>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Dane w MB i dane w Bwin

zioloziolo 7

zioloziolo

Użytkownik
Witam! czy jeżeli konto w Bwin założę na na osobę XY a konto w MB mam na osobte ZZ to nie będzie problemów wpłatą i wypłatą kasy? Przeciez przy wpłacie Bwin nie wie jakie mam dane na MB? Da rade tak? Pozdrawiam

anapolon 88

anapolon

Użytkownik
wszystkie dane musza sie zgadzac w innym wypadku bwin nie wyplaci Ci kasy
do tego bedziesz jescze musial wyslac sakan dowodu przy wyplacie kasy!

G 46

ghs

Użytkownik
Anapolon, oszuście, a kiedy wyślesz mi moją kasę? Nie bój się, moje dane na MB są poprawne i nawet nie każę ci wysyłać mi skanu dowodu.

S 0

sowa_12

Użytkownik
wiec konto moge miec na siebie w MB a w bwin na kogos innego czy dobrze zrozumiałem :p tylko dane sie muszą zgadzać na koncie w MB gdy będe chciał wypłacić kase na konto bankowe
ps. czy moge załozyc konto w MB jeżeli mam tylko karte debetową a nie kretytową (mbank)
sory za spam :p

S 0

sowa_12

Użytkownik
ok dzieki na innym forum, pisali ze oni w bwin sprawdzą dane na koncie w MB i mi zablokuja konto ????
no. niech ktos jeszcze odpisze na moje drugie pytanie dotyczące karty

L 72

loozer21

Użytkownik
sowa ja juz tak z 5 razy robiłem ze miałem jedno konto moneybookers a kilka kont w bwin na rozne dane osobowe i aby dodawałem maila do mb i było wszystko cacy

bodi 70

bodi

Użytkownik
Adresy nie muszą byc takie same=====chodzi o to tylko żeby wpłata z MB przyszła z takiego konta na któro oźniej chcesz wypłacic .A adres na MB może byc inny niż w BWIN=ale musisz z niego wpłacać-żeby wypłacić na ten adres pozdro

G 46

ghs

Użytkownik
Nie masz 18 lat, to nie pograsz. Przy rejestracji musisz podać datę urodzenia i poświadczyć tym pełnoletniość. Jak skłamiesz, to data nie będzie się zgadzać z tą, która będzie na dowodzie osobistym, którego od Ciebie zażądają i skończy się na blokadzie konta.

Do góry Bottom