>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Depresyjne przemyślenia.

piele 4,9K

piele

Użytkownik
Tak jak już wspominałem zaczynamy podróż w tej sekcji forum.
Piłka nożna, basket, w tym NBA, CS:GO głównie to pojawi się w tym temacie. Forum to dialog i liczę na wasz udział w tym temacie.
Nie jestem ekspertem w żadnej z tych dziedzin, są to moje przemyślenia na temat danych spotkań i typy, które powinny mieć swoje większe szanse.
Pamiętajcie wasze pieniądze oraz wasze decyzje!
Post automatycznie złączony:

#1 Cleveland vs Brooklyn
Kyrie Irving over 23.5 (duży luz Kyrie'go)
STS
1.84
jedyny buk, który się zagapił i nie ściągnął linii z tego meczu, Durant out i Irving powinien na spokojnie wrzucić te 24 punkty​

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +145
piele 4,9K

piele

Użytkownik
#2 P76 vs Boston
Kemba Walker over 3.5 asysty (siedzi równiez 4.5)
różne buki
1.55-1.65​
Kemba wraca po kontuzji, bez zwątpienia jest on fantastycznym PG i piłka się go słucha. Myślę, że linia jest nisko wystawiona, a można polować na 4,5 po nieco wyższym kursie. Brown, Smart, Tatum, ale niestety bez tego ostatniego w tym spotkaniu.

#3 Minnesota vs Atlanta
Clint Capela over 16.5 (skuteczność Clinta zawiodła)
różne buki
1.7-1.85 (STS 1.84)​
Minnesota bez Towns'a swojej gwiazdy na pozycji 5, jest tam spora luka, a Capela będący w świetnej dyspozycji jest w stanie wykręcić dobry wynik. Martwi mnie tylko duża ilość minut spędzonych na parkiecie w ostatnich spotkaniach, ale Clint da radę w spotkaniu z Timberwolves.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +46
piele 4,9K

piele

Użytkownik
#4 Partizan vs FMP (mecz został nagle odwołany)
FMP +12,5- bezpieczniejsza opcja
różne buki
1.64-1.67​
Partizan ostatnio słabsze wyniki oraz rozstali się z głównym PG Codi'm Miller-McIntyre'm i chyba głównym rozgrywającym na ten czas będzie Josh Perkins, który został pozyskany z GTK Gliwice. Małe derby Belgradu, FMP w meczu z potentatem da z siebie wszystko. Czarno-biali w małym kryzysie, idę w stronę słabości Partizana.

Ostatnia edycja:
piele 4,9K

piele

Użytkownik
Jeszcze słówko co do meczu MKS vs Anwil. Kontuzjowani Jerrells oraz Jones.
MKS naprawdę gra fajną koszykówkę.
Almeida będzie miał sporo roboty w tym meczu jak chcą nawiązać jakąkolwiek walkę. Clarke będzie musiał dużo rozgrywać, spodziewam się dużej ilości minut polskich zawodników.
Jakbym miał typować to zwycięstwo MKS'u, powołanie do kadry Mazurczaka, to naprawdę fajna oznaka.
Jedyną opcją na wygraną Anwilu jest Almeida show, ale myślę, że trener Magro jest przygotowany na tą okazję.

piele 4,9K

piele

Użytkownik
#5 Chicago vs LAL
Kentavious Caldwell-Pope over 9.5
różne buki
1.8-1.9​
Oczywiście KCP nie jest gwiazdą tej drużyny, ale jest solidnym grajkiem. Wiadomo, że LeBron czy AD potrzebują oddechu i czasami Schroder, Kuzma i właśnie KCP muszą coś wrzucić. Linia niska, defensywa byków każdy wie jak się prezentuje. Trzeba spróbować.

#6 Chicago vs LAL
Zach LaVine over 4.5 asysty
różne buki
1.7-1.85​
Linia niska, Zach w tym sezonie gra na średniej asyst 5.5 więc niby statystycznie bet ma swoje podłoże. Jednak Zach jest po prostu fantastycznym zawodnikiem. Oglądałem starcie z LAC gdzie wszystko mu siedziało. LAL nie może pozwolić mu na taki popis strzelecki. Nie wierzę, że nie ograniczą go strzelecko w tym meczu.

edit Co tu dużo mówić, KCP praktycznie bez rzutów, a Zachowi troszkę zabrakło no nic jedziemy dalej

Ostatnia edycja:
piele 4,9K

piele

Użytkownik
#7 Westerlo vs Seraing
Westerlo win - ale pojebany mecz
różne buki
~2​
Kursy wczoraj były znacznie mniejsze. Ta informacja o covidzie w drużynie gości jest już od kilku dni.
Dzisiaj kursy na gospodarzy poszły troszkę do góry. Na gospodarzy na giełdzie postawionych jest sporo eurasków (sporo jak na te rozgrywki).
Stąd, że to 2 liga belgijska, grajcie ostrożnie.

#8 St.Liege vs Charleroi
St.Liege win- niezasłużenie, ale wygrali
różne buki
2-2.10​
Derby Walonii, bez kibiców to nie to samo. Pamiętam, że w którymś roku był walkower po jakimś numerze kibiców. Jednak mecz bez kibiców więc nie ma tego czynnika. Krótko i na temat. Po zmianie trenera zespół z Liege odżył. Zebry natomiast ostatnio wszystko w czapkę. Ostatnia szansa dla trenera gości. Z tego co czytałem ciągle ta sama taktyka i coś ewidentnie się sypie. Jednak jak wiadomo derbowe mecze często kończą się podziałem punktów, w tym przypadku w ostatnich 5 meczów na stadionie gospodarzy 4 REMISY!!!!!! więc ostrożnie z typowaniem tego spotkania.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +46
piele 4,9K

piele

Użytkownik
#7 Westerlo vs Seraing
Westerlo win
różne buki
~2​
Kursy wczoraj były znacznie mniejsze. Ta informacja o covidzie w drużynie gości jest już od kilku dni.
Dzisiaj kursy na gospodarzy poszły troszkę do góry. Na gospodarzy na giełdzie postawionych jest sporo eurasków (sporo jak na te rozgrywki).
Stąd, że to 2 liga belgijska, grajcie ostrożnie.

#8 St.Liege vs Charleroi
St.Liege win
różne buki
2-2.10​
Derby Walonii, bez kibiców to nie to samo. Pamiętam, że w którymś roku był walkower po jakimś numerze kibiców. Jednak mecz bez kibiców więc nie ma tego czynnika. Krótko i na temat. Po zmianie trenera zespół z Liege odżył. Zebry natomiast ostatnio wszystko w czapkę. Ostatnia szansa dla trenera gości. Z tego co czytałem ciągle ta sama taktyka i coś ewidentnie się sypie. Jednak jak wiadomo derbowe mecze często kończą się podziałem punktów, w tym przypadku w ostatnich 5 meczów na stadionie gospodarzy 4 REMISY!!!!!! więc ostrożnie z typowaniem tego spotkania.
Dodaje uzupełnienie do meczu Westerlo.
Uzupełniając: 5 przypadków covid wśród piłkarzy + nie zagrają Mikautadze, Nadrani, Sabaouni
Westerlo bez osłabień + kilka ruchów transferowych.
Kursy przy takich osłabieniach są dość dziwne.
Ja zagrałem przy 1,8 wczoraj, a tu dzisiaj powyżej 2.

W drugim meczu warty odnotowania brak Willemsa po stronie Charleroi. Podstawowy środkowy obrońca od wielu wielu lat.

piele 4,9K

piele

Użytkownik
#9 Portland vs NYK
Rodney Hood over 10.5- oczywiście w tym meczu praktycznie bez rzutów
różne buki
~1.9​
Krótko i na temat. Trail Blazers bez CJ oraz Nurkicia. W ostatnim meczu dał radę rzucił +20. Liczę, że to nie przypadek, choć trzeba brać pod uwagę, że Knicks grają naprawdę dobry defense. Dame sam nie wygra meczu, ale coś czuje, że może rzucić bardzo dużą sumkę.

Ostatnia edycja:
piele 4,9K

piele

Użytkownik
#10 Brooklyn vs Miami
Bam Adebayo over 20.5 punktów
różne buki
~1.85​
Krótko i na temat. Bam jest bardzo atletycznym gościem, natomiast Nets nie ma kim postawić match-upu. Jeżeli nie złapie głupich fauli, bet powinien gładko siąść. W ostatnim meczu chyba powyżej 40 z Netsami.

#11 Dallas vs Denver
Nikola Jokić over 23.5 punktów
różne buki
~1.85​
Bardzo podobna sytuacja do wyżej wymienionego typu. Jokić jest praktycznie nie do obrony. A w Dallas kto ma guardować Jokicia? Porzingis? Cauley- Stain? Nie wydaje mi się. Wierzę w umiejętności Jokera i dobry mecz w jego wykonaniu.

Ostatnia edycja:
piele 4,9K

piele

Użytkownik
#12 Atlanta vs LAC
Serge Ibaka over 7.5 zbiórek
różne buki
~1.8​
Po pierwsze nie zagrają George i Leonard, jednak to zbiórki i one zazwyczaj tyczą się najwyższych zawodników. Serge będzie miał dzisiaj zdecydowanie więcej szans na nie. Średnia 6.5 taka sobie, ale dzisiaj bez gwiazd skuteczność nie będzie porywająca. Możliwe, że Hawks dzisiaj bez Capeli, ale to GTD.

edit: powiem wam tak, nigdy nie stawiajcie Ibaki oraz Batuma !

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom