>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Eliminacje do Mistrzostw Swiata 2008

Status
Zamknięty.
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
Tutaj prosze zamieszczac typy,analizy,sugestie dotyczace gier eliminacyjnych do Mistrzostw Swiata.:-D

1 Stuart Bingham
Adrian Gunnell
2 Michael Holt
Michael Judge
3 Jamie Cope
Fergal O&#39;Brien
4 Dave Harold
Mike Dunn
5 Barry Hawkins
Andy Hicks
6 Mark King
Jimmy White
7 Anthony Hamilton
Scott MacKenzie
8 Joe Perry
John Parrott
9 Nigel Bond
Barry Pinches
10 Joe Swail
Judd Trump
11 Matthew Stevens
Rory McLeod
12 Ian McCulloch
Liang Wenbo
13 Dominic Dale
Liu Chuang
14 Gerard Greene
Mark Davis
15 Marco Fu
Alan McManus
16 Mark Allen
Ricky Walden

Otrzymane punkty reputacji: +14
maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
na Binghama bym stawial ale Alenna radzil bym odpuscic,Walden nie raz pokazal ze potrafi sprawic niespodzianke,bedzie to napewno zaciety mecz a Allen nie jest jeszce na tyle ulozonym graczem aby wygrywac seryjnie mecze wiec nie mozna mu slepo ufac. Chlopak zdolny ale jego czas jeszcze nadejdzie.:jezora:

maroon 5,4K

maroon

Użytkownik
A wiec sprawdzily sie moje przewidywania co do moze Binghama ,wygral zgodnie z planem natomiast Allen wygral po niesamowicie zacietym meczu.
Na dzis polecam 2 typy:
M.Holt - M. Judge 1 1.75 Betgun⛔Hitman zawiodl na maxa
(Analiza w typach dnia)
Hamilton - McKenzie 1 1.37 Betgun✅✅✅ Duzy plus dla Hamiltona,pare setek i awans
mecz na podbicie AKO Hamilton od zawsze trzyma ten sam solidny poziom,w jego grze nie ma fajerwerków ale przynajmniej wiadomo czego mozna sie po nim spodziewac i dzis McKenzie nie bedzie godnym rywalem dla Hamiltona i gladko powinien wygrac bardziej znany snookerzysta.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Mnie jest szkoda że odpadł Judd Trump:kwasny4565: z tego co pamiętam to Joe Swail pokonał go 10-9, ale nie jestem pewien ...
Bardzo lubie Judd&#39;a, jest młody, utalentowany, i nie boi się stawiać swoich warunków. Tak było w meczu z O&#39;Sullivan&#39;em (Welsh Open 2008 ) kiedy Trump grał taktycznie i zmuszał Ronniego to odstawnych. O&#39;Sullivan był poprostu sfrustowany takim przebiegiem:-D Wiadomo Ronnie wygrał ale podobała mi się postawa młodszego anglika.

Czekam już na China Open, a co do Mistrzostw Świata to nawet nie wiecie jak nie moge sie doczekac:-D

vice-versa 22

vice-versa

Użytkownik
Mnie jest szkoda że odpadł Judd Trump:kwasny4565: z tego co pamiętam to Joe Swail pokonał go 10-9, ale nie jestem pewien ...
Bardzo lubie Judd&#39;a, jest młody, utalentowany, i nie boi się stawiać swoich warunków. Tak było w meczu z O&#39;Sullivan&#39;em (Welsh Open 2008 ) kiedy Trump grał taktycznie i zmuszał Ronniego to odstawnych. O&#39;Sullivan był poprostu sfrustowany takim przebiegiem:-D Wiadomo Ronnie wygrał ale podobała mi się postawa młodszego anglika.

Czekam już na China Open, a co do Mistrzostw Świata to nawet nie wiecie jak nie moge sie doczekac:-D
Z niecierpliwością oczekuję Mistrzostw Świata. Ubolewam tylko nad tym, że w Multimedia zamienili mi Eurosport na TVP Sport... :-? Cóż, pojedynki będę zmuszony ogladać na necie. W kwestii Judd&#39;a Trumpa - również byłem za tym, by ten niezwykle utalentowany zawodnik (w wieku 13 lat J. Trump wbił swojego pierwszego max&#39;a a wyczyn ten został wpisany do Księgi Guinessa) zakwalifikował się do Mistrzostw Świata. Stało się niestety inaczej - J. Swail wział rewanż za przegraną z Welsh Open.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom