>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Francja - Iran 18.09.2014, godz. 20:15 [mecz 3 fazy MŚ Polska 2014]

Status
Zamknięty.
redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP

FRANCJA - IRAN
1.70 - 2.22 Pinnacle​

Francuzi wygrali pierwszy mecz w trzeciej fazie 3:0 z Niemcami. Irańczycy polegli 0:3 z Niemcami.

Francuzi potrzebują jednego seta, żeby awansować do półfinału z 1 miejsca. Irańczycy musieliby wygrać 3:0 i wtedy byłoby liczenie małych punktów pomiędzy wszystkimi trzema drużynami.

Zapraszam do dyskusji!​

Otrzymane punkty reputacji: +2
zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
1. 1M // 3PKT // 3:0S // 76:61 // +15 // 1.25 // Francja
2. 2M // 3PKT // 3:3S // 136:131 // +5 // 1.04 // Niemcy
3. 1M // 0PKT // 0:3S // 55:75 // -20 // 0.73 // Iran
Jak podejdą oba zespołu do tego meczu? Iran już na straconej pozycji. Nie wyobrażam sobie, aby Iran wygrał 18+ punktami z reprezentacją Francji, jednocześnie wygrywając 3-0 cały mecz.
Iran -20 + 18 = -2
Francja +15 - 18 = -3
To są dwa warunki aby Iran dostał się do półfinału, jednocześnie takie rozwiązanie eliminuje Francję z dalszej gry. Czy to jest możliwe? Nie sądzę, po tym jak obejrzałem oba mecze w grupie G. Francja gra świetne zawody, 2 porażki: pierwsza z Włochami - wielokrotnie już omawiana oraz z Polską - tutaj lekko dziwny mecz z obu stron wynikający z układu tabeli w ostatniej kolejce w grupie E. Iran... im dalej w turnieju tym grają gorsze zawody. Wczoraj znokautowani przez Niemców. Już w meczu z Polską pokazali że jak się na nich usiądzie to zaczynają się gubić. Wczoraj kolejny dowód na to. Tragiczna gra 3. secie i przestój w ustawieniu przy 12-8. Efektem była 8-punktowa seria Niemców i właściwie to przekreśliło jakiekolwiek szanse na 1/2 finału.
Jak dla mnie w tym meczu może wydarzyć się wszystko. Począwszy od 3-0 dla Francji, jak i 3-0 dla Kózek. Francuzi mogą kontrolować całe sety, ale w końcówkach mogą je oddawać do 23 na przykład. Tak, wydaje się to śmieszne ale ja nie takie rzeczy widziałem w sporcie. 18 punktów to sporo, a naród Francuski nieraz udowadniał że potrafi kombinować i olewać sobie rywali. ;) Patrząc na wynik równorzędnego spotkania, układ tabeli w gupie H i ewentualne uniknięcie Brazylii w 1/2 to można kombinować z wynikiem :razz:
Teraz realnie patrząc!!! Ja widzę taki scenariusz: Francuzi zdobywają pierwszego (jednego) seta i się niczym nie przejmuje, może oddać nawet mecz, wprowadzić rezerwy, dać im możliwość zgrania się ze sobą. Jest to bardzo długi turniej, może przytrafić się kontuzja i &#39;rozgrzani&#39; rezerwowi będą potrzebni w dwóch ostatnich meczach o medal. Uważam również, że reprezentacja Iranu godnie pożegna się z MŚ i będzie walczyć do końca, jednocześnie pokaże kawał dobrej siatkówki i jak będzie po wszystkim (przegrany set) to ciśnienie zejdzie i udowodnią że należą do czołówki światowej.
Dlatego spróbuję:
1. set Francja @1.70 Marathonbet ✅ 25-20
over 3.5 seta @1.44 Pinnacle ✅ 3-2
oraz jeżeli się pojawi taka opcja łamańca 1/2 (Francja 1.set/Iran mecz) za drobne oczywiście. ;) Skontrowane po @1.90 przy 2-2 w setach. :cool:
Pozdrawiam.
Edit:
Wszystko wg planu. ????

Otrzymane punkty reputacji: +24
A 220

andrzej78

Użytkownik
W fortunie łamaniec po 4,70 brutto chodzi. Też mi ten typ po głowie chodzi. Francuzi jak wygrają 1seta to pewnie też szybko ten mecz zechcą skończyc ale jeśli iran będzie walczyć i na 3:0 trzeba będzie mocno się napocić to może prościej będzie spasować i wpuścic rezerwy? Może jakieś undery na zawodników francuskich?

seba6 533

seba6

Użytkownik
Osobiście odradzam granie łamańca . Jesli Francja wygra 1 seta , to raczej Irańczykom będzie juz wszystko jedno . Są już chyba zmęczeni tymi meczami i wątpię, że będą chcieli za wszelką cene wygrać . Pewnie Francuzi przy ewentualnym 1 secie dla nich wpuszczą rezerwowych , którzy przecież nie są chlopcami do bicia . Grali z Polską od stanu 1:1 i ledwo przegrali 3:2.
Ja gram under 16.5 Rouziera . ✅

4 21

40i4.

Użytkownik
Mało prawdopodobne by Francuzi chcieli się bawić w jakieś liczenie małych punktów i ewentualne uniknięcie Brazylii w półfinale. Decydujące mecze są wyznaczone na tą samą godzinę, więc Rosja wygrywając za 3 mogłaby rozbić całą układankę.
Żabojady wygrają pierwszego seta, wpuszczą rezerwowych i spokojnie będą oczekiwać wieści z Łodzi.

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Le Goff under 8.5 (1.70) totomix. (ja grałem po 1.90, ale ogromną stawką kurs zbiłem już dawno :]) ⛔

Tzw. promo. Francja wygrywa pierwszego seta i wchodzą całkowite rezerwy, podobnie jak w meczu z Polakami, środkowy Francuzów wiele tutaj nie pogra. Nawet jeśli zagra cały mecz to czegoś takiego nie pokryje, bo linia jest za duża, a zagra tutaj maks dwa sety, bo Francuzi nie powinni mieć żadnych problemów z ugraniem jednego seta z Iranem.
:eee totomix już to wycofał, ale jak macie do zagrania w Betcity to linia 5.5 i też wygląda nieźle.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom