>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Detroit - Cleveland

Status
Zamknięty.
malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Co sie dzieje że Detroit przegrywają z Cleveland 3:2 :?: Interesuje się koszem już kilka lat i jest to dla mnie wielka niespodzianka. Oczywiście LeBron to gwiazda i talent ale czy to powinno wystarczyc na tak dobrze poukładaną i skuteczną drużyne jak Detroit ? Myśle że głownym powodem takiego stanu meczy jest to że Cleveland żadko zachodzili tak daleko i chcą pokazać a szczególnie James że też mogą wygrywać taką drużyną jak Detroit choć nie byli faworytami tej rywalizacji. Dzisiejszy mecz wygrany dwoma punktami mogą zawdzięczać jedynie Jamesowi który zdobył aż 32 pkt.

B 0

bunia

Użytkownik
Jak dla mnie to jest to spowodowane zbyt dużym rozluźnieniem detroit, było pare konferencji prasowych po game 2 gdzie sheed i inni mowili ze sa znudzeni takimi seriami i spodziewają się sweepa. Takie kozaczenie napewno zdenerwowało Cle pozatym zauważ jaka jest różnica w grze Cle, graja na dobrej skuteczności i skutecznie bronią się przed det. Ich obrona jest o niebo lepsza niz w RS. Chłopaki pokazują że grają dobrze, ale nie wiem czy sie nie złamią. Najlepsze jest to że z braku pomysłu chyba albo skutecznego obrońcy dla LBJ w końcówkach kryje go BigBen. Nie jestem pewnien jak to bedzie wygladac dalej, jezeli seria dojdzie do 7 meczy to wygra det, jezeli dzisiejszy mecz sie potoczy po myśli Cle to będzie duży sukces, nie wiem czy nie największy od 89 roku?

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Najlepsze jest to że z braku pomysłu chyba albo skutecznego obrońcy dla LBJ w końcówkach kryje go BigBen.
Myśle że nie jest to spowodowane brakiem pomysłu, chce przypomnieć że BigBen dostał nagrode najlepszego obrońcy sezonu 2005/2006 z bardzo dużą różnicą punktową bo aż 112 punktów nad drugim Brusem Bowenem. Zobaczymy dzisiaj w nocy co z tego będzie

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Cleveland mają szczęście bo akurat ten mecz wypada na ich boisku a przed własną publicznością gra się prościej, przed PO powiedziałbym że Detroit wygra spokojnie 4:1 ale teraz faworyta nie widze. Jedno wiem napewno że obie drużyny bedą zmobilizowane na maksa i możliwe że przegraja ci którym puszczą nerwy albo coś w tym stylu. Myśle też że dużą role odegrają rzuty wolne i skuteczność ogólna więc niespodziewam się dużej ilości punktów bo zawodnicy będą rzucali jedynie z dogodnych sytuacji i raczej będzie mało &quot;szalonych&quot; wizdów pod kosz.

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
No to teraz będzie ciekawe spotkanie, lubie kiedy stan meczy jest 3:3 ???? Tak sobie popatrzałem że we wszystkich parach oprócz Miami - Nets (4:1) jest stan 3:3, no to będzie ciekawie. Ja bym chciał żeby dalej przeszli Clippersi, Dallas a z pary Detroit - Cleveland to jest mi obojętne bo obie drużyny są fajne ;)

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Mi by nie przeszkadzało jakby słońca wygrały z Clippers ale jestem za tymi drugimi z jednego powodu, ponieważ z nic nieznaczącej drużyny zrobiła się nagle bardzo mocna ekipa która teraz wygrywa z najlepszymi.

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
Zgadzam się z Tobą malkolm Clippersi mają niezłą ekipę teraz. Ale ja mimo wszystko postawię kase na Phoenix, ponieważ kibicuję im ????

rookie91 0

rookie91

Użytkownik
Ja kibicuje Netsom, ze względu na Cartera :p - mój idol ???? , którzy niestety przegrali z Miami ???? .

Co do DET - CLE nie wierze żeby &#39;Tłoki&quot; oddali finał konferencji :p nawet jesli maja na przeciwko LeBrona i reszt :p .

DAL- SAS .... Dallas w pełni zasłużyli na zwycięstwo :p, w poprzednich seoznach mieli dobrą drużynę ale nic z nią nie osiągali - teraz wszystko sie zmieniło ... a pozatym nie lubie San Antonio :p

PHX - LAC ... tu naprawde wszystko może się zdarzyć ... Clippers świetna drużyna w tym sezonie, w koncu lepsza od &quot;Jeziorowców&quot; :p ... lecz mysle że Suns powinni wygrac ????

to tyle od experta ... ????

benek_27 4,5K

benek_27

Forum VIP
I jednak Detroit w finale konferencji zagra ???? W ostatnim meczu wygrało Detroit 79-61 i zmierzą się z Miami ;)

peja 1

peja

Użytkownik
I bardzo dobrze, ceszę się że Detroit awansowało ???? mam nadzieję że wygrają również z Miami :wink:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom