>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

- > Game Center By Wonderkido < -

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hokej 10.02 Wtorek 1:05

Columbus Blue Jackets - Los Angeles Kings
Kings OT @ 1,70 B365 ! ✅ 3:4
▶ Stawka: 300 PLN / PW: 510 PLN !

Jak dobrze, że są jeszcze buki gdzie wystawiają takie zacne kursy, na obrońców tytułu Stanleya. Dziś wyjazd w delegacji i jest to ich ostatni trip, aby trochę następnych meczy zagrać już w domu. Kurtki , ostatni mecz zagrali bardzo solidnie bo zmiażdżyli Nutki, co było wielką sensacją. Grali w końcu z charakterem i ich gra w końcu nabrała kolorów. Nie spodziewałbym się takiego łomotu z ich strony na tak silne formację jakie prezentują Nutki. Dziś czeka ich już na nich LA. Ekipa, o silnym zestawieniu w niemal każdych piątkach. Dobrze broniąca gry w przewadze, przeciwnika. Solidnie uderzająca z różnych pozycji, mająca w swoim rosterze zawodników godnych i urodzonych do wygrywania. Już ostatni mecz w końcu pokazał, że ich passę porażek powoli idą w zapomnienie i teraz może być tylko lepiej. Kopitar mający już za sobą bardzo duży bagaż doświadczeń, odwala kawał dobrej roboty i nie dziwię się, że jest w LA obok Daughtiego prawie najlepiej zarabiającym zawodnikiem. A to asysta, a to bramka, jest zdradliwy dla rywali i to się ceni. Czasem potrafi oddać tylko jeden strzał, aby ten strzał był gumą w sieci. Przykład? Spotkanie z Toronto, 30 sekunda i już gol.. i ostatnie 30 sekund na koniec meczu asysta. Jest zdeterminowany i wie czego chcę a co najważniejsze jest wspierany przez takich zawodników jak Carter, Gaborik. Ten drugi to kopalnia złota jeśli chodzi o strzały. Carter również dobra postawa podczas PP, jest aktywny nie stoi w miejscu. Jest jeszcze kilka innych pereł w składzie Kings, ale nie ma sensu po kolei ich opisywać. Warto zaznaczyć, że dziś między słupkami u Kurtek zobaczymy McElhinney&#39;a. Goalie, który nie jest takim z pewnością doświadczonym bramkarzem jak Quick, który ten drugi jeszcze 2 lata temu był najlepszy w sezonie. I z pewnością to właśnie Królowie będą czyhać na bramkę rywali, bo i ten bramkarz ma swoje postoje, a z Królami na pewno będzie mu ciężko wygrać. Liczę na bardziej doświadczony team, w końcu na coś ten Puchar Stanleya Królowie zdobyli, a dziś to po raz kolejny udowodnią. Stawiam na gości.

