Polska:
Bramkarze: Rafał Gikiewicz (Śląsk Wrocław), Michał Gliwa (Polonia Warszawa)
Obrońcy: Piotr Celeban (Śląsk Wrocław), Grzegorz Wojtkowiak (Lech Poznań), Marcin Kamiński (Lech Poznań), Maciej Sadlok (Polonia Warszawa), Filip Modelski (GKS Bełchatów), Adam Danch (Górnik Zabrze)
Pomocnicy: Tomasz Jodłowiec (Polonia Warszawa), Rafał Murawski (Lech Poznań), Szymon Pawłowski (Zagłębie Lubin), Sebastian Mila (Śląsk Wrocław), Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław), Tomasz Kupisz (Jagiellonia Białystok)
Napastnicy: Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów), Maciej Jankowski (Ruch Chorzów), Arkadiusz Woźniak (Zagłębie Lubin)
Bośnia:
bramkarze: Adnan Hadzić (HSK Zrinjski Mostar), Semir Bukvić (FK Żeljeznicar Sarajewo);
obrońcy: Toni Sunjić, Marin Anicić (obaj HSK Zrinjski Mostar), Srdan Stanić, Benjamin Colić, Muamer Svraka (wszyscy FK Żeljeznicar Sarajewo), Haris Harba (FK Olimpik Sarajewo);
pomocnicy: Emir Halilović (NK Zvijezda), Jasmin Mesanović (FK Sloboda Tuzla), Srdan Grahovać (FK Borac Banja Luka), Zoran Kvrzić (NK Osijek), Ivan Sesar, Muamer Dupovac (obaj FK Sarajewo), Dino Corić (NK Siroki Brijeg), Vedad Sabanović (GOSK Gabela);
napastnicy: Nermin Haskić (FK Sarajevo), Amer Bekić (HSK Zrinjski Mostar).
Doskonały kurs na Polaków, trzeba grać. W Cafe Futbol była analiza składu Bośni, kto ile zagrał minut w lidze itp. Rezerwowi z klubów nawet zostali powołani, Stilic dziwił się sam kto tam pojechał na ten mecz... 1.9 to jak prezent, wg mnie spokojnie nasi wygrają, 2 bramkowy win w zasięgu!! kurs poleci szybko dlatego łapać póki się da. Wg mnie przed samym meczem powinien spaść w granice 1.5-1.6, bo taki faktycznie powinien zostać wystawiony.
Warto też dodać, że selekcjoner kadry Bośniackiej nawet nie fatyguje się na to zgrupowanie... ???? podejście do tego spotkania z ich strony jest niesamowite. Bośniackie media nie wspominają nawet o takim spotkaniu, a PZPN naciska, żeby ten mecz był rozegrany jako oficjalny. U nas ciśnienie jest, chłopaki przed EURO chcą się pokazać i nie mam wątpliwości, która liga jest lepsza.. Skład wygląda całkiem przyjemnie naszej repry.