>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 11.03 Środa 0:30 &amp; 1:00

:hokej: Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning
Habs OT @1,88 Pinnacle ! ⛔ 0:1 OT
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 188 PLN !

Bez analizy, nie ma czasu.

:hokej: Minnesota Wild - New Jersey Devils
Zach Parise to score @ 3,00 Betsson !
▶ Stawka: 50 PLN / PW: 150 PLN !
Analiza.

2 asysty, w tym jedna nieuznana dla Parise&#39;a gdzie powinna być bramka zaliczona na jego koncie... :zoltakartka:

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 13.03 Piątek 0:05 __________________________________________________

:hokej: Boston Bruins - Tampa Bay Lightning
Patrice Bergeron over 0,5 points @ 1,75 Unibet ! ✅ Piękny snapshot goal z niebieskiej! ;)
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 175 PLN !

Chyba kogoś poniosło z tym kursem. Sytuacja Bostonu nie pewna, jeszcze co do finałów. Dziś nie tylko typowe must win, ale i Bergeron też swoje w tym meczu odda. Analiza &#39;uboga&#39; bo zapomniałem że mecz już niedługo...

Oprócz tego że strzelił, to i również pograne było na to że dziś strzeli po kursie @ 3,55 ale nie wliczam do statów :]

✅✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Indian Wells / 17.03 Wtorek - Noc pl time.
Flavia @ 1,72 ✅
{3,03} ▶ Stawka: 100 PLN / PW: 303 PLN !
/ Betsson !

Otrzymane punkty reputacji: +14
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 21.03 Sobota 21:05
Podoba mi się ostatnio gra Płomieni. Są groźni, regularni a co najlepsze w ich wykonaniu to potrafią dobić rywala w najmniej oczekiwanym dla niego momencie. Mecz z Lotnikami był wręcz kapitalny. Pierwsza tercja, wyczucie słabości rywale i jego słabego punktu. W drugiej odsłonie już nie co bardziej otwarte ich zawody, wygrywające tercje jedną bramką. A w trzeciej to już formalność. Zauważyłem ciekawą zależność. Płomienie, dopóki nie przegrywają najwięcej sił oddają właśnie w trzecich tercjach. Mają ciąg na bramkę i są do tego bardzo skuteczni. Hudler a nawet Gaudreau, który gra jeszcze lepiej podczas gry w przewadze notuje tych bramek więcej. Ciekawe jak by wyglądało gdyby grali w jednej linii, z Czechem co mecz bo ostatni mecz im własnie wyszedł genialnie. Bo grali w pierwszej linii ostatni mecz i taka formacja co mecz może przynosić owoce. Może taką taktykę trener Hartley obmyśli na playoff. Kto wie, chciałbym. Płomienie ten mecz muszą potraktować jak wyzwanie i jako cel, który muszą zdobyć. Uciekają Królom i chyba byłaby sensacja, jak by obrońcy Stanleya nie zagrali w playoff, ale i oni depczą po piętach ekipie z Calgary. Natomiast Kurtki grają w kratkę. Raz zagrają całkiem dobry mecz, a raz żmudny i nie do pamiętania. Hartnell, wychodzi na najlepszego gracza a zawodnik z takim stażem, jak on budzi ogromny podziw. Co mecz, to bramka. Chyba dawno takiej zawodnika nie widziałem, żeby co mecz strzelał chociaż jedną bramkę w meczu. Nie zdziwię się jak dziś też coś ukuję, ale moje oczy kieruję na Flames. Jako to, że mają w tym sezonie grać w playoff jako to jest ich główny cel, to i Jackets będą do ogrania. W domu zawsze lepiej niż w delegacjach powiedział ostatnio na konferencji prasowej Monahan. Zaufam gospodarzom i tak ich gram. Stawiam na Flames.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 25.03 Środa 0:05

:hokej: New York Rangers - Los Angeles Kings
Powyżej 57,5 strzałów na bramkę @ 1,85 Bwin ! ✅ 71
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Dzisiaj prawdziwa uczta, dla fanatyków Hokeja. Sytuacja Króli również jest niepewna, bo jeszcze w tamtym sezonie bili niemal wszystkich o głowę a teraz jeszcze muszą walczyć do PO. Nie bez powodu nazywają to najlepszą ligę hokeja na świecie, w której wszyscy grają na najwyższych obrotach. Niedługo finały po Stanleya, a że Królowie mają nóż na gardle to dzisiaj w delegacji z tak trudną ekipą jaką są w gazie Strażnicy będą grali swoje najlepsze zawody, po wczorajszej wizycie w Jersey, gdzie wygrali dwoma bramkami a Kopitar zagrał chyba mecz życia. Strażnicy mają pewny awans, ale nie ma mowy aby i oni w tym meczu odstawiali fuszerkę. Jedno jest pewne, żadna z drużyn tu się nie będzie oszczędzać. Ostatnio Żona Kreidera miała urodziny, więc ten z prezentował dla niej gola na początku meczu z Kaczkami. Cały mecz mieli pod kontrolą a dziś podwójne wyzwanie. Obrońcy Pucharu Stanleya. Jako, że nie widzę tutaj faworyta, będzie wymiana z dwóch stron. Dlatego strzały jak najbardziej widziane. Linia zaniżona o kilka oczek więc atakuję. Królowie pod presją, na pewno będą szukać swoich szans pod bramką Talbota. Ale ten ostatnio broni jak w transie, czy mimo wszystko to wystarczy? Zobaczymy, ja idę w kierunku &#39;&#39;szotów&#39;&#39;.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Basketball 28.03 Sobota 0:00

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 29.03 Niedziela 1:05

:hokej: Minnesota Wild - Los Angeles Kings
Kings OT @ 1,85 Unibet ! ⛔ 4:1 ????
▶ Stawka: 150 PLN / PW: 277,5 PLN !

Choć meczy już mnóstwo za mną, to mój wzrok kieruję spotkaniem w Minnesocie. Gdzie Dzikusy będą gościć na swoim terenie obrońców Pucharu Stanleya. Dzikusy są b2b wczorajszy mecz, z Flames wygrali po męczarniach i jakoś mnie specjalnie nie przekonuję ich dobra postawa, bo ich gra nie jest jakaś regularna, coby powiedzieć konsekwentna. Vanek, Parise dobrze się rozumieją podczas gry w przewadze, ale i oni mają swoje przestoje. Parise potrafi zagrać 5 meczy pod rząd i nie strzelić gola, a nawet przy tym nawet nie oddając asysty mimo, że wczoraj strzelił. Dziś po drugiej stronie już nie taki byle kto przeciwnik. Ale obrońcy Pucharu Stanleya, który dwukrotnie zdobyli Nowy Jork. Raz wygrywając ze Strażnikami i raz z Wyspiarzami. Dziś gra kolejna w delegacji i wątpię aby się przestraszyli Dzikusów, którzy wczoraj wygrali z Płomieniami. Króle mają to do siebie, że dopóki nie osiągną zamierzonego celu to nie spoczną. Tak było właśnie w finałach tamtego roku. Nie muszę przytaczać dokładnie spotkań z Rekinami, co zrobili aby wyjść zwycięsko. Podoba mi się postawa Kopitara. Koledzy z drużyny mu ufają i choć bramek dużo nie strzela, to jest głównym dowódcą jeśli chodzi o akcje &#39;meczowe&#39;. Na pewno dzisiaj podsunie jakiś krążek zawodnikowi z LA aby ten ulokował go w sieci. Quick na pewno szczęśliwy z powodu ostatnich wiadomości rodzinnych, więc i tu motywacja jest kolejna. Dzikusy grają na pewno groźnie u siebie, ale nie do końca im się to przekłada. Stawiam na Króli, aby powoli powoli obiegali od miejsca w tabeli i mieli spokojny awans do PO. Mimo, że finały tuż tuż...

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Basketball 31.03 Sobota 2:00
Jako, że dzisiejszej nocy mam już &#39;3 rocznice - 3 lata&#39; na forumku postanowiłem że zaszaleję dziś ze stawka i zagram na Kuzyna under. Miśki słyną z tego, że mają najlepszy &#39;difens&#39; w lidze i na pewno utrudnią dziś mecz liderowi ekipy z Sacramento. Stawiam już teraz bo potem może linia spaść. A widzę że u niemal wszystkich buków linie 22,5-23,5. Ta póki co jest najwyższa. Próbujemy ;)
Miał grać kilka minut, buki to wychwyciły i ostatecznie Marcus ma dziś wolne.
http://www.rotoworld.com/headlines/nba/262264/demarcus-cousins-(rest)-out-for-monday-night

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 31.03 Wtorek 1:35
Takiego podkładania Montrealu dawno nie widziałem. Cóż, mam nadzieje że w PO też zagrają miernotę bo tu widać jak im nie zależy na wygranej. Szkoda oczu na oglądanie takich sprzedawczyków. :] ⛔ ????
Jako to, że poprzedni typ grubiej pograny będzie zwrotem, zaufam dziś ekipie z Montrealu i pogram ich grubiej.
Montreal jak i ekipa z Florydy - Tampa, mają zaklepany awans spokojny do finałów. A, że ekipy już sobie to zaklepali to ja jednak tutaj poszukam wygrania zespołu gospodarzy. Ostatnio Błyskawice dość pewnie z Habs wygrywali i to na tak trudnym terenie jakim jest Montreal. Dziś już role mogą się nieco zmienić. Już piszę dlaczego. Ekipa Habs troszkę przespała te mecze z Tampą a dziś wiedząc że obie drużyny mają awans to trzeba w końcu ustawić do szeregu Błyskawice. Tak jak to było w tamtym roku z Tampą. Gdzie tutejsi gospodarze, zmiażdżyli ich z powierzchni ziemi, nie dając ani jednego meczu wygranego w serii. Jak dobrze pamiętam było 4-0. Tampa nie była sobą, grała &#39;&#39;tak szybko&#39;&#39; i tak szybko &#39;&#39;odpadła&#39;&#39; Nie pomogły tu swoje lodowisko, swoi kibice, ani swoje ściany. Drużyna Stamkosa to dalej silna drużyna, ale mająca to do siebie, że jak łapią zastój to ciężko jest im z niego wyjść. Rozżalona ekipa z Montrealu przegrała na własne życzenie, raz skromnie 0:1 i raz dwoma bramkami 2:4. Dlatego, że są rozżaleni czas wziąć sprawy w swoje ręce. I wygrać spotkanie na swoich śmieciach. Pacioretty, Subban, Plekaniec to chyba trójka &#39;muszkieterów&#39; Montrealu która doskonale się rozumie. Subban, jak przyciśnie z niebieskiej to albo guma w sieci, albo jęk zawodu. Jego strzały są tak niebezpieczne, że trzeba się trochę napocić aby go wybronić. Trochę zachwaliłem zawodników z Montrealu, ale chyba w pełni zasłużenie. Drużyna mająca kapitalna defensywę i do tego między słupkami mają utalentowanego &#39;&#39;Prajsa&#39;&#39; który momentami broni jak w transie. Dzisiaj po drugiej stronie Price, w zespole gospodarzy a w zespole gości Bishop. Liczę na gospodarzy i tak ich stawiam. Liczę że będą konsekwentni ostatnich porażek z zespołem ze słonecznej Florydy i to dziś oni będą rozdawać karty.

Otrzymane punkty reputacji: +7
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 2.04 Wtorek 2:05

:hokej:
Pittsburgh Penguins vs Philadelphia Flyers

//
Philadelphia Flyers OT ML @ 2,80 Unibet ! ✅ 1:4 ✅ ????
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 280 PLN !

Miałem nie grać nic do finałów, ale jednak zmieniłem zdanie i dzisiaj idę w jednym kierunku a że meczy mało to sobie zagram jeden ciekawy i chyba najlepszy mecz tej &#39;nocnej sesji&#39; polskiego czasu. Dzisiaj derby Pensylwanii co za tym idzie? Prawdziwa wojna, batalia której każdy chce wyjść zwycięsko ale wygranym będzie tylko jeden. Pingwiny to typowy rodzaj zespołu, który pomimo zdarzających się trudności z jakiś powodów potrafią znaleźć sposób na wygranie danego spotkania. Tak było ostatnio z Kojotami choć dopiero prawdziwa strzelanina zaczęła się w trzeciej tercji. Dziś na przeciw siebie spotykają się ekipy bardzo dobrze sobie znane. Lotnicy mają patent na Pingwinów i to właśnie na ich terenie. Gdzie potrafią narzucić swój styl i do tego są bardzo agresywni na bandach. Z resztą w takim meczu nie sposób o pójście na łatwiznę. Tylko na determinacje i walczenie do końca. Mecze takie jak ten rządzą się swoimi prawami. Mnóstwo kar, bójka w meczu, dużo wyzwisk pod adresem zawodników, fundując sobie miłe słowa. Nie miej jednak Lotnicy na pewno podrażnieni faktem, że nie wystąpią w playoff dzisiaj zagrają tak jakby to był mecz na miano awansu do finałów. Są chciwi ale na pewno i &#39;&#39;brutalni&#39;&#39; w takich meczach jak ten, gdzie pozostawią mnóstwo potu jak ekipa z Pitss, żeby ten mecz osiągnąć tak jak to sobie wymierzyli na samym początku. Choć &#39;sercem&#39; jestem za Pingwinami, ale kiedy chodzi o sprawy &#39;biznesowe&#39; gdzie można coś zarobić sentymenty idą na bok. Voracek ostatnio mało co punktował ale i on wie kiedy w najmniej oczekiwanym momencie odpalić. Mało tego jest Simmonds, który co mecz odstawia kapitalne zawody. Dużo strzela, jest aktywny i nieustępliwy. Prócz tego jest jeszcze kapitan którego nie trzeba nikomu przedstawiać. Mający do dziś kosę z Crosbym będzie próbował mu utrzeć nosa w dzisiejszym spotkaniu. Crosby dla mnie dalej jest geniuszem, ale dziś mam nadzieje mi wybaczy, stawianie przeciwko niemu. Lotnicy po za tym, że nie zagrają w playoffach dziś przed nim kolejne wyzwanie. Żeby po raz kolejny udowodnić która ekipa w Pensylwanii między tymi drużynami jest lepsza. Kolokwialnie mówiąc, jeśli dziś wygrają a wierzę w to nie uznają sezonu na straty. Gdzie po sezonie, wszyscy wyjadą na wymarzone wakacje. Ekipa gości ma to do siebie, że też kręci dużo cyferek w postaci strzałów. Ma kto strzelać w tej drużynie i co najważniejsze, wymiana linii jest również interesująca gdzie w każdej znajdzie się ktoś, kto może zmienić losy tego spotkania na korzyść całej drużyny. Stawiam na Flyers.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 3.04 Piątek 1:35

:hokej:
Montreal Canadiens vs Washington Capitals

// Więcej strzałów na bramkę - Capitals @ 1,80 Bwin ! ⛔ 27-19
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !

Ostatnio zaliczyłem dosyć solidną wtopę na zawodnikach Montrealu, ale nie przewidziałem tego że będą się podkładać, gdzie pierwsza tercja była wręcz tragiczna w ich wykonaniu. O drugiej nie wspominając. Dziś już inny mecz, tamten idzie w zapomnienie. Montreal na pewno to team zbudowany z arcy-silnej defensywy, mająca to do siebie że i oni włączają się do akcji kiedy ich zespół jest w natarciu. Jako jedyna chyba drużyna z ostatnich meczy, gdzie dużo bramek strzela w osłabieniu. A kreatorem tego wszystkiego jest nie kto inny jak Max Pacioretty. Subban też jak ma dzień konia to przywalić z niebieskiej potrafi. Nie miej jednak ja gram nie co niższą stawką dzisiaj zespół przeciwny. A są nim Stołeczni. Którzy mają swojego lidera, Ovce który swoim nietuzinkowym charyzmatycznym charakterem, budzi postrach nie jednego bramkarza w tej lidze. Jest groźny a co najważniejsze jak już się rozpędzi to i Subban będzie miał z nim ciężką prace. Prócz tego jest Braden Holtby, który stoi z meczu na mecz na wysokości zadania i broni na prawdę trudne strzały. Pomimo, że po drugiej stronie człowiek Price który też jest ciężkim bramkarzem do pokonania. Defensywa Caps też ma swoje luki ale i oni oddają sporo asyst w tym sezonie. Nie można zapomnieć o Szwedzie, Backstromie który jest najlepszym kumplem z Alexandrem i nie dość że sprawnie się uzupełniają podczas gry w przewadze to sam Nicklas jest zawodnikiem który sieje zagrożenie pod bramką rywali. Czasem wychodzi z ukrycia, czasem odpali hattricka a czasem zagra piach. Ale w takich meczach jak ten z pewnością zagra swoje 200%. Ponadto, samo to że goście oddają mnóstwo strzałów, tak jakby rozwiązali worek ze strzałkami to stoją na wysokim levelu w meczach z Habs. W ekipie gości ma kto strzelać i niemal każdy zawodnik oddaję kilka strzałów w meczu, czego nie mogę powiedzieć o Montrealu. Dlatego tak dziś na nich liczę i gram ich skromną stawką.

W dziale NHL, była petarda która przyniosła owoce ???? ✅ ✅ ✅

Takie mecze to ja lubię. NHL :!:

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
MLB Baseball 13.04 Poniedziałek 22:35

:baseball: San Francisco Giants - Colorado Rockies
// Giants @ 1,83 B365 !
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 183 PLN !

M I S T R Z O W I E ???? ⛔

Są spadki i to duże i będzie jeszcze spadało, ale ja zdążyłem jeszcze pograć takim kursem, dla niedowiarków mogę podesłać screena ;) Dlaczego tak kursy spadają? Kumaci wiedzą co się święci.. i co w tym meczu się będzie działo, dlatego i ja atakuję Giants!

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Liga Duńska 2 [20.06.2015] 15:00
Bramka w 96 minucie ???? wał konkret ;) ⛔ ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +12
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Copa America [25.06.2015] 1:30
Stawiam już teraz, bo nie zdziwię się jak kursy do jutra nocy spadną i to solidnie. Dlaczego? a to dlatego, że w zespole gości dzisiejszej Copa Ameryki nie będzie grał najlepszy napastnik tej drużyny Cavani. Choć i on też w tym turnieju nie pokazał nic dobrego, ani specjalnego to nie ma to dla mnie znaczenia, jakim składem teraz zagra Urugwaj. Od samego turnieju Urugwaj w mojej ocenie gra bardzo słabo, z Argentyną jedynie się coś tam próbowali postawić, dopiero w drugiej połowie bo cała pierwsza odsłona była bardzo ospała z ich strony. Nie wydaję mi się, aby w jakimkolwiek stopniu zagrozili Chile. Zwłaszcza, że maszynka się dopiero rozkręca, a to świadczy chociaż jak ostatnio rozbili Boliwię mimo że ta drużyna też nie jest jakaś arcy-mocna. Chile, są gospodarzem tego turnieju i grają bardzo solidnie, choć w pierwszym meczu dopiero się obudzili w drugiej połowie, ale to takie są pierwsze kolejki. Z Meksykiem też się męczyli, ale i oni mają w swoim rosterze kilka perełek, co potrafią wiele zwojować. Sanchez, bramka z przypadku ale jest zaliczona, jest Vargas który jest niebezpiecznie trudnym przeciwnikiem dla defensorów rywali, jest Vidal który jeszcze króluje na strzelca, ale to też może się zmienić. Cały zespół poprawnie pracuje na 3 punkty, a teraz z Urugwajem mogą tylko to potwierdzić. Ta przerwa w turnieju, kilkudniowa nie może nic zaszkodzić. Stawiam tutaj na bardziej mocniejszy team i do tego aktywniejszy w takich turniejach jak Copa America. Chile może dotrzeć tu nawet do finału. Sanchez i spółka zrobią robotę. Brazylia bez Neymara, to może jedynie dobić do ćwierćfinału, ale mimo wszystko brakuję tej Brazylii gdzie grał Ronaldo, Carlos... teraz, to są jakieś &#39;&#39;świeżaki&#39;&#39;

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna - Copa America [27.06.2015] 1:30

⚽ Argentyna - Kolumbia
Messi strzeli @ 2,30 Betsson ! ⛔ ????
▶ Stawka: 250 PLN / PW: 575 PLN !

Chyba najwyższy kurs na Leo, w bukach. Dzisiaj idę w jego stronę. Dlaczego? To proste, turniej wchodzi w decydującą fazę rozgrywek i nie ma mowy o przelewkach. Bramka na razie tylko jedna na koncie Argentyńczyka, to stanowczo za mało, wiedząc że w Lidze Hiszpańskiej dopiero się rozkręcał z meczu na mecz, gdzie ładował bramek mnóstwo. Teraz po drugiej stronie Kolumbia, która nie gra jakoś specjalnie wzorowo na tym turnieju, choć mogło się wydawać, że mając taki atak to będą grali znacznie lepiej. Messi, jako najlepszy piłkarz na świecie (no prawie) ???? to od niego się więcej wymaga. Kto jak kto, ale potrafi nieźle wykańczać i do tego zwinność pozwala mu szarżować na bramkę i oddawać przy tym bardzo ładne trafienia. Argentyna dużo nie strzela, ale jak będzie potrzeba (a dziś, już temu sytuacja wymaga) to Messi zrobi robotę. Będzie widoczny i efektywny. Bo ostatnie mecze z jego udziałem, to zawsze czegoś brakowało. Argentyna z taką grą nie przekonuję mnie w ogóle do wygrania Copa, ale dziś już trzeba postawić kropkę nad i. Moim zdaniem Leo dzisiaj przypomni chłopakom z teamu jak się strzela i będzie ciężko go powstrzymać.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Tenis Wimbledon [29.06.2015]
Pospisil V - Millot V [1,37]
Broady L - Matosevic M [1,47]
(2,01) ▶ Stawka: 200 PLN / PW: 402,78 PLN ! Unibet !
Wimbledon zacząć czas. Mój ulubiony Wielki Szlem, a chyba wiadomo z jakich względów. Z takich że rozgrywany jest w Londynie. Na pierwszy ogień widzę Vaska, który na trawce sobie całkiem solidnie radzi. Do tego, ma silnie bity serwis, który dzięki niemu zdobywa masę punktów. Dużo wyrzucających serwisów na przeciwnika. Millot nie zagrozi w żadnym stopniu Kanadyjczykowi. Druga opcja, to Matosevic. Przeciwnik podany jak na tacy, Marinko gra mimo swojego wieku nie regularnie, ale pierwsza runda będzie po jego stronie.
&lt; Matosevic prowadził 2-0 w setach, a przegrał - ŻENUAAAA! &gt; ????
/ E: koniec prowadzenia tematu do rozpoczęcia sezonu NHL (analizy będą się pojawiać w działach &#39;Typy dnia, Piłka Nożna, czasem w Tenisie) tyle.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Wracamy do tematu pierwszego, kompletnie zapomniałem o tym że istnieje przez moją ilość postów przeze mnie napisanych. ???? Zaraz jedziemy z tematem i z typami :!:

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Anglia Premier League [16.08.2015] 16:00

⚽ Manchester City - Chelsea
- Poniżej 2,5 bramek
▶ 2,02 Marathonbet / Stawka: 200 € / PW: 404 €

Wynik: 3-0
FUCK THE FERNANDINHO ????

Przed nami hit kolejki. Najlepsze spotkanie zafundowali nam organizatorzy Premier League na niedziele, które będzie można oglądać na Canal +. Od razu pierwsza myśl jaką w tym meczu kieruje się to ostatnie mecze Chelsea, które nie napawają niestety optymizmem. Finał pucharu Anglii zagrali mizernie, do tego kilku zawodników od samego początku do teraz bym wykreślił z listy, bo oni nic nie wnoszą. Mówię tutaj o Fabregasie i o takim Remym, który 4 razy był wtedy na spalonym. Fabregas, nim ruszy z piłką to trochę minię, a w Chelsea jak idą kontry to trzeba trochę operować na szybkości, ale on tego nie ma. Szczerze nie wiem co ten Mourinho w nim widzi, no ale ja tam nie decyduję. Przegrali na własne życzenie, bo nie potrafili być precyzyjni. Do tego kilka razy próbowali atakować bramkę Cecha, ale bez skutku. Przyszła Liga. Pierwszy mecz u siebie, na przeciwko Łabędzie. Też męczenie się z piłką i zero polotu aby powiedzieć regularności pod bramką Swansea. Wręcz odwrotnie to Swansea atakowała i miała do tego więcej rogów, a po pierwszej połowie jeszcze to tak extra z ich strony nie wyglądało. Manchester City, pierwszy mecz w lidze i od razu 3 oczka. Jakoś mnie to nie dziwi, bo rywal to był wręcz podłożony na tacy. W spotkaniach towarzyskich też grali całkiem w porządku, pomimo ostatniego meczu ze Stuttgartem gdzie przegrali 2-4. Teraz już druga kolejka i po drugiej stronie Mistrz Anglii. Na pewno respekt obu ekip jest ogromny, ale tylko jedna drużyna wyjdzie w tym meczu zwycięsko. Ja bym nie nastawiał się na grad bramek, z powodów jasnych. Chelsea gra defensywnie i nie ma tego ciągu na bramkę mimo że będą mieli swoje okazje. Prócz tego że defensywnie, to ta obrona też nie kipi zdrowotnością, bo i są luki w obronie. Nie twierdzę że są bez szans ale na fajerwerki bym się z ich strony nie spodziewał mimo że to początek sezonu a oni mają zaledwie punkt. City, natomiast u siebie czuję się jak ryba w wodzie, ale i oni z ekipami z górnej półki nie maja łatwej przeprawy aby tak bezbłędnie wygrywać takie szlagiery. Jest Aguero, który jest kapitalny w ataku a także kilka innych perełek, które potrafią namieszać. Lecz nie sądzę żeby i oni rzucili się od razu do ataków. W takich spotkaniach jak ten spokój jest najważniejszy. Bo to jest Szlagier i nie wolno popełniać pochopnych wniosków. City będzie na pewno dominować ale też nie będzie się aż tak specjalnie wychylać. Mimo, że dziś na bramce Chelsea zobaczymy rezerwowego bramkarza, to na pewno City ma już chrapkę żeby go poskromić. Ale czasem tak jest, że wchodzi niespodziewany inny zawodnik w meczu i odmienia losy całego spotkania. Dlatego gram tutaj remis do przerwy i poniżej bramek, kursy już spadają na to.

Do góry Bottom