0 didipol Użytkownik Październik 14, 2007 #1 Mam pytanie co wpisac w ten druczek od przelewu numer to wiem... moje dane wiem ale ich dane ?? gdzie znajde??
Mam pytanie co wpisac w ten druczek od przelewu numer to wiem... moje dane wiem ale ich dane ?? gdzie znajde??
46 narosdz Forum VIP Październik 14, 2007 #2 Ja wysyłając pieniądze do bet-at-home wpisałem w ich danych: Bet-at-home "Nazwa Banku" Numer to wiadomo, swoje dane i numer konta gracza.
Ja wysyłając pieniądze do bet-at-home wpisałem w ich danych: Bet-at-home "Nazwa Banku" Numer to wiadomo, swoje dane i numer konta gracza.
46 narosdz Forum VIP Październik 15, 2007 #4 Doszło i to w 24 godziny już kasa była na koncie bet-at-home.
185 dj_arti Użytkownik Październik 15, 2007 #5 Odbiorca: bet-at-home.com Nazwa banku: Bank BPH w Warszawie Numer konta: 06 1060 0076 0000 3210 0003 7132 Tytuł przelewu: Twój numer konta gracza Pozdrawiam !
Odbiorca: bet-at-home.com Nazwa banku: Bank BPH w Warszawie Numer konta: 06 1060 0076 0000 3210 0003 7132 Tytuł przelewu: Twój numer konta gracza Pozdrawiam !
39 gwizd3k Użytkownik Październik 21, 2007 #6 Doszło i to w 24 godziny już kasa była na koncie bet-at-home. Kliknij aby rozwinąć... ja kiedys wrocilem z poczty wyslalem im skan dowodu wpłaty i kasa w 10 min była na koncie gracza ????
Doszło i to w 24 godziny już kasa była na koncie bet-at-home. Kliknij aby rozwinąć... ja kiedys wrocilem z poczty wyslalem im skan dowodu wpłaty i kasa w 10 min była na koncie gracza ????
158,1K piotrex007 Użytkownik Październik 21, 2007 #7 ja kiedys wrocilem z poczty wyslalem im skan dowodu wpłaty i kasa w 10 min była na koncie gracza ???? Kliknij aby rozwinąć... Jest taka możliwość, ale przy składaniu kolejny raz depozytu. Przy pierwszej wpłacie nie ma takiej możliwości.
ja kiedys wrocilem z poczty wyslalem im skan dowodu wpłaty i kasa w 10 min była na koncie gracza ???? Kliknij aby rozwinąć... Jest taka możliwość, ale przy składaniu kolejny raz depozytu. Przy pierwszej wpłacie nie ma takiej możliwości.
2 flinstone Użytkownik Październik 23, 2007 #9 Ale i tak fajna sprawa, ze mozna przelac im skan dowodu i kasa wplywa na konto. Szkoda, ze nie ma tak od pierwszego razu, no ale nie moga tez wszystkim ufac:-D. W innych serwisach bukmacherskich tak juz najczesciej nie jest...:jezora:
Ale i tak fajna sprawa, ze mozna przelac im skan dowodu i kasa wplywa na konto. Szkoda, ze nie ma tak od pierwszego razu, no ale nie moga tez wszystkim ufac:-D. W innych serwisach bukmacherskich tak juz najczesciej nie jest...:jezora: