>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Game Center - > Picks By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
  • Tak więc postanowiłem założyć nowy temat, jako drugi w swojej karierze na forumku. Nowa optyka stawiania, nowe analizy, nowy wygląd i co najważniejsze chłodny umysł. W temacie, znajdzie się prawie wszystko ze sportu co uwielbiam. Piłka, Tenis, NHL, a może i czasem coś z NBA albo MLB. Typy będą na pewno podawane z wiedzy jaką posiadam i na pewno z głową. Stawki płaskie, no może czasem trochę większe, zależy od meczu. Liczę że nowy temat przyniesie więcej korzyści, niż strat. Wiadomo nie zawsze da się wygrywać, ale bynajmniej dołożę wszelkich starań, żeby było znacznie lepiej. Najważniejsze, to słuchać siebie i swoich przemyśleń, a nie kogokolwiek ;). Pierwsza myśl kluczowa, druga to doświadczenie, a trzecia to podejście do meczu :cool:.​

Pozdrawiam!

Otrzymane punkty reputacji: +31
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !

1 #

• ▶ ⚽ Match: Portugal - USA
  • Typ: Over 9,0 Corners |1.72|
  • ▶ B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !
  • Wynik: 10 ✅

Mecz za chwilę, więc analizy zbytnio treściwej nie będzie. Pierwszy kupon w nowym temacie, mam nadzieje, że z zyskiem.

Otrzymane punkty reputacji: +15
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !

2 #

• ▶ ⚽ Match: Chile - Netherlands
  • Typ: Over 11,5 Shots poza światło bramki |1.72|
  • ▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !
  • Wynik: 11 ⛔ ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !

3 #

• ▶ ⚽ Match: Mexico - Croatia
  • Typ: Meksyk rozpoczyna mecz |1.90|
  • ▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN !
  • Wynik: ✅

Taki ryzyk, a co! :razz:

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !

4 #

• ▶ ⚽ Wszystkie mecze C &amp; D
  • Typ: Under 16,5 żółtych kartek |1.67|
  • ▶ Betsson ! / Stawka: 100 PLN / PW: 167 PLN !
  • Wynik: 13 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tennis , Wimbledon ATP !

5 #

• ▶ Lukasz Kubot - Dusan Lajovic |1.50|
  • ▶ Feliciano Lopez - Ante Pavic |1.18|
  • ▶ Betsson ! ▶ {1.77} / Stawka: 100 PLN / PW: 177 PLN !
  • Wynik: ✅ 6:7; 7:6; 6:3; 7:6 / 6:4; 7:6; 7:5 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +14
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !
7 #
  • ▶ ⚽ Match: Kostaryka - Grecja
  • Typ: Obie strzelą |2.18|
  • ▶ Unibet ! / Stawka: 50 PLN / PW: 109 PLN !
  • Wynik: ✅

Takie kursiwo, to według mnie promocja, a patrząc na wcześniejsze wpisy nie widzę aby ktokolwiek atakował w tym meczu BTS. Ja sobie zagram i już tłumaczę dlaczego. Obie ekipy może nie preferują zbyt ofensywnej gry, to wiadomo jakiej rangi jest ten mecz, to żadna z ekip nie będzie się oszczędzać. Sprawa się wydaje prosta, gdyż jedna ekipa strzeli, druga się bardziej otworzy. Wiadomo, że może być na początku zachowawczo, ale i tutaj raczej któraś z ekip będzie szanować piłkę tak długo, aby uśpić rywala. Ja nie widzę tutaj faworyta, mimo że wiele osób stawia właśnie na Kostarykę. Trzeba oddać ogromny szacunek chłopakom co zgotowali w grupie, Włochom i drużynie z Urugwaju, bo remis z Anglią też nie był słabym wynikiem. Wszyscy przed turniejem nie spodziewali się takiego scenariuszu, że to właśnie te drużyny będą walczyć o kolejny mecz &#39;&#39;finałowy&#39;&#39; Spodziewam się jednak otwartego meczu, naszpikowanymi z sytuacje bramkowe jak najbardziej trafne bo obie ekipy będąc w tej fazie rozrywek, po prostu nie przystaję, aby nie strzelić w reg time, gola. Stawiam na BTS.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Wimbledon !

9 #

• ▶ Federer, Roger - Raonic, Milos |1.30|
  • ▶ Paes, L / Stepanek, R - Pospisil, V / Sock, J |1.40|
  • ▶ Unibet ! ▶ {1.82} / Stawka: 100 PLN / PW: 182 PLN !
  • Wynik: ✅ 6:4; 6:4; 6:4 | ⛔ 6:7; 3:6; 4:6

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Finał Wimbledon !
10 #
  • ▶ Federer, Roger - Novak, Djokovic |2.43|
  • ▶ ComeOn ! / Stawka: 100 PLN / PW: 243 PLN !
  • Wynik: ⛔ 7:6; 4:6; 6:7; 7:5; 4:6 ⛔

Zwykle nie lubię grać przeciwko Novakowi, ale dziś po prostu muszę... bez zbędnych ceregieli, bez dłuższego rozpisywania.
Trzeba wyruszyć przed centralny kort i kibicować Rogerowi.. a potem do Polski.. ????

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !

11 #

• ▶ ⚽ Match: Brazylia - Niemcy
  • Typ: Niemcy Awans |1.85|
  • ▶ Betsson ! / Stawka: 180 PLN / PW: 333 PLN !
  • Wynik: ✅ 1-7 ✅

Tak więc już mecz o ogromną stawkę dla obu ekip, w którym wygranie tego meczu jest awans do finału Mistrzostw Świata 2014! Ja celuje w naszych sąsiadów, z racji temu że ich gra w meczu z Francją napawała mnie nie tyle co optymizmem, ale ich defensywa była nie do zdarcia. Grająca Brazylia w tych MŚ, gra nie tego do czego nas przyzwyczaiła, bo te mecze nie mają jakiegoś polotu, mimo że są ogromnym i silnym potencjałem. Nie zobaczymy do końca turnieju Neymara, według mnie jest to ogromna strata, dla Gospodarzy tego turnieju. Każdy wie, jaką kluczową role odbywał ten zawodnik na boisku, Niemcy powinni tą stratę właśnie wykorzystać i zagrać podobnie jak z Francja a nawet i lepiej. Koledzy z drużyny Neymara, pisali w wielu portalach społecznościowych, że wygrają dla niego ale ja jednak sądzę że bez niego to nie będzie łatwo ten mecz wygrać, wiedząc jaką po drugiej stronie drużyną są Niemcy. Jeśli miałbym po kolei opisywać linie defensywy, przeciwko drugiej, jednak skłaniałbym się ku temu że jest równo na tej linii i zawodnicy stoją na podobnym poziomie. Jednak wykorzystam moment braku najlepszego zawodnika w Brazylii i zagram na Niemców.​

Otrzymane punkty reputacji: +24
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !

12 #

• ▶ ⚽ Match: Argentyna - Holandia
  • Typ: Liczba celnych strzałow over 7,5 Holandia |1.70|
  • ▶ Unibet ! / Stawka: 120 PLN / PW: 204 PLN !
  • Wynik: ⛔ 3 ⛔

Miałem zagrać na awans Holendrów, ale jednak coś mnie blokuje... Postanowiłem sobie zagrać na celne strzały Holandii. Co najlepsze, fifa.com rozlicza takie zakłady jako celne, nawet jeśli strzał jest zablokowany. Holandia jeszcze ani razu nie oddała niżej 7 celnych strzałów na bramkę rywala, podczas tego turnieju i dzisiaj wiedząc jaką rangą jest ten mecz, to i tu nie będą spoczywać na laurach. Dogrywka również jest wliczana.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
WORLD CUP 2014 BRAZIL !
13 #
  • ▶ ⚽ Match: Brazylia - Holandia
  • Typ: Więcej w posiadaniu piłki - Brazylia |1.60|
  • ▶ Unibet ! / Stawka: 180 PLN / PW: 288 PLN !
  • Wynik: ✅ 58% ✅

