>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bruce Lee

bruce-lee 1

bruce-lee

Użytkownik
Witam wszystkich , temat jak kazdy inny z pewnoscia - ale ten bedzie dochodowy ! ✅
Kilka slow o sobie - mam lat trzydziesci kilka , sportem interesuje sie od dziecinstwa , ma ulubiona gra jest gra wstepna - a najczesciej typuje tenis i koszykowke , i to one beda tutaj dominowac w temacie, hehe taaa zapomnialem o kung-fu !
Z ma druga dziewcyna - bukmacherka zyjemy juz lat kilkanascie - wiec z pewnoscia pewne doswiadczenie juz jest ...
Czasami ja ja - czasami ona mnie - jak stare dobre malzenstwo ....
Tyle tylko ze teraz ja czesciej niz .,,, ona mnie.
Kilka slow na temat owego tematu .
Plan jest prosty ;
- jak kazdy rozsadny gracz tak i ja posiadam ustalony kapital , jak i strategie .
Kapital startowy to 10.000 pln (dziesiec tysiecy pln )
Strategia : w kazde spotkanie wchodze 1-3% od posiadanego kapitalu .
Bukmacherzy : Pinnacle , 188bet , Sbobet - reszta bukow jest dla .....osobiscie najbardziej lubie Betfair.
Nie bedzie tu zbyt wiele typow - 1-2 dziennie -i kilka slow dlaczego ?
Zapraaszam Cie do odwiedzania mego tematu jak i komentowania mych poczynan .
Pozdrawiam
Bruce Lee

S 8

speedar

Użytkownik
i już mi się podoba...
krótko,no w miarę, na pewno na temat no i ten Bruce Lee!
Takwięc powodzenia w typach i obym jak zTobą trochę skorzystał.
pozdr.
speedar

3mil 0

3mil

Użytkownik
To Bruce zycze powodzenia i mam nadzieje ze cos podpatrze Mistrzu.
Masz dobry kapital na gre moj kolega z pracy twierdzi ze 10000 zl jakby mial a jakos mu niewychodzi odlozyc to by mu wystarczylo by zyc z zakladow . Obserwujac twoje poczynania mam nadzieje ze mnie przekonasz ze jest na to szansa.
Przepraszam jesli tu nie mozna pisac to usune.

bruce-lee 1

bruce-lee

Użytkownik
Kapital : 10.000 pln
Stawka : 2% 200 pln
Mecz: Lakers - Heat
Typ: under 207
@ 1.90 Pinnacle

Obrona Lakers dziurawa jak .... ale to juz ostatni gwizdek by powalcyc o ....
Ostatnie 2 spotkania i Kobe w obronie angazuje sie bardziej - to raz
Dwa Artest to niewygodny obronca dla Lebrona co juz niejednokrotnie potwierdzal
Dwade ostatnio spucil z tonu ; 11pkt z SAC, 11 z UTAH , 15 z GS przy sredniej 19,9
Lakers i ich obrona pozostawia wiele do zyczenia ale jak juz wspomnailem bez obrony moga zapomniec o play-off - takze w mej opinii nie spodziewam sie ostrej wymiany ciosow !

bruce-lee 1

bruce-lee

Użytkownik
Kapital: 10.180 pln
Stawka: 1% 102 pln
-102
#2 Fenerbahce - Cajasol 32 - 48
Fenerbahce -2,5 HT
@ 1,84 Sbobet
Byc albo nie byc ..... dla Tureckiej ekipy . Kebaby ostatnio w Eurolidze dostaja becki , ale chyba wszyscy wiemy ze becki to ich dopiero czekaja od kibicow jesli dalej ten marazm bedzie trwal . W klubie prezes przyjal i *ugoscil w swym biurze , poselstwo druzyny - takze do pionu zostali postawieni . Wysokie zwyciestwo w lidze - to dla mnie maly optymistyczny prognostyk przed dzisiejszym spotkaniem .
Typ do HT , gdyz Fener dobrze sobie radzilo z Siena i Macabi do HT
Cajasol notuje fajna serie , swietna postawa Lampego - ale wszystko sie kiedys konczy.
Motywacja , 15.000 tys fanatycznych fanow , pelna mobilizacja to wszystko sprawia ze wlasnie dzis zdecydowalem sie na Turkow .

Dziurawa obrona kebabow i niesamowita skutecznosc za 3 Hiszpanow ....

Kapital po porazce 10.078

bruce-lee 1

bruce-lee

Użytkownik
Kapital: 10.078 pln
Stawka: 2% 201 pln + 181

#3 Celtics - Bulls 99-100
over 181
@ 1,90 Pinnacle

Obie ekipy tempem gry nie zachwycaja , klada duzy nacisk na defensywe ale w swych szeregach maja calkiem fajne strzelby . Te strzelby dzis beda mialy przewage tzn: Byki pod koszem ( Deng , Boozer ) , na niskich pozycjach Celtowie z Piercem na czele.
Oba teamy graly w tym roku 2 razy z soba i owa linia padla ich lupem (196 , 189) dlaczego by i nie dzis?

Szczescliwe zwyciestwo - odniesione po OT. Regulaminowy czas to slaba skutecznosc , agrestwna obrona i mnostwo strat ....

Kapital po zwyciestwie 10.259

bruce-lee 1

bruce-lee

Użytkownik
Kapital: 10.259 pln
Stawka: 3% 308 pln - 308 pln

#4 Tipsarevic - Almagro 2/6 1/5 i krecz Tipsarevic
Tipsarevic ML
@ 2,20 Pinnacle

2,20 na Tipse biore z pocalowaniem reki , gdyz jest to mega value w mych oczach .
Almagro swietny zawodnik , ale on wiele traci z tej swietnosci na hardzie , zwlaszcza w grze defensywnej . Ogladalem ich towarzyski pojedynek przedsezonowy , i Tipsa w pierwszym secie rzadil i robil co chcial - poniej wiadomo ....co sie stalo $$
Wielki turniej , takze nie sadze by dzis to sie powtorzylo - bo owa nawierzchnia zdecydowanie faworyzuje Serba !
Kapital po porazce 9951 pln

bruce-lee 1

bruce-lee

Użytkownik
Kapital 9951 pln
Stawka 3% 298 pln -298 pln

#5 Genoa - Catania 0-2
Genoa
@ 2,38 Pinnacle
3 for 3 jak dla mnie .
Chcialem wkleic link z ostatnimi ich wynikami ale - 10 postow brak hehe
Krotko bo co tu wiecej pisac .... Genoa zagrozona wiec ..... jesli to prawda to 3 pkt powinny zostac u gospodary ...
Kapital po porazce 9653 pln

bruce-lee 1

bruce-lee

Użytkownik
Kapital 9653 pln
Sawka 2% 193 pln

# Detroit - Boston
Boston -2
@ 1,95 Sbobet
Jak dla mnie wysza forma Celtow na chwile obecna .

Do góry Bottom