>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Finał konferencji wschodniej

Status
Zamknięty.
malkolm 2

malkolm

Użytkownik
[center:3b417a8dec] Detroit VS. Miami [/center:3b417a8dec]

Jak typujecie końcowy stan meczy :?: Mi jest trudno powiedzieć, Detroit jest faworytem lecz męczyli się z teoretycznie słabszym Cleveland a za to Miami wygrało gładko 4:1 ze świetnie spisującymi się Netsami. Jak dla mnie wygra Detroit bo są drużyną lepszą ale będą mieli wielki problem z Wadem oraz Shaq&#39;iem którego można porównać do taranu ;)

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
[center:f259bb25b1] Detroit VS. Miami [/center:f259bb25b1]

Jak typujecie końcowy stan meczy :?: Mi jest trudno powiedzieć, Detroit jest faworytem lecz męczyli się z teoretycznie słabszym Cleveland a za to Miami wygrało gładko 4:1 ze świetnie spisującymi się Netsami. Jak dla mnie wygra Detroit bo są drużyną lepszą ale będą mieli wielki problem z Wadem oraz Shaq&#39;iem którego można porównać do taranu ;)
Myśle że Detroit powinno poradzić sobie z Miami łatwiej niż Cleveland :p ... niby maja Wade&#39;a i Shaqa no ale przecież każdego da się zatrzymać, a w Detroit istnieje coś takiego jak duet braci Wallace&#39;ów :p

Mój typ 4-2 dla DET

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No i dzisiaj Mimi wygrało ale to głównie zasługa Wade&#39;a. Teraz Detroit muszą wygrać bo potem może być trudno dogonić Miami jeśli beda prowadzic 2:0. Shaq nic wielkiego nie pokazał, ma już swoje lata więc bedzie grał coraz słabiej taka kolej rzeczy.

M 0

miszczu

Użytkownik
niezle, Suns wygrali. fajnie jakby w finale byli Pistons vs Suns. Tylko że tłoki muszą poradzić sobie z Wadem, a nie wiem, czy tym razem im się uda. chociaż stwierdziłem, że jak wygrają mecz z Cleveland przy stanie 2-3 to zdobędą mistrza. obym miał rację - w końcu postawiłem na nich :roll:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Teraz Detroit wygrają, bedą się chcieli zrewanżować za porażke i wyrównać stan meczy do 1:1. Z Wadem mogą mieć problem ale raczej sobie z nim poradzą bo na każdego jest jakiś sposób ;)

kiras17 0

kiras17

Użytkownik
ja juz nie wieze w Detroit tyle razy na nich dałem i poraszka cos im nie idzie w pla off Miami jest lepiej przygotowana niz Detroit moze dzis wygraja zobaczymy graja u siebie :wink:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Jedno wiem napewno, że to będzie ciekawe spotkanie ;) Od pierwszego gwizdka sędziego zapowiada się walka na całym parkiecie. Detroit w tym sezonie radzi sobie naprawde świetnie, w tamtej rundzie zatrzymali LeBrona więc teraz zatrzymają Wade&#39;a. Przynakmniej mi się tak wydaje. Ale zamiast tego ja bym wolał obstawić jutro na Dallas bo po wyeliminowaniu SAS napewno nie dadza się Słońcom.

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Przypatruje Sie Tej Waszej Dyskusji i Powiem Jedno DET Pistons Odpadną... Dlaczego?

1. Detroit Męczyło się ze Słabymi Cavs Gdzie Zagrozeniem Był Tylko LeBron
2. Gracze Pistons Graja Trzeci Sezon Niezmienionym Składem Co Prowadzi Do Zmeczenia i Wypalenia Materiału...
3. Flip Sanders coach DET Niczego Wielkiego Nie Osiagnal z Poprzednimi Klubami (MIN Timb) Majac w Dodatku Ujemny Bilans 15-24
4. Miami Heat To Nie Tylko Wade, CoPrawda Gra Opiera Się o Niego ale Nie Nalezy Zapominac o Shaq&#39;u, Który Specjalnie Przygotowywał Sie Tych Play-off&#39;ów Dbajac o Kondycje, Antoine Walker Swietny Strzelec i Weteran Gary Payton Ktory Potrafi Wepsrzec Druzyne w Trudnych Momenyach
5. Miami Ma Rachunki Do Rozliczenia z Pistons Kiedy To Rok Temu Przegrali Pechowo Po Siedmiomeczowej Batali, Przyczyna Był Brak Wade&#39;a...