Otrzymane punkty reputacji: +1
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL &amp; NBA Night !
Nie doceniłem Pittss... ajjj ;)
Pewnie wielu będzie zdziwionych, dlaczego dzisiaj gram przeciwko mojej ulubionej ekipie, ale że w biznesie nie wolno patrzeć na sentymenty, tylko żeby kasa się zgadzała, gram dzisiaj Skrzydła. Pingwiny ostatnimi czasy graja bardzo chimerycznie, ich nie ma już takiego polotu jaka to była w ostatnim czasie gdzie i w delegacjach jak i u siebie niszczyli i nie dawali za bardzo dużo do powiedzenia swoim rywalom. Mówię oczywiście o tamtym sezonie. Teraz nie co gra ich się zmieniła, nie co na gorsze. Trochę nad tym ubolewam ale fakt jest taki, że nie można grać wiecznie na wysokich obrotach. W Playoff grają przeważnie do drugiej rundy później już odpadają i niestety na własne życzenie przegrywają. Mechanizm tej ekipy chyba się troszkę wyczerpał, ale na pewno przyjdą te lepsze czasy. Wierzę w to. Dziś po drugiej stronie kapitalnie doświadczona ekipa, jaką są Wings. Mająca również w swoim składzie &#39;&#39;mózga&#39;&#39; drużyny a zarazem kapitana jakim jest Zetterberg. Dziś rywalizacja z Sidem na pewno będzie owocna, aż sam nie mogę się doczekać tego matchupu. Nyquist, który przypomina mi momentami grę Daytsuka, jest również bohaterem w arcy ważnych meczach, gdzie ich ekipa w dogrywce się zmaga, żeby ten mecz jeszcze wygrać, ten potrafi swoimi &#39;&#39;skilsami&#39;&#39; sprawić wiele kłopotu rywalom. Tatar, który się z meczu na mecz robi coraz bardziej niebezpieczny i co najważniejsze jest widoczny i jeszcze bardziej efektywny. Sekretem na pewno nie jest to, że Pingwiny również mają swoje atuty, ale czy to wystarczy? Gdyby ich forma była zbliżona do tamtego sezonu, o którym wspomniałem zostawiłbym ten mecz, ale tak.. gram nie patrząc na &#39;&#39;uczucia&#39;&#39; i liczę, że będzie wymiana ognia z dwóch stron, z lekką nawiązką dla Kapitana Henrykaaa!
????
Orlando Magic - New York Knicks
N. Vucevic over 18,5 @ 1,85 ✅ 28
Dallas Mavericks - Utah Jazz
D. Favors over 16,5 @ 1,85 ⛔ 14 &#39;&#39; zrobili dym ???? &#39;&#39;
{3,42} ▶ Stawka: 100 PLN / PW: 342 PLN !
/ Unibet !

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 13.02 Piątek 2:00

:hokej: Nashville Predators - Winnipeg Jets
{Under 5,5} @ 1,70 Betsson ! ✅ 3:1
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 170 PLN !

Dziś już na zestawieniu gier więcej meczy niż wczoraj i trzeba znowu coś upolować. Meczy mnóstwo, do obstawienia a nawet jedną niespodziankę przewiduję, ale nie będę jej tu analizował. Dzisiaj pod lupę biorę spotkanie Drapieżców, z Odrzutowcami. Evander Kane opuścił szeregi, gości i będzie grał teraz w Sabres. Jakoś nie wydaje mi się aby ta strata była specjalnie odczuwalna, choć ten player zabijał strzałami bardzo często. Choć nie strzelał tych bramek dużo, to teraz w Buffalo na pewno będzie najlepszym tam zawodnikiem i z pewnością zobaczymy kilka bramek w jego wykonaniu w tej jakże chimerycznej drużynie jaką są Szable. Dziś już jestem myślami w Nashville. Drapieżcy grają ten sezon bardzo adekwatnie, konsekwentnie i co najważniejsze ich gra nie przypomina tego co działo się jeszcze w tamtym sezonie. Są bardziej regularni i mniej chaotyczni. Forsberg jako perełka początku sezonu strzelał gole za golem, teraz już momentami brakuję paliwa, ale i tak jest niebezpieczny dla swoich rywali. Ostatnio nawet taki Josi nie co swoje morale podbudował po przez efektywność, w meczach. Natomiast goście to ekipa z budowana, w ofensywę. Mająca w swoim składzie kilka godnych istot które potrafią zawojować a mimo to jeszcze w tamtym roku nawet nie dostali się do PO. Jest Wheeler, jest Little a nawet Byfuglien, (niszczyciel na bandach) Zwykle u siebie więcej strzelają, w delegacjach już nie jest tak kolorowo. Nie miej jednak nie spodziewam się dzisiaj gradu goli. Preds zwykle graja powolny hockey game, ale skuteczny. Jets będą starali się grać swoje, ale gospodarze za dużo inicjatyw im nie oddadzą. Stawiam under.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 15.02 Niedziela 1:00

:hokej: Montreal Canadiens - Toronto Maple Leafs
Player total shots on goal: P.K Subban powyżej 2. @ 1,85 Betsson ! ✅ 3
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN !

Betsson znowu śpi i ja na tym z pewnością skorzystam. Taka linia na &#39;&#39;murzyna&#39;&#39; który w defensywnie niszczy niemal każdego, który stanie mu na drodze? Wszystko extra. Linia jest zaniżona jak najbardziej o chociażby połowę, a że dziś mecz ze słabą prezentującą się ostatnią ekipę z Toronto i po ostatnim niespodziewanej porażce i słabym występie w dogrywce Habs, Subban weźmie sprawy w swoje ręce. Chyba nie muszę nikomu przedstawiać, jaką role odbywa Subban w Montrealu i jak ważną i kluczowym zawodnikiem jest w tym zespole. Gra najwięcej minut ze wszystkich zawodników i co najważniejsze, nie stoi w miejscu. Potrafi odpalić istny &#39;fire&#39; z niebieskiej, doskonałe gabaryty. Momentami często go zatrzymać. Z pewnością jeden z najlepszych defensorów w lidze. Ostatni mecz był słaby w ich wykonaniu mimo, że wygrywali 2-0 ale często tak jest że to właśnie ekipy z górnej półki z bardzo silną defensywą, dają &#39;&#39;ciała&#39;&#39; ekipom z dolnej półki. Mimo wszystko że buki faworyzują Habs, bo ich teren zawsze jest trudny do zdobycia, to Liście nie będą dłużni. Kessel i JVR powoli mają dość ale nie powiedzieli jeszcze ostatniego słowa, a mój defensor uwielbia rywalizować. Gospodarze nie są co prawda elitą, gdzie tych strzałów oddają sporo, ale Subban na pewno należy do tych którzy co mecz oddają swoje 200% i każdy mecz traktują priorytetowo (mimo że ten ostatni był klapą) Nie jest sekretem na pewno to że Subban już w delegacji w Toronto strzelił gola i to nie podczas gry w przewadze, ale z akcji gdzie miał aż 7 strzałów oddanych w tym meczu. Zwykle te linie pokrywał na miękko a że taka jest linia, to grzechem byłoby nie skorzystać wiedząc że czarnoskóry player gra najwięcej minut i jest skory do popełniania błędów rywali i ich wykorzystywania w najlepszej postaci.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Mecz Gwiazd 16.02 Poniedziałek 2:30

????
Eastern Conference - Western Conference
Lebron James - James Harden ✅ 30-29
Więcej punktów Lebron w tym dogrywka @ 1,72 Unibet !
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !

I w całym meczu:
{Over 279,5} @ 1,96 William Hill ! ✅ 321
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 196 PLN !

Jeszcze jakiś czas temu to zagrałem, kto nie wierzy to zapodam screena [; teraz linia już jest znacznie wyższa, ten kto zaklepał liczy chajsy, bo w takim meczu wątpię że będzie under. ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 19.02 Środa 1:00

:hokej: Carolina Hurricanes - NY Islanders
Player total shots on goal: Jeff Skinner powyżej 2. @ 1,65 Betsson ! ✅ 5
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 165 PLN !

Kolejna promocja, od betssona! Na Jeffa powinna być linia o dwie wyższa, minimum. Wczorajsze spotkanie w Nowym Jorku Wyspiarze przegrali skromnie, a już wygrywali dwoma bramkami. W NHL tak już jest że nie ma znaczenia ile dana ekipa wygrywa, bo wszystko może diametralnie się zmienić w kilka sekund. Wyspiarze na pewno nie zadowoleni wczorajszym spotkanie, wyruszają do Północnej Karoliny. Ale i tu zaczynają się schody. Huragany optymistycznie nastawieni po ostatnim meczu na pewno nabrali pewności siebie i w końcu dociera do nich, że mogą jeszcze trochę namieszać mimo, że są na dole tabeli. Mój wzrok kieruje na Skinnera. Zawodnika arcy niebezpiecznego, mającego to do siebie że potrafi strzelać w każdej pozycji, a granie w power play choć ma kilka konkurentów w tej dziedzinie by wykańczać akcje to i tak jest w trójce najlepszych zawodników Karoliny, w mojej opinii. Wczoraj Skinner zapunktował, ale wcale mnie to nie zniechęca, że i dziś będzie podobnie. Swój teren, swój lód a na pewno napsuje biedy Isles. Samo to, że Huragany notują mnóstwo strzałów, tak tym Jeff odwala w tym aspekcie kawał solidnej roboty. Warto zaznaczyć, że ostatni mecz z Isles, dzisiejsi gospodarze przegrali, ale Skinner odnotował wtedy aż 7 strzałów! Liczę na minimum trzy, kurs lepszy nie będzie ale myślę że warto.

Pozwolę sobie przytoczyć staty Jeffa, gdzie ostatnimi czasy na spokojnie takową linie pokrywał.

Otrzymane punkty reputacji: +6
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 20.02 Piątek 1:30

:hokej: Montreal Canadiens - Florida Panthers
Player total shots on goal: Tomas Plekanec powyżej 2 @ 1,85 Betsson ! 5 ✅
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 185 PLN ! w pierwszej tercji zabite, w nie całe 2 mn! ;) [3SOG] jutro edytuję ile dokładnie miał.

Chyba kogoś na prawdę popieprzyło na tym betssonie, ale grzechem byłoby nie skorzystać! Taka linia na Tomasa? zagrałem po kilka stówek.. i od razu chyba mam limit, nie wiem czy przez to linia nie wzrośnie ale jak ktoś jeszcze ma okazję niech gra! LOKATA :cool:

Staty Toma z ostatnich 5 meczów.

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna 21.02 Sobota 15:30 &amp; 16:00
{Over 1,5} @ 1,23 ✅
Derby - Sheffield
{Over 1,5} @ 1,33 ✅
{2,52} ▶ Stawka: 100 PLN / PW: 252 PLN !
/ Unibet !

Otrzymane punkty reputacji: +16
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 22.02 Niedziela 2:00

:hokej: Dallas Stars - Detroit Red Wings
Detroit Red Wings OT @ 1,81 Betsson ! ✅ 6:7 OT ✅ ???? Co za mecz! ✅
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 181 PLN !

Na dzisiejszą nockę Polskiego czasu wybieram spotkanie rozgrywane w Dallas. Gdzie tutejsi gwiazdki będą gościć na swoim lodzie Skrzydła. Z powodu kontuzji, nie zobaczymy dalej Seguina w ekipie gospodarzy. Choć jakoś do końca nie widać specjalnej odczuwalności nad Tylerkiem. Doskonałe zawody gra Benn. Co mecz, to jakiś ważny punkt, a nawet ukuł hattricka podczas nieobecności najlepszego strzeleckiego snajpera Stars. Grają solidnie, choć czasem bardzo usypiająco. Wygrana z Nutkami na ich terenie trzeba jednak pogratulować im walki i nieustępliwości, bo już po 1T mieli trzy gole na koncie. Dziś po drugiej stronie bardzo doświadczona ekipa i bogata w trofea. Ostatni mecz w Chicago kapitalne zawody, pomimo że mecz był zacięty do samych karnych. Tatar genialna postawa w ofensywie, gra chyba sezon życia. Kapitan skrzydeł nie co ściszony ostatnimi czasy, ale on w każdej chwili może oddać decydujący szot i dzięki niemu zapieczętować wygraną dla zespołu Wings. Nyquist ostatnio nawet bez strzału, ale i w tym zawodniku drzemie potencjał. Zobaczymy dzisiaj Howarda między słupkami gościa, a w bramce gospodarzy Lehtonen. Niewątpliwie będzie to również spotkanie bramkarzy, bo i jeden i drugi mają wiele do powiedzenia. Mam nieodparte wrażenie, że ostatnio Skrzydła grają lepiej w delegacjach niż u siebie w domu, dlatego i tutaj h2h jest na ich korzyść. Gram na gości.

Otrzymane punkty reputacji: +22
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna 22.02 Niedziela 13:00

Tottenham - West Ham
Kane Harry strzeli @ 2,08 Unibet ! ✅ 96&#39;mn ✅
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 208 PLN !

Najlepszy strzelec Kogutów i taki kurs? Pobieram z przyjemnością i liczę na jakąś piękną główkę w jego wykonaniu, a jak nie główkę to chociaż bramkę ;).

Otrzymane punkty reputacji: +25
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 23.02 Poniedziałek 0:00
Preds &#39;60 reg time @ 1,67 William Hill 38 strzałów Preds to za mało żeby wygrać na 17 Sabres ???? ????
▶ Stawka: 200 PLN / PW: 334 PLN !
O ekipie Sabres już wielokrotnie opisywałem, jaka to jest drużyna. I choć nie mam nic dodania, powiem tylko tyle, że tak zagubionej dawno drużyny nie widziałem. Musi się na prawdę zdarzyć cud, żeby dzisiaj Szable wygrały z Drapieżcami. Preds, to już o niebo silniejsza i lepsza ekipa, zbudowana z kapitalnych graczy, którzy grają z głową i ich gra jest solidniejsza niż ta jaka była w tamtym roku. To co wyprawia goalie między słupkami Rinne jest mistrzostwem, jakie on wyłapuje obrony. Sam mam kilka jego obron na dysku i oglądam to z czystą pasja. Bramkarz Preds, jak na moje to teraz jest najlepszym bramkarzem w lidze. Nie tylko mówię o tym z jaką gracja on broni wręcz &#39;pewne gole&#39; ale to z jakim on temperamentem wchodzi w mecz, żeby obronić swój team jest genialne. Preds mają to do siebie, że uwielbiają usypiać rywala, a po ostatnim niefortunnym dla nich meczu podejdą do meczu w Buffalo bardzo poważnie (mimo, że rywal mizerny) i zmiotą ich jak tylko się da z największym wynikiem. Weber, kolejna kluczowa postać. Mocne ogniwo w defensywie, dużo razy uderza z niebieskiej a i podczas power play wie kiedy odpalić swój ulubiony &#39;fire&#39; Forsberg trochę forma poniżej oczekiwań, ale i ten nie powiedział swojego słowa do końca bo sezon się jeszcze nie skończył. Smith, Josi duet podczas którego jak tylko grają w swoim zestawieniu i jest gra w przewadze, to albo jeden asystuje albo drugi strzela. Spodziewam się dzisiaj pewnego zwycięstwa Preds, w regulaminowm czasie, bo wątpię by chcieli się bawić w OT czy SO. Ostatni mecz to historia, dziś przed nimi przystanek w Buffalo, który muszą zaliczyć. Nie ma innej opcji! Stawiam na gości.

Otrzymane punkty reputacji: +2
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 25.02 Środa 1:00

:hokej: New York Islanders - Arizona Coyotes
{Over 5,5} @ 1,86 Betsson ! ✅ 5:1
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 186 PLN !

W końcu już dzisiaj mnóstwo meczy, czyli coś dla fanatyka NHL, który się delektują tą &#39;&#39;uczta&#39;&#39; bo każdy znajdzie coś dla siebie. Ja już ze wszystkich meczy wybieram spotkanie w Nowym Jorku. Wyspiarze, ostatni mecz dostali ostry łomot od Orek. I to z kretesem, bo nawet nie stać było ich na bramkę, a mieli ku temu kilka dogodnych sytuacji. Jak na 37 oddanych strzałów, nie udało się nawet strzelić i to jeszcze na swoich śmieciach. Miller w pierwszej tercji kapitalne saves. Jeszcze w tamtym roku z Sabres notował solidne wyniki. Wyspiarze na pewno rozgoryczeni ostatnim meczem dziś już wnioski wyciągnięte i trzeba poskromić ostatni łomot, na pewną wygraną. Mają ku temu poważne argumenty, bo mają w swoim rosterze zawodników którzy wiedzą co robić, choć w ostatnim meczu grali jakby nie naładowali &#39;akumulatorów&#39; Lee, godnie zastępuje w pierwszej linii Okposo. Jest groźni bardzo szybko wchodzi w mecz, bo od razu ma ciąg na bramkę i zdarza mu się strzelić szybko gumę w sieci. Tavares, też genialny zawodnik, który w power play robi wręcz furorę, bo jest niemal wszędzie. Kojoty są b2b i po wczorajszym spotkaniu w Jersey, gdzie ich gra nie była powodem do dumy ale mimo wszystko parę razy mogli być bardziej skuteczniejsi ale zabrakło precyzji. Jednak dużą bolączką jest ostatnio forma Vermette&#39;a który nie wiadomo kiedy odpali, bo i szybkość już nie ta sama, ale i tego monolitu który był liderem w klasyfikacji strzelców swojej ekipy gdzieś zanikł. Nie miej jednak nie są bez szans, bo i z Wyspiarzami wygrywali, ale wtedy Isles nie byli w takiej formie jaką prezentują w tym sezonie. Na pewno nie będzie takiego jednostronnego strzelania goli jak ostatnio z Vancouver, dziś będzie już kopalnia bramek. Mam nadzieje, że się nie zawiodę.