Brazylia po ostatniej istnej kompromitacji, jaką nabawili się z Niemcami dostając wynik z &#39;&#39;kosmosu&#39;&#39; bo nie potrafili się przez chwilę w pierwszej połowie przemóc, aby napsuć krwi naszym sąsiadom, stawia się na swoim terenie, w meczu o 3 miejsce w całych MŚ. Mecz, w którym wyłoni ekipę, która będzie najlepsza trzecia na tym turnieju. Osobiście uważam, że nie powinna być to Holandia, ostatni mecz z Argentyną grała tak jak by była zmęczona całym turniejem i chyba już powoli czują to w nogach, aby wrócić do domu mimo że jeszcze jest mecz o brąz. Brazylia, z pewnością wyciągnęła wnioski z ostatniego meczu i tu już jak nie dla kibiców, to dla siebie muszą kontrolować to spotkanie z Holandią, która mimo wszystko potrafi być sprytna. Kurs, na większe posiadanie piłki Brazylijczyków, może do jutra być mniejszy, więc atakuje już teraz. Na cały turniej dzisiejsi gospodarze, tylko raz byli gorsi od rywali, jeśli chodzi o procenty, w posiadaniu. Był to rywal również z Ameryki południowej, Chile która również z Holandią miała znaczącą przewagę w posiadaniu. Tu jednak zaufam swojej intuicji i Brazylii, która w tym meczu musi dyktować warunki w meczu by wyjść z twarzą z tego turnieju.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
ATP - DEBEL Bogota !

15 #

• ▶ Ratiwatana Sa. / Ratiwatana So. - Groth S. / Guccione C. |1.55|
  • ▶ Unibet ! / Stawka: 100 PLN / PW: 155 PLN !
  • Wynik: ✅ 6:7; 5:7 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +9
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
ATP - DEBEL Gstaad !

16 #

• ▶ Emmrich M. / Kas C. - Andujar P. / Monaco J. |1.80|
  • ▶ B365 ! / Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !
  • Wynik: ⛔ 6;2; 6:7; 9:11 ⛔

/ Staty zrobię dziś wieczorem.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Staty, liczone od nowego tematu do dzisiaj.​

, Suma stawek: 1730 pln
, Suma wygranych: 1756 pln

- Zysk: 26 pln ✅
- Yield: 0,01%

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball !

1 #

• ▶ :baseball: Atlanta Braves - Miami Marlins |1.60|
  • ▶ bet-at-home ! / Stawka: 200 PLN / PW: 320 PLN !
  • Wynik: ✅ 6:1 ✅

Santana dzisiaj na posterunku, miotaczy u gospodarzy po ostatnich wpadkach Atlanty czas w końcu wziąć sprawy w swoje ręce i wygrać mecz, z ekipą z Miami. Santana mimo nie obiecujących wyników ma po drugiej stronie dzisiaj Eovaldi, z którym wiele razy już wygrywał, liczę że nie zapomniał tego jak się wygrywa i przełamię ostatnią złą passę Braves.

/ Santana, genialny mecz! :cool:

Otrzymane punkty reputacji: +17
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna Ekstraklasa !
2 #

• ▶ ⚽ Cracovia - Legia |2.20|
  • ▶ Unibet ! / Stawka: 70 PLN / PW: 154 PLN !
  • Wynik: ✅ 1-3 ✅

Po widowiskowym ostatnim meczu na eliminacje Ligi Mistrzów, ekipa z Warszawy zagrała w końcu swoje bardzo dobre zawody. Dziś już trzeba zmierzyć się na wyjeździe z nieobliczalną ale i chimeryczną Cracovią, której trzeba udowodnić że pierwszy mecz pierwszej kolejki to był wypadek przy pracy. Zwykle nie stawiam, Polskiej kopanej (z pewnych powodów) ;) ale dziś jednak coś mnie podkusiło. Legia i w delegacjach potrafi zamęczyć rywala i ukuć trzy punkty. Dzisiejsi gospodarze również w pierwszej kolejce polegli, ale dzisiaj już rywal po drugiej stronie jaka jest Legia nie ma mowy o przelewkach tej drużyny.

Otrzymane punkty reputacji: +9
Do góry Bottom