bruce-lee
Użytkownik
Witam wszystkich , temat jak kazdy inny z pewnoscia - ale ten bedzie dochodowy !
Kilka slow o sobie - mam lat trzydziesci kilka , sportem interesuje sie od dziecinstwa , ma ulubiona gra jest gra wstepna - a najczesciej typuje tenis i koszykowke , i to one beda tutaj dominowac w temacie, hehe taaa zapomnialem o kung-fu !
Z ma druga dziewcyna - bukmacherka zyjemy juz lat kilkanascie - wiec z pewnoscia pewne doswiadczenie juz jest ...
Czasami ja ja - czasami ona mnie - jak stare dobre malzenstwo ....
Tyle tylko ze teraz ja czesciej niz .,,, ona mnie.
Kilka slow na temat owego tematu .
Plan jest prosty ;
- jak kazdy rozsadny gracz tak i ja posiadam ustalony kapital , jak i strategie .
Kapital startowy to 10.000 pln (dziesiec tysiecy pln )
Strategia : w kazde spotkanie wchodze 1-3% od posiadanego kapitalu .
Bukmacherzy : Pinnacle , 188bet , Sbobet - reszta bukow jest dla .....osobiscie najbardziej lubie Betfair.
Nie bedzie tu zbyt wiele typow - 1-2 dziennie -i kilka slow dlaczego ?
Zapraaszam Cie do odwiedzania mego tematu jak i komentowania mych poczynan .
Pozdrawiam
Bruce Lee
Kilka slow o sobie - mam lat trzydziesci kilka , sportem interesuje sie od dziecinstwa , ma ulubiona gra jest gra wstepna - a najczesciej typuje tenis i koszykowke , i to one beda tutaj dominowac w temacie, hehe taaa zapomnialem o kung-fu !
Z ma druga dziewcyna - bukmacherka zyjemy juz lat kilkanascie - wiec z pewnoscia pewne doswiadczenie juz jest ...
Czasami ja ja - czasami ona mnie - jak stare dobre malzenstwo ....
Tyle tylko ze teraz ja czesciej niz .,,, ona mnie.
Kilka slow na temat owego tematu .
Plan jest prosty ;
- jak kazdy rozsadny gracz tak i ja posiadam ustalony kapital , jak i strategie .
Kapital startowy to 10.000 pln (dziesiec tysiecy pln )
Strategia : w kazde spotkanie wchodze 1-3% od posiadanego kapitalu .
Bukmacherzy : Pinnacle , 188bet , Sbobet - reszta bukow jest dla .....osobiscie najbardziej lubie Betfair.
Nie bedzie tu zbyt wiele typow - 1-2 dziennie -i kilka slow dlaczego ?
Zapraaszam Cie do odwiedzania mego tematu jak i komentowania mych poczynan .
Pozdrawiam
Bruce Lee