>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Eurowizja 2013

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
1 półfinał

Belgia NIE zakwalifikuje sie. 1,503 Pinnacle 8/10
12 od Holandii i co dalej ? Nie wiem i nie zdziwie sie jak na 12 pkt zakoncza to glosowanie. Piosenka dramatyczny, tragiczny wokal, papudrak z goscia straszny. Antypiosenka nawet jak na eurowizje.
Mołdawia TOP 3 NIE 1,209 Pinnacle 10/10
Wow,wow,wow.. nie przypuszczalbym ze ktos wystawi takie cos. Nie jestem pewien czy Mołdawia w ogole przejdzie do finału a co dopiero bedzie w top 3 w 1 polfinale... Piosenka jak i wokalistka trzeba przyznac udane ale czy to wystarczy. Jest Dania, jest Rosja i Ukraina. Do tego Bialorus ktora dostanie od sasiadow sporo glosow, mocna w rankingach Holandia. Do tego Serbia czy Irlandia jakos na rowni z Mołdawia jesli chodzi o wszelkie rankingi. Gdzie tutaj miejsce w trojce... ?
cdn.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Czarnogóra zakwalifikuje sie 2,75 betcity 8/10
(dograc bo w betcity tylko mozna za 24E - 2,37 bet365)
Piosenka robi furore na youtube, wiecej lajkow niz Dania, Rosja czy Ukraina. Ogolnie rodzynek i nowosc na Eurowizji jesli chodzi o rodzaj muzyki ale takie sa zawsze mile widziane. Do tego w polfinale maja Serbie, Chorwacje czy Słowenie wiec glosy pewne. Powalczyc powinni mimo ze mowi sie ze beda mieli ciezko z glosami.
Przeciez od takich ekip jak Austria, Litwa, Chorwacja, Estonia, Belgia czy Słowenia powinni byc spokojnie lepsi..

Belgia top 3 NIE 1,03
unibet
Bardzo mila niespodzianka i promocja od unibet. Lokata 3% pewniejsza jak w banku szkoda ze mam limit na 2000.. Ale dobre i to bo przeciez nie dosc ze 60zł wpadnie to jeszcze potem mozna wyplacic cala sume i dostac cashback od MB(czyli jakies dodatkowe 40zl a wiec kurs wyjdzie nam w granicach 1,05). Idealny zakladzik pod obrot jesli ktos ma wolna gotowke. Belgia nie wejdzie do finalu a nawet jak wejdzie to cudem wiec chyba reszta uczestnikow musialaby sie wycofac zeby Belg zajal miejsce w trojce...

Do góry Bottom