>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

#comeback #wszechstronnegranie #champion

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#3 Tsonga + Williams + Lepchenko ako 1,98 Bet365 - 5j ⛔
O Tsondze pisano wiele, świetne bilanse itd.
Williams jak burza przez ten turniej, Putintseva niema argumentów. Serwis, forehand, siła wszystko mówi za Venus.
Lepechenko gra w kwalach do prestiżowego dość turnieju, więc nie mam mowy o graniu na pół gwizdka. Dobra gra w Brisbane i Australian Open, dobra gra z głębi kortu i nawet niezły serwis. Jej rywalką jest Jabeur, która w tym roku bez meczu na poziomie, najwyraźniej jakaś kontuzja. Poza tym średni serwis, brak uderzenia kończącego, a do tego brak rytmu.
Jak dla mnie dobry tripel ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#6 Japonia(-3,5) - Rumunia 1 1,75 Bet365 - 4j ✅
Wczoraj hokej na 100% skuteczności w dziale typów na żywo. Dziś pre wydaje się dość dobry zakład. Japonia potrafiła grać nieźle w IA bodajże, wygrane z Polską m. in. natomiast Rumunia zupełnie nie ten poziom. Japończycy dobrze jeżdżą na łyżwach, Rumunii mogą nie nadążyć, będą kary i pod koniec będzie zmęczenie. Jak dla mnie warto.

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#7 Łęczna - Piast over 2 + Cracovia - Zabrze over 2 ako 2,04 Marathonbet - 5j⛔

#8 Borussia - Hannover over 3,5 kartki 1,72 Bet365 - 3j
⛔

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#10 Holandia - Włochy(-2,5) 2 1,55 Expekt - 7j ⛔
#11 Holandia - Włochy(-3,5) 2 2,05 MarathonBet - 3j ⛔

Holandia walczyła jak równy z równym z Wielką Brytania czym zupełnie zaskoczyła, lecz Włosi to półka wyżej. Italiani potrafili wygrać okrojonym składem z Kazachami pod koniec roku, wczoraj pewnie 8:0 z Serbią i dziś też trzeba będzie wygrać ten mecz i to najlepiej jak najpewniej. Holendrzy zapewne opadną z sił, Włosi dużo lepiej jeżdżą na łyżwach, naprawdę warto!
e: Holendrzy zaskakują, dobrze, ze na live pocisnąłem -1,5 o czym pisałem w temacie do tego przeznaczonym. Tutaj w temacie jednak konkret minus. No ale jak się ma 0/6 grając 5 na 4 to tak jest...

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#12 San Luis - Deportes Iquique x2 1,75 Bet365 - 4j⛔
Równa forma gości, grali z mocny ekipami i zaliczyli 4 remisy. Dziś czas na 1 zwycięstwo.

Otrzymane punkty reputacji: +6
arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
#17 Safwat - Struvay 2 1,68 Pinnacle - 8j
Strata: ⛔ 8,03j | Stawki: 73j | Yield: -11%

Otrzymane punkty reputacji: +7
Do góry Bottom