winiar93
Użytkownik
Witam, naszła mnie taka myśl. Od niedawna zacząłem sobie grać progresywnie, czyli zwiększam stawkę przy przegranych kuponach. Do progresji preferuję dość egzotyczne ligi. I tak oto zdziwiłem się kiedy na Forbecie nie znalazłem wybranych spotkań z 2. ligi w Chile. Co więcej, nie ma ich też na STS, Fortunie czy Unibecie. No dobra, uznajmy, że to jest przypadek, choć na wszystkich wymienionych poza Fortuną jest część meczów z tejże ligi, tak jakby sobie je wybrali do oferty według własnych upodobań. Czy ktoś tutaj spotkał się kiedyś z celowym działaniem ze strony buka? Mam na myśli celowe okrajanie oferty lub co gorsza - ograniczanie jej wybranym użytkownikom. Prosiłbym o odpowiedź osoby zorientowane w temacie. Ja wiem, że buk musi wyjść na swoje, ale grając progresją nie łamię ani nie naginam żadnego prawa. Gram kupony tak jak wszyscy pozostali gracze, tylko mam inną taktykę. Czy jest możliwe, że grając stosunkowo znaną ligę (np. Ligue 2) stanie się tak, że nagle nie będę mógł postawić na wybraną drużynę, bo akurat w tej kolejce jej mecz nie został dodany do oferty? Nie jestem zwolennikiem teorii spiskowych, ale tutaj chodzi o moje pieniądze, dlatego wolę wybadać temat zanim dokonam poważniejszych inwestycji. Pozdrawiam.