Edit // Nie wliczam tego do statystyk co jest na SS, ale tak jak wspomniałem Lee, jest zawodnikiem który bardzo szybko strzela i nim się mecz rozpoczął zdążyłem pograć jego bramkę, a ten już w 37 sekundzie II tercji księguję. :cool: Lee strzelił, tak jak mówiłem ;) ale nie wliczam tego do statów.

Otrzymane punkty reputacji: +5
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 27.02 all Matches

:hokej: Grand Salami under 49,5 @ 1,76 B365 ✅ 46 bramek
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 176 PLN !

Dziś biorę pod lupę wszystkie spotkania, jakie są dzisiejszej nocy. I choć mecze które są zestawione na dziś, moim okiem padnie kilka overów, ale nie we wszystkich spotkaniach padnie grad bramek. Sabres ostatnio zagrali w Ohio całkiem sympatyczne zawody i mogą czuć się pewniejsi, ale na takie Orki jaką formę ostatnio prezentują będzie trudno im wygrać. Nucks to wzmocniona ekipa, przed sezonem pozyskała Bonino, z kaczek i to on mimo że nie jest jeszcze objawieniem uwielbia rywalizować z Szablami. Natomiast, mecz w Toronto może się zapowiadać na w końcu jakiś przełom dla Leafs. Co mecze, to porażka za porażką. Po stracie trenera nie mogą się ocknąć, ale dziś jak najbardziej rywale do ogrania. Strażnicy z Kojotami, tutaj może być nawet i sensacja. Pantery u siebie z Hawks, ciekawy matchup. Ostatnio Pantery odrobiły dwubramkową przewagę w ostatnich minutach meczu, ale zauważyłem dość istotny trend. Hawks, grają na wyjazdach lepiej niż u siebie. Powinni wygrać, ale nie gładko. Odrzutowce z Nutkami, kolejny dobry mecz z bramkami, ale i Odrzutowce nie będą mieli łatwej przeprawy. Nutki po ostatnim meczu mają niedosyt i to oni dziś powinni być góra, ale też z gradami bramkami bym nie liczył. Drapieżcy z Dzikusami, zostawię bez komentarza. Natomiast Królowie, muszą bronić punkty, Ottawa b2b może czuć jeszcze w nogach wczorajszy mecz. A na końcu hit kolejki Rekiny ze Skrzydłami. Wings kilka porażek z rzędu, na pewno ich dziś bardziej zmotywuje, by w końcu odmienić swoje losy ostatnich spotkań. Zetterberg na konferencji prasowej powiedział. &#39; Sezon niebawem się kończy, a My dalej jesteśmy głodni wygranych &#39; Ekipa Wings, bogata w trofea może dziś namieszać, ale czy to będzie takie łatwe? Nie sądzę.. Nie miej jednak uważam, że 49 bramek dzisiaj to będzie max.. połowy stówki nie przekroczą. ;)

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 28.02 Sobota 1:00
A. Lee to score @ 3,30
{11,52} ▶ Stawka: 50 PLN / PW: 577,5 PLN !
/ Betsson !
Luty wychodzi na plus i to całkiem solidnie, jutro podliczę a dziś na noc ostatnie mecze nawet jak nie wejdą to nie będę zły ale jak najbardziej szanse na powodzenie również to ma ;).

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Statystyki (1-28 Luty 2015)

Stawki zainwestowane: 2650 PLN
Stawki wygrane: 3321 PLN

Zysk / Strata: + 671 PLN !

YIELD: + 25,32 %

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
Piłka Nożna 1.03 Niedziela 21:00

Real Madryt - Villarreal
Both Teams to score @ 1,80 Unibet ! ✅ 1-1
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 180 PLN !

No to przed nami marzec, trzeba równie dobrze zagrać jak w lutym albo i lepiej. Mój wzrok kieruje na Santiago Bernabeu, gdzie królewscy będą podejmować dzisiaj Żółtą Łódź podwodną. Gospodarze mają tylko jeden punkt przewagi nad ekipą z Katalonii i wypadałoby dzisiaj wygrać dość pewnie z Villarreal. Ale i tu będą mimo wszystko schody. Goście grają bardzo sprawnie skrzydłami, dzięki czemu nabijają sporo kornerów. Trener gości jasno zapowiedział, że pod koniec sezonu chciałby widzieć swoją ekipę, która walczy w pucharach europejskich, a mają ku temu ogromne predyspozycje. Ich cel jest przegonić Seville, ale ale czy to będzie takie proste? Nie sądzę sama ich rywalizacja jest ciekawa bo dzieli ich tylko punkt, więc do końca sezonu będzie zaciekłość obu drużyn. Dziś Villarreal gra w delegacji, z Realem. Wysoka poprzeczka przed nimi. Ale i z ekipami z górnej półki strzelają, że Real i ich defensywa też czasem jest żmudna to i swoje loty zagubią. Na jedną a nawet dwie bramki jak najbardziej stać ekipę gości, która ma zawodników z potencjałem i sporym wachlarzem umiejętności. Stawiam na BTS!

Otrzymane punkty reputacji: +8
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Basketball 4.03 Środa 1:30 &amp; 2:00

???? Chicago Bulls - Washinghton Wizzards
Paul Gasol powyżej 18,5pkt @ 1,90 Marathonbet ✅ 20
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN !

???? Atlanta Hawks - Houston Rockets
C.Brewer powyżej 13,5 pkt @ 1,90 Marathonbet ⛔ 8
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 190 PLN !

Maraton nie przyjmuje plnów, więc stawkę gram w innej walucie. Ale jakby to miały być złotówki to zakład grany za taką stawkę jaką napisałem wyżej. Typem sugeruje się dwóch userów z działu NBA którzy solidnie tam pogrywają patrząc na ich &#39;formę&#39; , patrząc na roto trochę absencji u Miśków, więc tu Gasol musi wziąć sprawy w swoje ręce. U Celtów również kilka kontuzji, mimo że rywal z górnej półki. Próbujemy ;) // Aaa pomyliło mi się tu nie chodzi o Marca Gasola, tylko o Paula z Bulls. Dla pewności sprawdziłem jeszcze raz historię zakładów i wszystko się zgadza.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 5.03 Czwartek 2:00 __________________________________________________

:hokej: Detroit Red Wings - New York Rangers
Detroit Red Wings OT @ 1,78 Pinnacle ✅ 2:1 OT
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 178 PLN !

To już czas, żeby w końcu zluzować hamulce i w końcu przełamać dobrą passę Strażników. Którzy grają jak w transie i ich mecze co mecze to są na wysokim levelu a co najlepsze z tego wszystkiego grają jeszcze lepiej niż w tamtym sezonie. Kreider kapitalna forma, niebezpieczne strzały które kończą się zdobyciem gola. Ostatnio wygrali pewnie z Drapieżnikami, gdzie cały mecz mieli wszystko pod kontrolą. Nie oddali inicjatywy w żadnym stopniu, dobra postawa w ofensywie, mnóstwo strzałów czego mnie to nie dziwi, bo oni od tego słyną, musieliby nie być sobą żeby nie oddać powyżej 28 strzałów w meczu zwłaszcza w swoim domu. Dziś już mimo wszystko jaką formę prezentują nie będzie tu łatwej przeprawy. Skrzydła bardziej się motywują na ekipy równych sobie. Wtedy ich gra wygląda znacznie lepiej. Pięknie zagrali z Hawks, a nawet ze Stars, gdzie przegrywali dwoma bramkami na ostatnie 5 minut przed końcem meczu. Skrzydła to silna drużyna, bogata w trofea z genialnym kapitanem na czele. Niewątpliwie będzie to ciekawe spotkanie. Ekipa z Detroit to dwie ostatnie wygrane w delegacji i to na bardzo trudnych terenach. Bo i w Nashville a także w San Jose. Dziś mecz na swoim terenie. Same spotkania między sobą budzą wiele zagadnień jak kolejny mecz się potoczy, ale i h2h mówi samo za siebie. Mecz komentuje nie kto inny jak Doc Emmrick, co mnie bardzo cieszy. Liczę na wymianę ognia z dwóch stron, bo mecz będzie otwarty do samego końca gwizdka, ale z lekką nawiązką dla Skrzydeł. Gram gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +20
wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NHL Hockey 5.03 Czwartek 2:00

:hokej: Nashville Predators - New York Islanders
Preds OT @1,72 Pinnacle ⛔ 3:4 Mam nadzieje, że takiego sędziowania nie będzie w PO.. :;/:
▶ Stawka: 100 PLN / PW: 172 PLN !

Wczoraj w końcu udało się pokonać ekipę z Nowego Jorku, który cała mecz grała z pełnym impetem. Co strzał w ich wykonaniu to genialna parada Howarda, ale trzeba przyznać, że Strażnicy czuli się jak ryba w wodzie, wczoraj. Pomimo porażki w dogrywce, podczas powerplay niefortunnie wpuścili bramkę. Mimo, że przegrali zostawili dobry ślad po sobie. Dzisiaj znowu idę podobnym tropem co wczoraj i dziś skazuje porażkę również ekipę z Nowego Jorku, ale tym razem wyspiarzy. Ekipa gości ostatnio przegrała też pechowo bo w over time, również mieli okazję aby ten mecz szybciej zakończyć ale zabrakło jednak precyzji i skuteczności. Dziś czeka ich wyjazd do Nashville. Grali już ze sobą dosyć nie dawno, a tam wyspiarze nie dali cienia szansy dzisiejszym gospodarzom bo ich rozgromili aż 5:2. Dziś już inny teren do zdobycia, ale czy będzie to takie łatwe i znowu wygrają tak srogo jak w Nowym Jorku? Osobiście nie jestem tego zdania. Drapieżcy wpadli w lekki dołek, bo już mają cztery porażki z rzędu i nie jest w ich zwyczaju oddać piątą porażkę, zwłaszcza na swoich śmieciach. O Rinnim, nie muszę powtarzać że to wielkiej klasy goalie a pomimo jego i teamu wpadek w ostatnich meczach na swoich śmieciach jednak idzie im znacznie lepiej. Drapieżce, grają bardzo solidnie na swoim terenie i na cały sezon do dzisiejszego meczu mają tylko pięć porażek. To jest najlepszy wynik ze wszystkich ekip w konferencji zachodniej. Co kolejnym to jest kluczem do wygrania Drapieżców i pełnej determinacji. Bramek też na swojej tafli tracą najmniej. Ribeiro jako lider asyst, ostatnio daje się we znaki i jego będą również się strzec jak oka w głowie wyspiarze. Szwajcar Josi też ostatnimi czasy dużo punktuje, nie boi się uderzyć i cała defensywa z Weberem na czele grają na solidnym poziomie. Nie lubię zwykle stawiać przeciwko ekipom takim jak Strażnicy, bądź Wyspiarzy ale tutaj nie może być inaczej. Mecz zacięty do ostatniej kropli potu. Liczę na Preds i wygranie chociażby w OT, lub SO.

wonderkido 17,7K

wonderkido

Użytkownik
NBA Basketball 7.03 Sobota 1:00

???? Charlotte Hornets - Toronto Raptors
Raptors @ 2,00 ???? a tak wszyscy polecali haha nigdy więcej ;) ⛔
???? Was Wizards - Mia Heat
Wizards @ 1,47
{2,95} ▶ Stawka: 100 PLN / PW: 295 PLN !

/ B365 !

/ E; jak dobrze, że to była lojalka ???? a nie za swoje ;)

Do góry Bottom