miha13 0

miha13

Użytkownik
Miami MIami Miami!!! Tylko i wylacznie. Proste! Nie bedzie latwo.. Pistons, to jednak Pistons, ale to tym jak rozwalili Cavs ledwo ledwo zreszta, mam nadzieje ze Miami ich wyleliminuje... Wlasciwie to wszytkie znaki na niebie wskazuja na wygranych Detroit, jednak nie bylbym tego zdania.. Przeciwko Miami swiadczy m.in fakt taki jak to ze z wysoko notowanymi druzynami w sezonie zasadniczym praktycznie wszytko przegrali, niewazne czy na wyjedzie, czy u siebie.. JEdnak nie to jest najwazniejsze.. Kazdy o tym wie kto sie tym troche interesuje, ze to praktycznie inne rozgrywki regular sezon i playoff... I wlasnie Miami juz pokazali, jak sie potrafia zmobilizowac, chocby z ekipa Cartera... Rozjechali ich maxymalnie... (4:1) A New Jeresy pokazali w sezonie zasadniczym na co ich stac... Co do obsatwiania, to trudno wyczuc... Juz pierwszy mecz pokazal, chociaz tak szczerze mowiac, mozna bylo to przewidziec... Miami po rozjazdzie Nets, mialo troche czasu do odpoczynku, natomiast Pistons, byli i sa troche podmeczeni po Cavs... Nie bylo latwo dac rade LeBronowi i spolce.. No wlasnie, reasumujac mysle ze bedzie co poogladac.. A ostateczny wynik tej rywalizacji zakonczy sie 4:3 dla Miami !! ????

Go gO MiAmi!!!! ????

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
1. Detroit Męczyło się ze Słabymi Cavs Gdzie Zagrozeniem Był Tylko LeBron
No jeśli uważasz ze Cavaliers są słabi, to przyszły sezon może byc dla Ciebie zaskoczeniem ( jeżeli oczywiście będa grac lepiej niz w tym roku ... a grali tak że słabymi ich nazwać nie można )

2. Gracze Pistons Graja Trzeci Sezon Niezmienionym Składem Co Prowadzi Do Zmeczenia i Wypalenia Materiału...
Może i tak, ale prowadzi też do tego że gracze świetnie sie rozumieją na boisku i znają swoje możliwości ... przykład - 3 ostatnie sezony w niezmienionym składzie ( a przypomne 2 lata temu mistrzostwo, rok temu finał, w tym roku jak narazie finał konferencji ... )

miha13 0

miha13

Użytkownik
rookie91, ma troche racji, jakby gral sam LeBron, to nie doszliby tak daleko no i salba druzyna nie sa.. Mam nadzieje, ze na nastepny sezon pozyskaja jeszcze jakiegos konkretnego zawodnika no i Larry Hughes w koncu zagra to co potrafi.. GO Cavs! ????

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Zgadzam się w zupełności że sam LeBron nie przyczynił się do tego że zaszli tak daleko. Jak to chyba Jordan kiedyś powiedział : &quot;Osobistości wygrywają mecze ale to drużyny wygrywają mistrzostwa&quot;. Czy jakoś tak to szło ;)

miha13 0

miha13

Użytkownik
No i o to chodzi!!! Miami w finale!! Co prawda obstawialem 4:3, ale 4:2 sprawilo mi jeszcze wieksza radosc!!! W 6 meczu wykorzystali atut wlasnej hali i pokonali Detroit 95-78! Glownym srawca byl Shaquille O&#39;Neal 28 pkt, 16 zniorek i 5 blokow ???? Troche gorszy mecz zagral Dwane Wade, ktory ma problemy zdrowotnw... :/ Przeziebienie prawdopodobnie, bo gdyby to byla grypa, to pewnie wogole by nie zagral. Tak czy siak, mniejmy nadzieje, ze wyzdrowieje na 1 mecz finalowy, ktory odbedzie sie w Dallas! Z czw. na piatek o 3:00! NO to sie szukuje ciekawa rywalizacja... ???? Moj typ! Miami ofkorz!!!! let,s go Heat!!!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom