>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Betsson 100% do 55zł dla starych

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
@ mail
obrót 10x bonus, min 2 mecze na kuponie kurs łączny 2.25 (info z czatu bo wyglądało to jakby na każde zdarzenie)
z okazji ulepszenia konta, można sprawdzić w dostępnych bonusach czy został dodany.
odbiór bonusa wygasa 23.05
Betsson

Otrzymane punkty reputacji: +3
pagni 138

pagni

Użytkownik
Potwierdzam min 2 mecze min AKO 2,25 . Tak jak ktoś w jakimś wątku napisał dlaczego AKO z takim kursem i wnoisek z tamtej dyskusji był że to najbardziej korzystne dla buka, coś mi się wydaje że bonusy gdzie single będą się liczyły długo u buków nie zobaczymy. W każdym razie dzięki bettson za urodzinowy prezent :)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
bonus obracasz 10x, czyli masz zagrać za 550 przed wypłatą środków (chyba że wtopisz po drodze)

4 96

46ckm

Użytkownik
bonus obracasz 10x, czyli masz zagrać za 550 przed wypłatą środków (chyba że wtopisz po drodze)
10 x 110 = 1100 :wink: troszkę źle porachowałeś ale można też wpłacić mniej min. depozyt kwalifikujący do bonusu to 40Pln.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
No ale 110 to jest depozyt + bonus, w regulaminie pisze że bonus 10x, bonus wynosi do 55 zł.
- Wymogi Zakładów:
Kwota Bonusu musi zostać obrócona 10 razy, na kuponie muszą być min. 2 zdarzenia po kursie nie mniejszym niż 2.25.
• Pojedyńcze zakłady na pre-match albo w zakładach na żywo nie liczą się do obrotu bonusem.

pagni 138

pagni

Użytkownik
No ale 110 to jest depozyt + bonus, w regulaminie pisze że bonus 10x, bonus wynosi do 55 zł.

- Wymogi Zakładów:
Kwota Bonusu musi zostać obrócona 10 razy, na kuponie muszą być min. 2 zdarzenia po kursie nie mniejszym niż 2.25.
• Pojedyńcze zakłady na pre-match albo w zakładach na żywo nie liczą się do obrotu bonusem.
Jeżeli by tak było jak piszesz to wpłacasz depo dostajesz bonus wpyłacasz depo i sobie obracasz bonusem ! nigdy tak nie było ! a skoro by tak możnaby było to byłoby fajnie :)

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
- Ogólne warunki i zasady:
Aby dokonać wypłaty środków, aktywowany bonus musi zostać obrócony w przeciągu 30 dni. Środki bonusowe po upływie 30 dni zostaną anulowane.
• Bonus może zostać aktywowany na komputerze lub na telefonie komórkowym. W obu przypadkach obowiązują te same zasady.
• Kolejność użycia środków na grę: wypłacalne środki, zamrożone śroki, środki bonusowe
• Minimalny depozyt to 40 PLN/10 EUR/10 GBP/10 USD. Maksymalna kwota bonusu to 55 PLN/14EUR/11 GBP/17 USD
• Bonus może uzyskać tylko osoba zamieszkała w Polsce
• Ogólne warunki i zasady Betsson.com również dotyczą tej sekcji
Z tego co wynika z regulaminu i ogólnych warunków trzeba dokonać obrotu przed wypłatą środków, więc nie ma opcji wypłaty depo i zabawy bonusem.Z pierwszego cytatu w poprzednim poście też wyraźnie pisze że
kwota bonusu
musi zostać obrócona 10x, depozyt nie ma tu nic do rzeczy w sensie że musi zostać obrócony (są to ,jakby, środki pomocnicze służące do tego obrotu, bo albo się uda, albo wtapiamy) przynajmniej tak to odbieram.Buki w regulaminach promocji wyraźnie piszą co należy obracać bonus+depozyt lub sam bonus.

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
betsson często daje obrót TYLKO kwotą bonusu czyli w tym wypadku 55 x 10 = 555.
Aczkolwiek widzę bonus nie dla wszystkich bo maila nie dostałem i żadnych aktywnych na koncie też nie mam.

M 15

maja81szn

Użytkownik
Jeżeli by tak było jak piszesz to wpłacasz depo dostajesz bonus wpyłacasz depo i sobie obracasz bonusem ! nigdy tak nie było ! a skoro by tak możnaby było to byłoby fajnie :)
Nie wyplacisz depozytu bo jak uruchomisz bonus to bedzie blokada na te 55zl dopuki nie zrobisz obrotu. A obrot 10x bonus czyli 550zl

luque 3,6K

luque

Użytkownik
ja wlasnie dzis patrze i dostalem od betssona 16.55zl za darmo bez zadnego obrotu
moze dlatego ze gram u nich bardzo czesto ;)
&lt;table&gt;&lt;tbody&gt;&lt;tr id=&quot;ctl00_TransactionsRepeater_ctl01_TableDataRow&quot; class=&quot;1&quot;&gt;&lt;td style=&quot;width: 10%&quot;&gt;05/14/2013 07:14:25 &lt;/td&gt;&lt;td style=&quot;width: 10%&quot;&gt; Wpłata &lt;/td&gt;&lt;td&gt;
&lt;/td&gt;&lt;td&gt; Usprawnienie konta Betssona &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;rightAlign&quot; style=&quot;width: 10%&quot;&gt; 16,55 &lt;/td&gt;&lt;td class=&quot;rightAlign&quot; style=&quot;width: 10%&quot;&gt; 16,55
&lt;/td&gt;&lt;/tr&gt;&lt;/tbody&gt;&lt;/table&gt;

D 3,2K

dawczan

Użytkownik
Albo przelali Ci z kasyna np. Mi parę groszy z kasyna doszło do konta głównego. Kiedyś jakieś spiny wygrałem i coś tam mi zostało, a teraz ujednolicili portfel.
Wczoraj narzekałem, że nie dostałem bonusu, ale dziś mi np przyszło 100 zł 100%. Ale warunki takie same czyli 10 x bonus 2 zdarzenia 2,25 kurs.

arturro100 118

arturro100

Użytkownik
Potwierdzam min 2 mecze min AKO 2,25 . Tak jak ktoś w jakimś wątku napisał dlaczego AKO z takim kursem i wnoisek z tamtej dyskusji był że to najbardziej korzystne dla buka, coś mi się wydaje że bonusy gdzie single będą się liczyły długo u buków nie zobaczymy. W każdym razie dzięki bettson za urodzinowy prezent :)
nie ma sianka , nie ma granka , ja juz z dubli (gwarowo sklejek) juz się dawno wyleczyłem. czekam na normalny bonus, nie będzie to trudno, życie nie lubi pustki. No cóż bukmacher ma swoja politykę na sezon ogórkowy , a gracz swoją. może czas pomyśleć o odpoczynku ... na jesieni wrócimy , zobaczymy , może trochę buki spokornieją i zliberalizują ofertę bonusową.

Otrzymane punkty reputacji: +6
M 3

maruss84

Użytkownik
Potwierdzam, pewnie nikt nie wziął tych 55 z takimi porypanymi warunkami obrotu, a konkretnie 2 zdarzenia. Zeszli na psy

coolmen7 8,8K

coolmen7

Użytkownik
Potwierdzam, pewnie nikt nie wziął tych 55 z takimi porypanymi warunkami obrotu, a konkretnie 2 zdarzenia. Zeszli na psy
Nie czaje, a dla mnie bomba bonus dla tych co korzystają i choćby grają all in od razu. Druga sprawa, jak kiedyś ktoś mi napisał niektórzy po prostu lubią się bawić w takie obracanie kasą. Nie wiem jak Ty, ale za gnoja uczyłem się na takich bonusach grać, wygrywać itp.
Wpłacam sobie 55 mam 110, jutro czasówka w kolarstwie i 2.25 na pewno ulepię all in. Wejdzie będzie ok. 250 i wtedy rozbije to na 2 kupony z kursem ponownie co najmniej 2.25 ( nie wejdzie to 55 zł stratny, ale przynajmniej na czasówkę zagram za 55 zł dodatkowe za darmo ). Z tego śmiało, można wyciągnąć z 500 zł w 3 dni. Ale jak kto lubi oczywiście...

bsk 184

bsk

Użytkownik
Przy wielce optymistycznym założeniu, że wszystko powchodzi już za pierwszym podejściem.
Po to jest właśnie dubel, żeby wymnożyć marżę bukmachera i odciąć surebetowców.

Do góry Bottom