oczywiście mojego betu będzie to, że sam kapitan będzie dziś rozdawał karty w swojej ekipie i zacznie się od niego bombardowanie na bramkę gości. Przypomnę tylko (choć zaznaczam że się tym nie sugeruję) że w jednym z meczu z Montrealem sam kapitan zaaplikował aż 7 strzałów, w tym dwa już w pierwszej tercji. Kurs lepszy nie będzie ale do 23.. linia wzrośnie, na gracza o połowę, wiec myślę że warto łapać to teraz!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 13.10 1:00 Poniedziałek
Kolejna promocja, jak dla mnie wykonana nieświadomie przez bukmachera. Grzechem po prostu nie skorzystać. Mój ruch tym razem idzie w stronę Matsa, który z pewnością dziś da się we znaki liściom. Dlaczego? To raczej proste. Ostatni mecz nie napawał optymizmem, dla Strażników a dziś już mecz w swoim domu. Zucarello, to jeden z nielicznych zawodników który potrafi swoją chytrością przebić nie jednego kluczowego defensora w lidze. Co prawda gra dopiero w drugiej linii z Brassardem i, utalentowanym Hagelinem to i on stara się oddać z siebie jak najwięcej aby napsuć krwi rywalom. Mimo swojego niskiego wzrostu jest zwinny, dynamiczny. Na swoich śmieciach ma wyniki obiecujące i jak tylko jest na lodzie oddaje swoje 200%. Zależnie ile minut zagra jego postawa jest solidna. Potrafi sprytnie uciec od defensorów aby ten miał czyste miejsce do oddania strzału. Dziś po drugiej stronie Liście, które dostało łomot od Pingwinów a Strażnicy od kurtek takim samym wynikiem, więc obie drużyny będą podwójnie skupione żeby nie stracić w tym meczu punktów. &#39;&#39;Kocham tu grać, kocham to miejsce&#39;&#39; Tak kiedyś powiedział Zucarello przed meczem z Pingwinami w PO, więc i tu te słowa będą mieć poparcie, bo każdy znający fanatyk NHL zna mniej więcej temperament tego młodego lisa. Linia jest niska, w postaci dwóch &#39;&#39;szotów&#39;&#39; zwrot więc gram.
// Kontuzja Ramienia, Zucarello nie gra - także zwrot !
info -- &gt; http://www.nhl.com/gamecenter/en/preview?id=2014020033

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 15.10 1:30 Środa
W końcu się doczekałem, mojej perełki w postaci petardy kuponu, który mam nadzieje przyniesie owoce. Dziś myślami już jestem w Carolinie, która będzie gościła zespół z Buffalo. Niezwykle chimeryczny, ale i niezwykle drobiazgowy. Mający bardzo słaby team, potrafią się wspiąć i postawić, ale czy to dziś nastąpi, tego nie wiem, ale mój ruch idzie w zupełnie inną stronę! Jeff Skinner, Eric Staal i jego brat Jordan, nie zagrają dziś w meczu z Szablami. Więc mój typ kieruję do jednego z moich ulubionych graczy z NHL, Semina! Już mówię dlaczego. Semin, ma patent na Szable, mający 30 lat dalej wie i nie zapomina jak rozprawić się z rywalem. Przeciwko Buffalo obiecujące wyniki, jeszcze w tamtym sezonie grałem jego właśnie z Szablami i jeszcze mnie nie zawiódł. W niemal każdym meczu jego strzały wynosiły 4, a nawet 6 i 7! I to właśnie z Szablami. Dzisiaj zagra w pierwszej linii i jego cel w meczu będzie oczywiście jasny. Ukrócić męki przeciwnikom i przenieść szale na swoją korzyść. W jednym meczu prawie upolował hattricka a brakowało na prawdę nie wiele, gdyby nie słupek w meczu właśnie z Buffalo, w delegacji. Odszedł 2 lata temu ze Stołecznych i tu się doskonale spisuje. Dwukrotny olimpijczyk mający ogromny potencjał, wie jak zaskoczyć rywala. Dziś między słupkami zespołu gości nie kto inny jak Jhonas Enroth, znający bardzo dobrze swojego rywala jakim jest Semin, po którym bardzo często wyłapuję gumę z sieci. Pamiętam w tamtym roku dwukrotnie stawiałem na jego gola, po kursie 3,20 @ i też siadło, dziś sobie zagram jego strzały, bo wiem że mający wiele do udowodnienia kiedy nie ma kluczowych graczy w jego zespole to on będzie dowodził. Linia może ciut za wysoka, ale i po takim kursie warto.
Oprócz tego Semin to score |2.70|
Betsson ! 100 PLN / PW: 270 PLN !
| Najgorszy mecz Semina, w swojej karierze, bywa czasem tak że nic nie wychodzi i tak miał wczoraj Alex.. cóż nie mam żalu, ale seria kolejna przede mną na kolejne wygrane będzie, nie ma innej opcji (;

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 16.10 Czwartek 2:00 _________________________________________________

Detroit Red Wings - Boston Bruins
Detroit OT |2.05|
Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 205 PLN !

Miałem jednak dziś nic nie grać, ale jednak zainteresowało mnie spotkanie jakie będzie rozgrywane na Joe Louis Arena. Skrzydła pomimo ostatniej porażki z kaczkami ich mecz nie wyglądał wcale źle, bo przewyższali większość w niemal każdym aspekcie, ale mimo tego łut szczęścia zaliczyła ekipa z Anaheim. Skrzydła, mają znakomite doświadczenia, w meczach NHL i że dziś rywal również nie należy do łatwych to będą stanowić swój najwyższy level nad przeciwnikiem, aby ten najwyższy poziom szczytował do końca meczu. Skrzydła grali aż 55 razy w playoff, a ponadto zdradzę wam, że największą ilość zwycięstw w lidze, bo aż 62! Dziś nocą, czeka ich trudne zadanie bo gra z Niedźwiadkami zawsze jest bardzo ciężka, a trzeba wiele się napocić aby wygrać z tą niewygodną dla nich ekipą. Zapewniam że ich jak najbardziej stać. Mają w swoim składzie, bardzo doświadczonego Zetterberga, który ten jest mózgiem zespołu. Jako kapitan będzie na nim spoczywać ogromny ciężar, poniekąd presja, ale i z takimi trudnymi warunkami umie się postawić. Między słupkami zobaczymy Howarda, który jest bardzo utalentowanym i najlepszym goalie, w zespole Detroit. Od niego też wiele zależy, bo Bruins będą polować na jego pole bramkowe. W zespole gości, jeszcze nie wiadomo czy zagra Tuuka Rask. Ośmiornice bez Daytsuka, ale i jego godnie zastępuje Nyquist. Kolejny utalentowany gracz, który bardzo dużo wnosi. Dziś można na niego również liczyć, że i podczas powerplay, albo w reg time, zobaczymy jego w akcji. Mecz nie będzie spacerkiem, ale jednak postanowiłem, że zagram na bardziej doświadczony zespół.

Shootout&#39;s Wings, opanowane do perfekcji ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 18.10 Sobota 1:30
Dziś krócej. JVR, jako środkowy center w Toronto dziś rozgrywa kolejne swoje spotkanie przeciwko Skrzydeł. Ostatnimi czasy właśnie grając przeciwko Detroit ma bardzo solidne wyniki. Jak nie asysta, to bramka. Prócz Kessele&#39;a jest jednym zawodnikiem, który oddaje mnóstwo strzałów na bramkę. Ponadto, podczas powerplay gra ponad minutę, a kiedy grają w osłabieniu czyha na każdy błąd przeciwnika i wtedy również potrafi zapunktować. Toronto złapało wiatr w żagle, po ostatnim meczu w Nowym Jorku i spodziewam się ich dobrego meczu a najbardziej JVR! Poprawna gra nóg, dobrze uderza a co najważniejsze jest waleczny. Oby dziś znów to poskutkowało, bo wiadomo że jest jednym z najlepszych graczy w zespole gospodarzy.

Do góry Bottom