>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu
    FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
    Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

• Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie.
    Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
    Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu

Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut TUTAJ!

Fortuna bonus

Brazylia 2026

makaveli23 1,9M

makaveli23

Typer
12.01
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Paulista
Godzina: 00:30
Spotkanie: Mirassol - Sao Paulo
Typ: Mirassol
Kurs: 2.42
Bukmacher: superbet
Analiza:
Mirassol był czarnym koniem rozgrywek brazylijskiej Serie A w 2025 roku. Na koniec zajęli czwarte miejsce, u siebie bez przegranej (12-7-0). Wygrali oba mecze z Sao Paulo, na wyjeździe 2-0 i u siebie 3-0. W tym meczu możemy zobaczyć że wielu graczy (10) Sao Paulo nie wystąpi ze względu na kontuzję. Wiele powiedzieć nie można, forma zespołów jest nieznana ale liczę że Mirassol rozprawi się z nimi po raz kolejny i wygra.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2688
arass1 1,4M

arass1

Użytkownik
Gerson Santos da Silva przeszedł z Zenitu Sankt Petersburg do Cruzeiro.

Cruzeiro wyłożyło na zawodnika 27 milionów euro podstawy i trzech milionów euro w formie dodatków. 28-latek związał się z nowym pracodawcą do końca 2030 roku.

Otrzymane punkty reputacji: +1609
arass1 1,4M

arass1

Użytkownik
Grêmio Porto Alegre wykupiło z Panathinaikosu swojego wychowanka Tetê.
Jest to powrót 25-latka do macierzystego klubu po blisko 7 latach. Kwota odstępnego za skrzydłowego wyniosła 6,2 miliona euro, a sam zawodnik podpisał z nowym pracodawcą umowę do 31 grudnia 2029 roku.

Gabriel Paulista został nowym nabytkiem SC Corinthians.
35-latek dołączył na Neo Química Arena na zasadzie wolnego transferu dzięki rozwiązaniu umowy z Besiktasem za obopólnym porozumieniem. Kontrakt między stronami zaczął obowiązywać do końca 2027 roku.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2688
makaveli23 1,9M

makaveli23

Typer
Godzina: 01:45
Spotkanie: Sao Paulo - Sao Bernardo
Typ: Handicap: Sao Bernardo +1.5
Kurs: 1.43
Analiza:
W poprzednim sezonie Paulista, Sao Paulo mimo że wygrało 3-1 na wyjeździe z Sao Bernardo to zajęło na koniec rozgrywek miejsce 5 a Sao Bernardo było 2. Teraz po pierwszych meczach myślę że warto postawić ten handicap. Sao Bernardo będzie grało w tym roku w Serie B. Wygrali pierwszy mecz w Paulista jako faworyt 1.7, 4-0. Sao Paulo jak się spodziewałem przegrało z Mirassol ale rozmiary tej porażki czyli 0-3 mogą martwić. Myślę że jeśli Sao Paulo miało by wygrać to nie więcej niż jedną bramką.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1085
successful 4,2M

successful

ModTeam
Członek Załogi
AD Jequie BA - Porto SC BA
Typ: poniżej 1.5 gola
@2.95 Superbet

Fanem ligi brazylijskiej nie jestem, ale przeglądając statystyki spotkań rozgrywanych przez AD Jequie BA zauważyłem pewną zależność - dość często padają niskie wyniki włącznie z bezbramkowymi remisami. Taka sytuacja miała miejsce w przypadku trzech ostatnich meczów rozgrywanych na ich terenie - za każdym razem padł bezbramkowy remis. Oczywiście typ na wysoki under powinno się traktować w charakterze loterii, to jednak nie przeszedłem obojętnie wobec kursu zaproponowanego przez bukmachera. Nieco inna sytuacja ma się w przypadku meczów z udziałem Porto - tu bramki padają, zatem nie dziwi mnie fakt, że kurs na wysoki under dobija do @3.00. Mimo wszystko wielokrotnie jesteśmy świadkami spotkań gdzie goli jest jak na lekarstwo i obstawiam, że tak będzie również tutaj.

Ostatnia edycja:
makaveli23 1,9M

makaveli23

Typer
18.01
Spotkanie: Palmeiras - Mirassol
Typ: Handicap: Mirassol +1.5
Kurs: 1.50
Bukmacher: betters
Analiza:
Mirassol zlekceważył sobie ostatniego przeciwnika z niższych lig Primavera SP i przegrali 1-3. Wcześniej jak się spodziewałem byli skoncentrowani by wpieprzyć Sao Paulo 3-0 i sądzę że teraz również się zepną na prestiżowego przeciwnika jakim będzie niewątpliwie Palmeiras, czyli 2. drużyna poprzedniego sezonu Serie A. Niby druga a i tak nie wygrali w lidze meczu z 4. Mirassol, u siebie remisując 1-1 i przegrywając na wyjeździe 1-2. W tym sezonie Paulista wygrali oba mecze małym nakładem sił 1-0, najpierw z Portuguesą z Serie D, a grali przez 40 minut w przewadze zawodnika. Następnie wygrali z ledwo utrzymującym się w poprzednim sezonie w Serie A, Santos. Pewnie również będą mocno chcieć wygrać z Mirassol ale czy zrobią to zdecydowanie to nie jestem taki pewien.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1620
makaveli23 1,9M

makaveli23

Typer
19.01
Dyscyplina: Piłka Nożna - Brazylia, Carioca - Taca Guanabara
Spotkanie: Sampaio Correa FE - Botafogo RJ
Typ: X2
Kurs: 1.48
Bukmacher: betters
Analiza:
Drużyna Botafogo RJ wygrała 2-0 jako underdog 3.5 na wyjeździe z Portuguesa RJ, która nawet w Serie D nie występuję. Portuguesa miała nawet przewagę w meczu lecz drużyna z Serie A okazała się zbyt dobra. Z kolei drużyna Sampaio Correa FE, która również nie występuję nawet w Serie D, przegrała u siebie z Nova Iguacu 1-3. Kursy na ten mecz były wyrównane ale widać po h2h że Nova Iguacu miała patent na nich. Statystycznie to wyglądało bardzo źle dla Sampaio, Nova miała xG 3.48 do 1.02 gospodarzy. Myślę że Botafogo RJ nie powinno przegrać tego meczu, ale jak będzie to zobaczymy.

Ostatnia edycja:
makaveli23 1,9M

makaveli23

Typer
21.01
Godzina: 00:00
Spotkanie: Novorizontino SP - Palmeiras
Typ: Novorizontino SP - liczba goli: powyżej 0.5
Kurs: 1.70
Analiza:
Drużyna Palmeiras w 3 pierwszych meczach nie straciła jeszcze bramki i wszystkie mecze wygrała 1-0. Novorizontino z kolei gra bardziej rozrywkowo i strzela w każdym meczu jak i np. daję sobie wbić 3 bramki z drużyną Primavera ale i tak wygrywa 4-3. Wcześniej przegrali z Santos 1-2 i wygrali z Guarani 2-0. W poprzednim sezonie wygrali także w 4 kolejce Paulista z Palmeiras 2-1 na ich stadionie a byli underdogiem wycenianym na ~7.5. Palmeiras już powoli szykuję się do rozgrywek Serie A, które zaczynają się 28 stycznia, a jeszcze wcześniej mają mecz z Sao Paulo, natomiast Novorizontino Serie B rozpoczyna dopiero w marcu, więc powinno być zmotywowane i 100% skupione na tym meczu. Liczę że chociaż raz uda im się strzelić i Palmeiras straci pierwszego gola w tegorocznych rozgrywkach Paulista.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1625
Do góry Bottom